Power Stroke 6.0

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja pimeroolis, 22.1.2012.

  1. Erkkipetteri

    Erkkipetteri 1st gear


    Vika löytyi tarpeeks purki. Oli stand pipen tiiviste menny palasiks. Molempien vaihto ja taas toimii.
     
    Janne76 tykkää tästä.
  2. Gummisti

    Gummisti Gearhead

    Keltäs onnistu se moottorinohjausyksikön tehdaspalautus. kaverin yhteystiedot hävinny. Yritettiin pariinkertaan treffejä sopia etelä suomee mut meni molemmilla kerroilla viime hetkellä myttyyn omalta osalta. Tarvis sen edgen säädöt saada hevosen vittuu edellee.
     
  3. pimeroolis

    pimeroolis 3rd gear

    Voortin liiket pystyvät sen tekema, kun viitivat ja haluavat tehda. Tallinnassa "Ameerika Auto" jos on sinnenpäin asia pysty palautama tehdas ohjelma, no saa vaik samalla oluet mukaan. Sinne on hyvä kyl varaa aika etukäteen. Täälläpäin on liikella niitä kiinanversioita tehdasohjelmistä, noh saata toimi..... Jossakiin vaihes voi tul komplikaatioita kun rupee viritä esimerkiks.
     
  4. Gummisti

    Gummisti Gearhead

    No en ole tuon takia sinne todellakaan menossa. Pitäskö muka euro foordi liikkees olla mahdollisuus palautukseen?
     
    Muokattu: 25.9.2019
  5. Gummisti

    Gummisti Gearhead

    Jos joku tuntee piston. Ja uskaltaa myöntää omistavansa edgen boxin mikä ei omassa autossa toimi koska on minun auton kanssa naimisissa. Nii saat sen toimimaan kun postitat sen lainaan. Autoliike sitä ostaessa kyseli mut oli boxin ostaja yhtä vittuuntunu lapin juipin toimintaa ku minäkin nii ei suostunu moiseen.
     
  6. pimeroolis

    pimeroolis 3rd gear

    Foorti on aina foorti, jos siniovaali on seinal. Ei oo mita merkitystä ooks see euroopalainen, aussi tai jenkki, aina toimi. Tietty jos niil on emoyhtiön kans suora kontakti. Pikkuliikeis ei vältämät ole kun maksulinen palvelu. mut saavad kyl yhteyten ja myös pystyvat kirjoita tehdasohjelma takaisin. Mut moni liikke ei viiti tai ei osa tai ei halua moisen kans räpältä. Täl topikissakiin oli muistaakseni jossakin vaihes sama teema pystyssä. Jossakiin keskisuomes löyty kaveri kuka pysty moisen tekema. Ohjelmien aitoutest ei oo käsitystä, mut ei kai see ois viety jo kuusikon jos ei toimi..[​IMG] Selailes vähä taaksenpäin tätä topiki
     
  7. Gummisti

    Gummisti Gearhead

    Joo itse siitä aikasemminkin kirjoittelin.
    Ei Kouvolan Foordi ainakaan pystyny tai ei halunnu, ihan sama kun ei onnistu nii ei. Se homma nyt hoidos, tai ainakin ens viikolla tarkotus kokeilla.

    Ja oli puhetta siitä öljy coolerin pesusta vedellä ja paineilmalla. Toimi hyvin ja paskaa tuli aivan perkeleesti. Nyt vesi/öljy lämpötila ero on n. 5astetta kun se ennen pesuu oli 20C Eli kannattava ostos oli. Nyt meni sisää normi punaset nesteet ja red linen lisäaine jonka tarkotus nostaa kiehumispistettä, voidella vesipumppua ja pienentää veden pintajännitystä. Joten pitäs pienentää kavitaatio riskiä. Meikäläisillä ajoilla tuskin kavitoi muutenkaan.
    Näillä mennää kunnes saa tilattuu oikeat liemet ja samal lisää suodattimen nesteelle kun ei hirveitä maksa ja kaikki apu näköjään tarpeen näissä.
     
