Lincoln mark VIII kylmä käynnistys ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja linc., 1.8.2021.

  1. linc.

    linc. 1st gear

    Auto ov vuosimallia 1993 ja ongelma on seuraavanlainen, kylmänä kun käynnistää ilman kaasua niin, kone käy noin 500rpm huonosti, jos vaihteen pukkaa heti päälle niin, auto sammuu. Jos käyttää hieman kaasua päällä niin ongelma kyllä korjaantuu nopeasti mutta, kiusallinen vika kuitenkin. Korotettu tyhjkäynti kylmänä, tuntuu myös puuttuvan kokonaan. Tuli myös huomattua katsastuksen päästömittauksessa että, kun kierrokset nousee yli 3500 niin, saa bensaa niin että mittarit sekoaa, pitäskö tuon tehdä niin, auto kyllä kulkee ja vetää sairaasti ja sehän on positiivinen juttu. Mistähän vikaa vois etsiä, muualta kuin omistajasta;)
     
    Muokattu: 1.8.2021
  2. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Kone on 4.6 modular
     
    linc. tykkää tästä.
  3. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Onko siinä jo obd-liitin/antaako vikakoodeja tai sytyttääkö moottorimerkkivalon? Omassa vm. 96 oli tuommoisia oireita kun herjasi ilmamassa-anturista, ongelma poistui se vaihtamalla
     
  4. linc.

    linc. 1st gear

    Joskus aijemmin sytytteli moottorin merkkivaloa, tuossa vuosimallissa on kaiketi opd1.
     
  5. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    siinä on fordin oma pistoke,laittaa mittarin kiinni niin voi tehdä oma testin eli testaa itse itsensä.
    myös ilman.löytyy vaikka ford KOER test
     
    Muokattu: 2.8.2021
  6. tchessu

    tchessu 1st gear

    Innova 3145 ford obd1 code reader
    merkkikohtainen koodinlukija ,löytyy monesta nettikaupasta
     
    linc. ja juko7 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!