Swap&Meet Kouvola tänään 25.5

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja signet, 25.5.2019.

  1. signet

    signet Gearhead

    Huomenta kaikki!
    Tervetuloa Swappiin.Olin jo pakannut kyltit kerhon osastoa varten eilen illalla,samalla kun kaivoin Swingerin talvisäilöstä,mutta yön aikana oli joku tauti iskenyt ja aamulla oli reilusti kuumetta,enkä pääse paikalle ollenkaan. Kun olin lähdössä yksin liikenteeseen,niin ei ole nyt ketään pitämään kerhon osastoa.Meidän Tuomas ja Hate olivat jo menneet ennen kukonlaulua pystyttämään myyntiosastoa swappiiin.
    Toivon kuitenkin että kaikki paikalle saapuvat A-Bodymoparit löytäisivät vanhan kokoontumispaikkamme,KSS:n mainoksen luota,pääsuoran varrella sisäpuolella,reilusti ennen ensimmäistä kaarretta..Ja vielä pieni pyyntö;ottakaa reilusti kuvia,ja lähettäkää sähköpostilla sihteerillemme Leenalle.
     
  2. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Kato keho hokas, et vapaapäivä...
     
  3. signet

    signet Gearhead

    No nii se teki.Alkaa tässä pikkuhiljaa palautumaan,mut ei ihan työkunnossa vielä...
     
  4. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Kouvola Swap & Meet 25.05.2019

    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!