Ei vaihteita

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Mercury, 18.3.2003.

  1. Mercury

    Mercury Gearhead

    no nyt ois mudracer oikeasti vikaa,laatikko ei löydä mitään vaihteita,se ei pidä ääntä, ei nytky,ei mitään kun yrittää keppiä hämmentää,ei tosiaankaan tapahdu mitään.vivut ja vaihteensiirtäjä on niinku pitääkin.tallissa seiso kun näin kävi.ite mietin että ku räpläsin siinä jakajan kanssa ja maajohto otti vähän virtaa,ni sen jälkeen kun panin käyntiin ni näin oli närreet,ja ennen tuota tapahtumaa toimi täysin.oisko tuo oikonen voinu hajottaa sen neutral switchin??
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

  3. Mercury

    Mercury Gearhead

    joo vitun hauskaa..en kyllä usko että turbiini vois noin vaan hajota,eri asia jos veto häviäis vauhdista.se ei tosiaankaan pidä mitään epänormaalia ääntä ja öljyäkin on.kertokaahan nytte missä vika?
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    No ei kai siinä voi olla kuin turbaani/öljypumppu sökönä tai sitten joku on käyny nussimassa jortaanin.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Vastaisuuden varalle Mercury-miehelle tiedoksi, että neutral switch estää koneen käynnistymisen vaihteen ollessa muussa kuin P tai N asennossa. Vedon kanssa sillä ei ole tekemistä.
     

Kerro tästä muillekin!