Polkemalla Vappuun

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Ismoskosmos, 21.4.2012.

  1. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Juu tuolla on tullu vierailtua sillointällöin. Helevetti nyt on saatu halli tyhjennettyä Entringin tiloista ku sain sieltä lähtöpassit. Hukkuu näiden romujen sekkaan!

    [​IMG]

    Loksutkin piti roudata kotio. Onneks ehin tehä enimmät hiontatyöt kuitennii.

    [​IMG]

    Jaa se olis huomenna Ouluun sydänleikkuulle lähtö. Tiukille mennöö saakeli, jotta saapi pyörän Äiteenpäiväksi valamiiksi van kovasti taistellaan asian puolesta jahka hengissä seleviää.
     
  2. palontie

    palontie Double Gearhead

    Älä tuu takas sydämmettömänä miehenä!
     
  3. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Juu koitetaan pitää pää kylmänä ja pumppu lämpimänä.
     
    mikkis83 tykkää tästä.
  4. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    No niin pumputin on jäädytetty, hitsailtu ja mitä kaikkea. Kivulias oli toimenpide vahvoista mömmöistä huolimatta, mutta hyvinhän tuo toistaiseksi hölöpöttelee. Onneksi säästyin Marevan hoidoilta, niin kuka tietää, jos ensviikon loppuna jo narskauttas Gambiina putelin!:eek:

    Kekkasin hyvän konstin tuossa paluumatkalla Oulusta junaillessa. Kun levittelee junaan hypätessä kaikki kamansa pitkin penkkejä ja esittää nukkuvaa, niin konnarit eivät älyä kysellä matkalippuja ku luulevat, jotta tyyppi on istunu junassa jostain Vaasasta asti. :) Se oli ilimanen matka se.

    Pyörähommiahi tässä jo aloteltu pikkuhilijaa. Loksujen esiasentelua ennen pintojen käsittelyä.

    [​IMG]

    Revisiittahommatkin saisi alkaa valamistumaan.

    [​IMG]
     
    Muokattu: 30.4.2016
    Vuokralainen ja mikkis83 tykkäävät tästä.
  5. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Joskus mullahi on onnea mukana matkalaukussa. Ajosta äsken katkesi polkimesta akseli, vissiinkin kaaduttu sen kans liian usein. No hyvä asiahan tässä on se, jotta puolivahingossa tilasin Classic Cycleltä samanlaiset tuossa lokasuojien lomassa. Tietää lissää ruostemaalaus urakkaa tosin... :eek:

    [​IMG]
     
  6. Vuokralainen

    Vuokralainen Gearhead

    Onpaha hyvä että Ismolaattorin sydämmen asiat nyt paremalla tolalla.



    Muistitko Mötiköitä soittaa ennen operaatioo?
     
    mikkis83, Ismoskosmos ja palontie tykkäävät tästä.
  7. palontie

    palontie Double Gearhead

    Taitaa veri kiertää eri malliin ,ja voimoo on,kun polkimetkin katkee jalkojen alta:D
     
    Ismoskosmos tykkää tästä.
  8. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    No nyt soi Mötikät! Acceptin Metal Heart soi ennen leikkuuta ja sen jälkeenkin. :) Joo polokimet katkeilee nyt ja eipä tuo Olvikaan niin pahaa ole. Hoitajalta kysyin, jotta miten nuitten viinasten kans, niin sanoi jotta ei nyt kannata ottaa silleen kuin nuorena. Täyttelin joka lappuun, jotta en polta enkä juo. Mistä se sen ajatuksen sai, jota nuorena olisin juonu?... Liekö se tuo iho jo sen verran ahavoitunu vai mistä se niin epäili, jotten kuppiin sylkisi. :eek:
     
    Muokattu: 1.5.2016
    Vuokralainen tykkää tästä.
  9. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    No nyt on teollisuusmyrkyt levitelty sisuksiin. Saumoja hioessa menivät saakeli kuprulle nuo pellit, niin minä vaan raakasti väänsin ne ulospäin. Jospa ne siinä pysyisi.

    [​IMG]

    Hankalaa hitsattavaa tuommonen nollavitonen ja jos priimaa haluais niin koputeltavaa löytyisi hieman, mutta nyt mennään ruostetyylillä ja kiireesti.
     
    wilburi tykkää tästä.
  10. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    No nyt on kaverilta saatu ostettua teline, van tuli kaupantekijäisinä myös tuommonen kustomi. Jos nyt oikein ollaan köyhiä, niin saattas olla kaupankin jos joku haluaa kysellä. Joo joo ei oo myyntipalsta.... Sanotaanko sitten vaikka, jotta ei oo myynnissä.