    Muokattu: 29.9.2019
  8. pimeroolis

    pimeroolis 3rd gear

    Kai ne punaisetkiin menee jos siinnä lukee ne specsit. Ite käytän keltaist, ei oo motorcraftin ja kavitaatioainet. Ei oo viel cooleria tukkinu. Laitoin kyllä aikoina uuden upitun version siittä cooleristä, kun kone oli auki tiivistevaihton taki. Kun ei viitti avat siis uudesta sen tähden. No ne suodatimet ei tietenkiin ylimääräisiä ole. Mut jäähyn sydeemin kokonainen läpipesu ei tee kans joskus paha. Mielummin pelkalla vedella, ilman pesuaineitä, mitkä saatta keit mootorist ylös kaikennäköist sontaa. Puutarhanletkulla vastaan pyörimissuunta. Lämmityslaite erikseen.
     
  9. Gummisti

    Gummisti Gearhead

    Specseistä en tiedä mut ei nyt muuta ollu, ja pakkaset tekee tuloaan.
     
  10. Gummisti

    Gummisti Gearhead

    No ni edellisen omistajan jälkeensä jättämät ohjelmoinnit onnistuneesti hävitetty ja samalla nopeudenrajoitin ja kaikki muu tehdasasetuksiin. Tästä vois vois jatkaa myymällä vaikka moottorin veks, onko kellään tarvetta ?

    C5_Z06 Pekalle kiitos päivityksestä !
     
  11. Erkkipetteri

    Erkkipetteri 1st gear

    jaa onkos kukaan joutunu 5r110w askia uusimaan tai ehjäyttämään?
    luistaa 4-5 ja pakki niin tarvii tehdä jotain.
    vinkkejä asiallisista pajoista ja tilaus paikoista otetaan mielellään vastaan.
     
  12. Erkkipetteri

    Erkkipetteri 1st gear


    Eipä tullut uutta askia. itse rempattuna vanha paikoillaan ja taas toimii.
    ei oikeen kohdannut hinnat ja aikataulut remontille liikkeissä.
     
    Janne76 tykkää tästä.
  13. juhamann

    juhamann 3rd gear

    Mulla kävi just 4R100 Nätkinin Pekalla. Homma sujui hyvin ja lopullinen hinta jäi jopa hieman alle alkuperäisen kustannusarvion.
     
  14. Erkkipetteri

    Erkkipetteri 1st gear

    Juuh kyllähän tuota 5r110w:tä hieman jännitti lähteä tekemään mutta koska oli pakko saada reippaasti valmiiksi niin oli ainut mahdollisuus touhuta ite. Helppoa sinänsä kun ei ollut muuta vikaa kun luisto 4,5 ja pakilla.
     
  15. juhamann

    juhamann 3rd gear

    Taas mulla eikä oikeastaan lähipiirilläkään ole kokemusta/taitoa automaattilaatikoihin lähteä kajoamaan. Bemarin laatikon kerran teki yks seppä, paska tuli. Rempan jälkeen laatikko levisi alle vuoden kuluttua. Oli 530 deessä oleva GM-lähtöinen loota.
     
  16. Gummisti

    Gummisti Gearhead

    Onko kukaa mittaillu jännitteitä valojen liittimistä. Lisävalojen rele alko jumittaa, syyksi paljastu auton omiin pitkiin tuleva reilu 3V jännite vaikka pitkät ei ole päällä. Antautuko valokatkasia. Jos jollain sattuu olee auto sopivasti hollil nii vois mitata, minusta pitäs kyllä nollaa näyttää kaiken järjen mukaa.
    Oliko näis vielä - 06 niin et pitkille ei ole relettä vaa kaikki virta kiertää viiksen ja valokatkasian kautta. Ei ole aikaa ennen Ti alkaa tutkii. Nii jos jotain suuntaa sais.

    Mittaristo haukkaa virtaa, onko kellää purku autoa josta saisi?
     
    Muokattu: 24.1.2020
  17. Shogun

    Shogun 1st gear

    Moi. Egr delete kit asennus ensi viikolla ja nyt ois samalla hyvä päivittää toi oil cooler. Mistä sais tilattua oem coolerin edullisimmin?
     
    Janne76 tykkää tästä.
  18. Janne76

    Janne76 3rd gear

  19. Gummisti

    Gummisti Gearhead

    Janne76 tykkää tästä.
  20. Janne76

    Janne76 3rd gear

    Heh, vastasin vaan kun kysyttiin alkuperäistä!
    Ja voin kyllä sanoo että on kyllä omassa uusi alkuperäinen toiminu hienosti egr-deleten jälkeen jo 50tkm.
     

Kerro tästä muillekin!