Sähköinen vaihde näyttö mistä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja impala-63, 17.3.2020.

  1. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Eli onko tietoa mistä saisi manuaalisen vaihdenäytön tilalle joku digi digi systeemi? Lootana 4l80e ja ecusta kai pitäisi saada jotain tietoa ulos.

    Tulee squarebodyyn mittariston kehykseen mittarit kiinni niin se alkuperäinen mittaristo otetaan pois ja se vaihdenäyttö on siinä kiinni ja vaijeri liikuttaa sitä. Nyt ajattelin että olisiko joku toinen tapa saada vaihdenäyttö kun se pitää vissiin katsastuksessa olla.
     
  2. karivanner1

    karivanner1 2nd gear

  3. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Dagota Digitalilla on ainakin useampaa mallia
     
  4. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Onko tietoa saako tollaisesta 4l80e lootasta tai noista "ls" koneen bokseista jotain tietoa tollaselle näytölle? Tuntuu maksavan 200 taalaa se ohjain tollaselle vaihdenäytölle. Lokarilta löytyi ihan hyvän kokoinen pitkulainen näyttö.
    https://www.summitracing.com/parts/lok-cind-1702

    Mikään iso pyöreä ei mahdo mittaristoon.
     
  5. Anza

    Anza Gearhead

  6. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!