    [​IMG]
     
  11. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Paljos moisesta kustomista ei tartteis köyhtyä?
     
  12. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Jos olis myynnissä niin varmaan ei yli kaheksaakymppiä tarvii köyhtyä. Amerikan Joen-tyylin hilipettä kyllä löytyy myös mukaan tankista monipinnavanteisiin jos haluaa hienon hipostella. Suapikkaat olla jotta alan tuota ite joskus laittelemaan ku aikaa on, van äkkihakijalle siitä kesäksi peli. Polokukuntonenhan tuo on kyllä.
     
  13. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Melekolailla huonolta näyttää, jotta miten paljo tätä saapi tehtyä. Perjantaina lähtöö kyyti Ouluun ja liikaa asioita kesken. Etulokarista ei tietoakaan miten saan sen mahtumaan haarukan väliin ja maalaukset ja jatketut kannatinraudatkin vielä alkutekijöissään. Rekvisiittahommatkin meinaa takkuilla...

    Minä oon pitäny pelleilynä harrastajien juttuja, jotta viimeisenä iltana vielä hinkattiin.... Nyt hinkataan vielä matkalla Vanin persuuksissa viimeinen tovi.

    [​IMG]

    Kävi mielessä, jotta jos maalailisi maailmankartan nuihin loksujen kylkiin, van tuli heti mieleen, jotta tämähän on paskin paikka tässä kosmoksessa, eli juu ei.

    Tietennii jos vetäsi ison punaisen ruksin siihen päälle.
     
    Muokattu: 3.5.2016
    tinareki tykkää tästä.
  14. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Lännen Lokasuoja.

     
    tinareki tykkää tästä.
  15. tinareki

    tinareki Double Gearhead

    ^ No ny on kyllä Lännen Lokarit - Komiaa tyätä!
    Jossei Ismon velocipeedi ole best in the show niin mineen käy näytteilyis enää ikenä!
     
  16. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Heh no jospa bestit menis vaikka jollekin autolle tai moottoripyörälle. Vittumaista työtä tämä kiireessä ainakin on :)
     
  17. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    No nyt on jatkettu loksunkannattimia. Onneksi sain kaverilta hieman kiireapua hitsuun suhteen. Nyt ei oo aikaa ees enimpiä saumojen röysteitä hioa. Sitten alkaisi se pelätyin osio projektin suhteen eli saaha loksut paikoilleen ja vielä siten, jotta pyörällä pystyy vielä ajamaankin vaivatta.


    [​IMG]
     
  18. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Tässä sitä showta nyt ylläpidetään. Rengas pitää saada ujutettua lokarin sisään ja sehän menee just ja just kun poistaa ensin kaikki ilmat. Sitten kokoläjä pitäis saaha tuosta alakautta yhtaikaa akselille ja pitäs mahtua vielä vääntelemään ruuveilla kiinni runkoon loksun ja renkaan välistä. En tiiä saatana. Viinaa pittää juuva...


    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Muokattu: 4.5.2016
    esmi, tinareki ja Vuokralainen tykkäävät tästä.
  19. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Kojot kaljakauppaan tehty. Hieman hankaa ketjut lokariin, mutta siihen ei oo nyt aikaa puuttua. Nehän oli rungosta ruostunu saatana pulttien jengut eli ei saanu sitä nyt kiinnitettyä kunnolla. Aitoakin ruostetta siis löydetty! Etupään kans tuli myös ongelmia, kun olin leikelly liian pitkät jatkopalat kannatinrautoihin. Menkööt nyt sitten yhellä kannustajalla. Loksun sain kuitenkin menemään sisuksiin ku väänsin väkisin prikkoja risujen väliin.


    [​IMG]


    [​IMG]

    Takavalon kans tuli yllättävä ongelma, ku en helevetti löydä mistään sorvaamiani rivoitettuja listoja sen perään. Joutuu yön myskämään nyt lasikuidun kans, jotta ees jonkunnäköisen saapi tehtyä. On se saatana vaikeaa! Onneksi Olvia löytyy kaapista.

    [​IMG]
     
    Muokattu: 4.5.2016
  20. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Helevetti en saanu tarpeeksi miinuspää pultteja kasaan, niin nyt mennään ruksipäillä. On ne kuitennii niin kaameennäkösiä, jotta aloin feikkipelleksi ja napsuttelin verhoilunauloista somisteita niskaan. Hienot olis semmoset rasvanippa tyyppiset kannet ruuvien päälle!


    [​IMG]


    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!