Tuulilasinpyyhkimen moottori gm 1971

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Soikhei, 7.5.2022.

  1. Soikhei

    Soikhei 3rd gear

    Oisko kellään nurkissa ylimääräisenä Buickiin vm 1971 sopivaa pyyhkimen moottoria. Kaikki tuon ajan gm,n pyyhkimien moottorit lienee samanlaisia. Omastani sanoi sopimuksen irti, sulake oli ok, varmuudeksi vaihdoin uuden, sähköliittimet tsekksain et ovat tiukasti kiinni. Talvisäilytyksen jälkeen pyyhkimet lopettivat toimintansa, liikahtivat hieman ja sitten stop. Uusi maksaa US Partsissa reilut 200e.
     
  2. Väpsy

    Väpsy Gearhead

    Itellä meni -68 olssista mykäksi, tilalle tuli -80 luvun lopun subusta ihan vastaava, liittimiä myöten. Taitaa olla kokolailla samaa tavaraa squarebodyissäkin kaikissa, purkutavarana luulis äkkiä löytyvän.
     
    Muokattu: 7.5.2022
  3. matti R

    matti R 3rd gear

    Rockautosta ostin sellaisen tarjouksesta, oisko ollut 20usd tjsp.
     
  4. Akit

    Akit 2nd gear

    Mulla 71 Monte Carlossa oli samat oireet. Auki, puhdistus+rasvaus ja taas toimii
     
  5. Malibu'67

    Malibu'67 Gearhead

  6. rapa-ripa

    rapa-ripa Gearhead

    1971 Carlon pyyhkijänmotti olis jouten.
     

Kerro tästä muillekin!