putkimaski

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Anonymous, 2.9.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    mistä tavarasta porukka noita rakentaa miel ilman kromausta (saumat piiloon) ideoita pää täynnä mutta migillä kasataan ja kiiltää pitäis.... tajuaakohoan kukaan
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    rosteria kehiin...
     
  3. Hd-hippi

    Hd-hippi Gearhead

    Rosteria ja MIG-illä sen verran pisteitä että pysyy kasassa. Sen jälkeen etsimään TIG-hitauskone ja sitten kasaan.

    Ja ei kun kiillottamaan.... :rotfl: :rotfl:
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Putkesta :rotfl: Kiillota ensin ja hitsaa vasta sen jälkeen. Ai miksikö? Helpottaa hommaa, kun ei tarvitse kiillottaa koko hässäkkää kerralla, kun olet suojannut sen hitsauksen ajaksi esim. teipillä ja rätillä! Voi olla sellainen hässäkkä että ei pysy kinttaissa kun tarjoat sille 3000rpm 10" laikkaa ja haukkaa reunasta kiinni. Eli lopuksi kiillotat vaan ne hitsatut paikat :eek: Näin olen tehnyt aika monta 8) Riippu tietysti laitteista, mutta jos on jotenkin kunnollinen kiillotuskone niin semmoista ukkoa ei löydykkää ettei se lähde lapasista :odroll:
     
    Seevu tykkää tästä.
  5. amis

    amis 1st gear

    Eiköhän kannattais hapokkaasta tehdä, mulle on ainakin opetettu että se on ainoa joka ulkona säilyy täysin muuttumattomana (hapettumattomana)... :odroll:
     
  6. Swine

    Swine Gearhead

    Eiköhän se ole toisinpäin,happoteräksinen "pinttyy" ja rosterisessa se kiilto säilyy paremmin.Rosterisen saa kiiltämäänkin erilailla kuin hapokkaan.Ellen väärin muista,niin tuo johtuu siitä että rosterissa oli karva enempi kromia kuin happoteräksessä...
     
  7. amis

    amis 1st gear

    Enpä sitten tiedä, amiksessa noin mulle vaan sanoivat... :)
     
  8. Tylsä Rautasaha

    Tylsä Rautasaha 3rd gear

    Rosteri ja myös haponkestävä vetelevät aika mielellään hitsatessa, tästä syystä ainakin "ohutputkista" maskia tehdessä kannattaa käyttää umpitavaraa. Paino on tietty miinuspuoli mutta painaa ne alkuperäiset sinkkivalumaskitkin ihan sikana.
     
  9. 300 64'

    300 64' 1st gear

    meidän maski tehtiin peili haponkestävästä.. kyllä kiiltää
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Rosterista ja tigillä!!! Kyllähän ne rosterit ja hapikset ruostuu molemmat mut vaivasta pääsee eroon ensin hapottamalla hitsaussaumat ja kiillottaa sit vast.
    Kyseiset emmeet vetelevät kuin pieni sika mutta yhtä helppo niihin on tehä suoristus hitsauksia joka vetää vastapalloon.
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    tekisin puskurin kupariputkesta ja kromaisin kyseiset puskurin uppottamalla sen kromihappoon.siis jos tyyliä haetaan? muutenhan tuo rosteri on ihan jees mutta se ... kiiloitus!! :mad: ps. kokemuksella
     
  12. Swine

    Swine Gearhead

    Jos pienellä budjetilla aikoo tehdä,niin kyllä pienen kiilloittelun kärsii.
    Pohjatyöt tarvii kuitenkin tehdä/teettää,teki sitten mistä materiaalista vaan.Mikäli hakee kiiltävää pintaa..
     
  13. 69

    69 Gearhead

    12345678910 ja malvasto tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!