Suomen "rumin" raggariauto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja tarum, 26.3.2010.

  1. pulkka on vitun pakollinen talvivaruste, ei sitä tiiä jos sattuu tartteen. :rotfl: kun epäilisin että se helvetin hieno ja käytännöllinen hurjapäät henkinen striitskuuppi (edellisellä sivulla siintä kuva) ei loista mahtavuudellaan näin talvella, kun on konehuoneessa pari kuutioo lunta. :poff:
     
  2. hevimies

    hevimies Gearhead

    kattelin tuossa sellasta linttafarkkua missä oli konepellissä jenkkimallisn postiloota ilmanottona. :D se oli kyl komio viritelmä.
     
  3. Kaveril on skuuppina halki leikattu peltinen suolakurkkupurnukka. :rotfl:
    Mut valitettavast me ollaa jo edellä. Pikoos sallitut shelby raidat ja vimosenpäälletärkee elokuvaskuuppi. :wc:
    [​IMG]

    Ja kyllä :pinup: tykkää.

    Mut täytyy kyl myöntää, et jos jonkunnäkösist ilmanottopömpeleist on puhe niin tää on jo jotaa niin hävyttömän näköst, ku toi o tuallai toho konepeltiin tuutattu. :rotfl:
    [​IMG]
     
  4. _MURIKKA_

    _MURIKKA_ 3rd gear

    Nostellaas tätä aihetta pitkästä aikaa. Mitenkäs ihmisten lintat? Tallissa odottamassa lämpösiä kelejä vai vielä ajossa? Itsehän elvytin kavereiden avustuksella Olssiin taas vuoden lisää leimaa. Selvennykseksi vielä, että täälä huutelee aijemmin tuolla Institutionaliiized nimimerkillä kirjotellu. Ja tietty vastaus omaan kysymykseen, edelleen ympärivuoden ajossa käyttöautona. Ulkonäkö vaan hieman muuttunu. :lol:
    [​IMG]
    :wc:
     
  5. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead

    No täälläpä nämä museoautot on ajussa. Toi ruiskupannu pelaa ku kello ja sillee, ei kai sen ihmeempiä. Välillä vähän ruuvailtu pikkujuttuja.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  6. Lintzi

    Lintzi 3rd gear

    MURIKKA!Mihis on hukkunu "vimosenpäälle tärkee elokuvaskooppi"??? :D
     
  7. _MURIKKA_

    _MURIKKA_ 3rd gear

    Komiaa kateltavaa pikku-kallen ajokki kyllä. 8) Skuuppi sai jonku toimintahäiriön, kun joku ihrapallo oikas itsensä konepellille ja myös osaks skuupin päälle. :poff: Tallessa kyllä ja eiköhän se vielä tulla näkemään. :wink:
     
  8. Herje

    Herje Double Gearhead

    Komposti
    on vieläkin telakalla. Isolohko on istutettu nokalle, ilmajousia
    rakenneltu eteen ja taakse, sähköt vielä vetämättä, karmista tais lähtee
    pikkusiivu pois yms kivaa... Eiköhän tuo taas kesällä pörräile pitkin
    kyliä
     
  9. Ville L

    Ville L 3rd gear

    Lohjalla, käyttöauton virkaa toimittaa toi meijän potkittu ja hakattu keltanen aspen kutosella. Eipä näy täällä meilläpäin juurikaan tän tyylisiä, lisää kaivattais, noitten rahalla tehtyjen mustangien ja chevellejen ohelle.

    [​IMG]
     
  10. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    ^Ei niitä potkittuja ja hakattuja varmaan kukaan kaipaa, tehkääs sellaanen hassu kisa kuka on kovin jätkä ja oikaisee noi itte aiheutetut klommot?

    Ikuinen kysymys ja tappelun aihe, mut miun ja monen muun mielestä linttaa ei tehdä vaan se muotoutuu sellaiseksi ajan eli ajamisen saatossa kun näkee tietä ja elämää.
     
    1purehell tykkää tästä.
  11. Herje

    Herje Double Gearhead

    Aamen. Ja en jaksa oikoa pikkuruttua mikä tuli kun caprice siihen pihassa hipas.
     
