TH350 vs. TH350

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja tlento, 22.3.2004.

  1. tlento

    tlento 1st gear

    Oldsista hajos ilmeisesti laatikko, ku ei liiku eteen eikä taakse päin ja kuulu paha ääni. Kyseessä siis TH350. Hommasin sikana säkissä toisen TH350:n ja ajattelin heittää sen tilalle ilman sen kummempia. Lähempi tarkastelu osoitti, että laatikoissa on seuraavanlaisia eroja:

    Uudessa laatikossa EI ole alipainesäädintä, keskipakosäädintä (ei ainaka sellaista kantta, jonka alla se on vanhassa), laatikon häntä on yhtä valua koko laatikon kanssa, kun taas vanhassa häntä on pultattu.

    Molemmissa laatikoissa on keskenään samannäköiset öljypohjat, uuden oljypohjassa teksti "METRIC".

    Mitä eroa näissä nyt sitten käytännössä on? Molemmat BOP-jaolla. Ei kai vaan ole käynyt niin, että apinaa on koijattu ja se onkin TH200:n; siinähän oljypohja on vähä samanlainen kuin TH350:ssä
     
  2. Kyllä se uus loota on TH 200, muistaakseni kaikissa TH 200:ssa lukee se metric teksti, oli se sitten kolmi tai nelivaihteinen. TH 200:ssa kuori on yhtä puuta ja laatikkoa ohjataan kikkari vaijerilla(alipaine kello puuttuu), ilman sitä loota ei toimi kunnolla ja ilman sitä ajelu särkee lootan pitemmän päälle!
     
  3. tlento

    tlento 1st gear

    No voi kettu...
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kannattaa kysyä vielä varmuuden vuoksi Mudracerilta. Ainut sälli tällä palstalla joka todella ymmärtää laatikoiden päälle.
     
  5. tlento

    tlento 1st gear

    Sen vastausta mä täs ajattelin vielä odotella ennenku hirtän itteni!!!
     
  6. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Jos totta puhutaan niin parhaiten ymmärrän OLUEN päälle ja näissä koitan vain arvata!

    Eli arvaus kuuluu näin: Kyllä apinaa on vedetty palleista ja kunnolla :grin: se sun "uusi" loota on tavis TH-200. Kannattais kerätä rytmiryhmä ja mennä myyjän kanssa keskustelemaan asiasta!!

    Ei se 200 loota mikään huono kyllä ole ja kestää aika paljon mutta tollaset kusetukset on niin perseestä että niistä tarttis päästä eroon!
     
  7. tlento

    tlento 1st gear

    Kiitos ja kumarrus Mudracerille ja muillekkin!

    Eipä se mua niin kauheesti haittaa vaikka onkin 200:n laatikko, kuhan liikkuu. Toivottavasti vaan oheisosat, eli kickdown, mittarivaijeri yms. sopii..
     

Kerro tästä muillekin!