Käy liian kylmänä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Mercury, 21.10.2003.

  1. Mercury

    Mercury Gearhead

    351W lämmöt ainoastaan 150F(oisko jotain 60-65C)voiko johtua mistään muusta kuin termostaatista?koitin toista termaria,ei vaikutusta.ps.Mittari+anturi uus 70 kympin autometer,tuskin mittarivirhe..ja molemmissa termareissa 180F lukema..
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    180 F on 82 celsiusta ja 150F 65C.
    Jos termarin vaihto ei auttanut niin ehkei vika ole siinä. Lämpeekö syyläri? Jos lämpenee , niin silloin termari päästää läpi. Ja onko varma ettei anturin reikä ole tukkeessa? Ota anturi pois ja katso tuleeko sieltä vettä.
     
  3. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Missä mittarin anturi sijaitsee? Pitäisi olla kannessa tai termostaatin kotelossa. Jos on lohkeossa, niin näyttää kylmempää, kuin mitä termostaatti kokee.
     
  4. Mercury

    Mercury Gearhead

    anturi imukannen etuosassa vastapäätä termostaattia,eihän oo mahollista että kone vaan kävis noin kylmänä?
     

Kerro tästä muillekin!