  12. _MURIKKA_

    _MURIKKA_ 3rd gear

    meilläki katto ja konepelti ottanu kipeetä ku pitäny istua/kävellä niin paljo päällä, muuten se on kyllä reisus rähjääntyny. Saanu myöskin Capricen kylkeensä. :eek:
     
  13. Ville L

    Ville L 3rd gear

    Saihan sen kuvankin tänne, niin siis aspenillakin takan pyöreesti 30tkm ja puolet siitä "laulu" / cruising reissuja. Ite en ainakaa pidä minään arvokkaana autona tota aspenia, ni miksei se sais vähä ruttuja saada ja tulee tulevaisuudessa saamaan niitä lisää... Tampereen swapistaki tuli ruttuja ku oli katolla nii paljo tavaraa meno sekä paluu reissulla, pitihän ne tavarat johonki laittaa ku auto täynnä äijiä.
    Tuskin suomenmaassa tämä se viimene alkuperänen suomikutosauto on.
    Eiköhän näitäki oo jo pussihousut entisöiny ja säästäny parempaa talteen.
     
  14. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    lintta-autoilua puolustaa se tosiasia että meikäläisen kädentaidoilla ei mitään pärlaa kyl tehdä. viimeistään rahapussi alkaa valittamaan jos liian hienoa yrittää.
    saas nähdä millainen tuosta pobedasta tulee. ei se kovin hääviltä näytä.
     
  15. HCkivi&pyöritys

    HCkivi&pyöritys 1st gear

    Niin totta!Ja täysin samaa mieltä.Vähän sama asia kuin rastat,niitä ei oteta vaan ne kasvatetaan!!
     
  16. _MURIKKA_

    _MURIKKA_ 3rd gear

    Kaveri pyys laittamaa sen "rakkarivolvost" kuvaa. Eli laitetaas sitte.
    [​IMG]
    :rotfl:
     
    buick 86 tykkää tästä.
  17. Liekki

    Liekki 3rd gear

    Nostetaas jälleen tätä hienoa topicia. Mites lintat jakselee? :D

    Oman Oldsin käytin eilen leimalla ja nyt ei sitten muutaku kovaa ajoa. Jarruputkijumppaa ja iskarien vaihtoa oli keväällä ohjelmassa. Viime kesä meni haukotellessa ja lintta oli räjäytettynä pitkin hallia ja pihamaita. :odroll:

    Kesällä olis tarkotus vaihtaa parempi kone pellin alle ja jospa ne tuplaputketkin sais vihdoin laitettua. Tällä hetkellä on paikallaan vakioputki niin onhan tuo pikkusen turhan hiljainen tollaseksi tunkioksi. :rotfl:

    Stance on pikkusen muuttunu viime kerrasta kun nyt on persaus taivaalla. Voipi olla että tipahtaa takas linttakorkeudelle tässä joku päivä. :D

    Puskureista piti rapsutella mustat maalit pois ku onhan se sillä tavalla että jenkkiautossa pitää olla kromipuskurit. Pientä kiveniskemäähän nuissa on mutta rokkenroll.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  18. _MURIKKA_

    _MURIKKA_ 3rd gear

    Ajossa edelleen päivittäin. Hain suut maalattu pois ja peltisarjat turattu paikallee. On se näyttävää menoa ku ääntä on niin perkeleest, mut siihe se sitte jääki. :rotfl:
     
  19. zero

    zero 3rd gear

    Herätän vähän tätä, kun löysin juttua tästä autosta. Tåmä kyseinen auto om edelleen hengissä, seisoo säkylässä meidän hallin pihassa ja on ihan leimassa, kaverin omistuksessa. Ollaan se ristitty kirveskustomiksi, kun näyttää ne kittaukset siltä niinku ois kirveellä veistelty :odbiggrin::odbiggrin:
     
    mikkis83 ja Herje tykkäävät tästä.
  20. _MURIKKA_

    _MURIKKA_ 3rd gear

    Viime postauksesta tähän ketjuun jo vuosia vierähtäny, eli nostellaas nyt samalla ku päivitetään kuulumisia.

    Pari vuotta sitte tuli kammettua vanha ja väsyny 307 pois keulilta ja läpikäyty 305 tilalle
    [​IMG]

    Samoten tuli tuossa alkusyksystä päivitettyä ulkonäköäkin.

    [​IMG]

    Mites muiden lintan reuhakkeet? :lol:
     
    KajS tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!