Vuosikokous

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja signet, 1.4.2006.

  1. signet

    signet Gearhead

    Saittekos vuosikokouksen pidettyä?Verottiko ed.päiväinen treen swappi?Kesän kokoontuminen?Somerolla?Kertokaa nyt :eek:
     
  2. jaketin

    jaketin Gearhead

    saatiin vuosikokous pidettyä. osallistujia taisi olla n.15, muistaakseni. monella henkilöllä oli menoa tuona kyseisenä päivänä, joten eivät olleet paikalla..
    eikä noissa kokouksissa käy porukkaa yhtä paljon kun 10-12 vuotta sitten.. innostus laskenut tai muuten elämäntilanne muuttunut, ettei harrastukselle jää aikaa :(
     
  3. make l

    make l 1st gear

    Juu, päästiin Saloon asti....
     
  4. kinde

    kinde Gearhead

    Kaksikymmentä vuotta sitten jäi tuo liittyminen ..... elämäntilanne on muuttunut ja muuttuu ............. kohta taas voisin harkita liittymistä......kun sais tarpeeksi hyvän syyn :) :eek:
     
  5. jaketin

    jaketin Gearhead


    aina voi liittyä kannatusjäseneksi, siinä on todella hyvä syy...
     

Kerro tästä muillekin!