Camaro hyytyy..Nopeuden rajoitin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Antti P, 14.6.2007.

  1. Antti P

    Antti P Gearhead

    Kun nopeus mittari nousee 180km/h menee tyhjäkäynnille, sit taas kiertää ku nopeus tippuu? Mikä ihmeen rajoitin?
     
  2. kole

    kole 3rd gear

    Kyllä jos se #hyytyvä# auto oli tuo kuvan totke, niin älä masennu. Viimmeistään silloin sen pitääkin :rotfl:
     
  3. Antti P

    Antti P Gearhead

    Rotkella piäsöö just ja just 80.. Mut meteli voiman siirrossa sen mukainen. 60-70 sopiva vauhti. Mut camaro kummastuttaa nyt varsinkin ku tuli "uus" käytetty perä ja on tiheämpi niin oikee nopeus jotain vajaa 170 ku ryytyy :cry:
     
  4. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Ettei vaan loppuis voima :poff:
     
  5. Antti P

    Antti P Gearhead

    ei se ihan vielä siihen vaikka yks piste ruutta onkin. Entisellä 2.73 meni sen 180 oikeesti gps:n mukaan mutta nyt 3.23 ja paremmin olis menohaluja mutta kun joku rajoitin menee päälle. Kun kiihdyttää kaasupohjassa ja tulee 180 mittariin hyytyy, pidät tallan pohjassa ja nopeus tippuu niin taas nykäsee hetkeks.
     
  6. KJii

    KJii Gearhead

    Ei haittais vaikka hyytys vähän aikasemmin. :soosoo:
     
  7. kärrypoika

    kärrypoika 3rd gear

    paskan möivät... :mad:
     
  8. Z11

    Z11 Gearhead

    Hyytyminen

    Itsellä oli sama vika n. 50000 mailia ajetussa Camarossa.

    Syynä oli bensapumpun heikkous, eli se tankkiin sisään rakennettu pumppu vaatii puhdasta bensaa, ja pohjassa oleva suodatin tukkeutuu vähän, bensa ei riitä huippukierroksilla (tilavuusvirta heikkenee kun paine-ero kasvaa). Alkoi tekemään piikkiä tulppiin samasta syystä.

    Uusi suodatin, ongelma poistui. On vähän sottaista vaihtaa se suodatin, eikä ole tupakkimiesten hommaa.

    :D
     
  9. PikkuPaja

    PikkuPaja Gearhead

    on tullu ihmeteltyä samaa vikaa,itellä on -90 5.0 TBI RS Camaro 5-v manuaalilla...mittarin kun ajaa pohjille(eli reilusti yli 180km/h,ilmeisesti sopan syöttö katkeaa,ja kun vauhti hieman putoaa,tulee taas takas,on uusi pumppu ja suodatin...joku v...n rajotinhan siinä täytyy olla...oli vaihe 5 tai 4...niin ongelma muistaakseni toistuu...(tais olla viime kesänä kun tuli kokeiltua kulkua) :eek: :eek: :eek: tai sitte tankissa on basaa :wc:
     
  10. DX

    DX Double Gearhead

    Justhan joku valitteli toisessa topicissa kun -91 capricessa joku räikkä alkaa huutaa jos ajaa yli 130, voishan camarossakin tuolla logiikalla olla joku rajoitin.

    Ja jäniskevennys.

    Kaikkea sitä :eek: , mullakin on joku saakelin rajoitin reeäxässä, ei kulje myöskään kuin 180, isot poijaat tosin sanoi sitä tehonpuutteeksi. :rotfl:
     
  11. impala1968

    impala1968 Gearhead

    No haloo! Noissa on rajoitin joka rajoittaa menoa koska alkuperäiset renkaat ei kestä suurempia nopeuksia. Hommaan löytyy ratkaisu hypertechiltä ja muutamalta muultakin valmistajalta.
    Rajoitinta ei ainakaan hypertechillä saa ohitettua mut muutettua saa, mun roadmasterissa se on nyt 225 mph 8)
     
  12. Antti P

    Antti P Gearhead

    Kiitoksia vastauksesta. Kyseessä ei siis vika vaan ominaisuus..
     
  13. IROC-Z

    IROC-Z Gearhead

    se johtuu nopeudenrajoittimesta,joka on 125mph.
    kun vaihdoit tiuhemman perän,ecm luulee että mennään jo 125mph vaikka vauhtia on vähemmän! itellä kävi sama homma kun 2.73 vaihdettiin 3.42'een. pelästyin aivan vitusti,kun kokeilin g-techillä varttia. veti ihan mukavasti 11s. ja sitte hyyty meno :eek: ecm katkaisee bensapumpun virran.
    "ominaisuus" korjaantu kun lastulle vaihdettiin rajoitus 255mph.. 8)
    Ja kyllä alkuperäiset eagle gatorbackit on enemmän kuin 180kmh renkaat. jostain syystä noita rajoittimia on vaan 305cid,ainakaan en ole kuullut 350cid samaa?!?
     

Kerro tästä muillekin!