Wanted! Chevrolet Pillerikapseli!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 1320, 1.4.2020.

  1. 1320

    1320 Gearhead

    Illan cruisailulenkillä käyttiksestä oli irronnut yksi kuvanmukainen pillerikapseli, enkä löytänyt sitä enää kun ajelin reitin uudestaan ja koitin etsiä irronnutta kapselia... Reitti jonka varrella kapseli voi olla on Vantaan puolella, suunnilleen näin: Porttipuisto - Koivukylä - Tikkurila - Veromies - Keimola - Martinlaakso - Myyrmäki.

    Jos joku bongaa tuollaisen kapselin, niin ottakaa talteen. Mulle voi soittaa tai laittaa viestiä numeroon 050 5916751 jos kapseli löytyy, ja sitten voidaan keksiä joku pieni korvaus siitä jos kapseli on ehjä...

    Tuollainen siis:
    [​IMG]

    Jos ei ala löytymään, niin mikäli edullisesti löytyy vastaavaa kapselia kaupan, niin sellaistakin saa tarjota. Tai vaihtoehtoisesti kokonaista sarjaa henkilöauton pillereitä voidaan kanssa harkita...
     
    passerby tykkää tästä.
  2. tammercity

    tammercity Gearhead

  3. 1320

    1320 Gearhead

    Kyllä noita luulis löytyvän Suomestakin, kun sen jälkeen kun noi omat löysin, niin niitä on alkanut näkymään swapeissa runsaasti myytävänä.:poff:

    Täyttä sarjaa noita samanlaisia en kuitenkaan mielelläni ostais, kun niille lopuille kolmelle ei taas ole sit käyttöä. Ja noi eBayn kapselit käy tosiaan aika kalliiksi kaikkien kulujen jälkeen. Jos vanhemman mallisia henkilöauton pillereitä löytyy koko sarja joltain edullisesti, niin niitä voisin kuitenkin harkita jos tätä puuttuvaa ei ala löytymään.
     
  4. El 60

    El 60 Gearhead

    mulla on ton näkönen tallilla.. muistaakseni parii eri kokoo. mittaa sisä halkaisia niin katsotaan.
     
  5. 1320

    1320 Gearhead

    Toi on se henkilöauton vanteeseen sopiva malli, eli 10.5" tai hieman vajaa 27 cm. Jos sellainen löytyy niin olisi hienoa, voisin tulla vaikka illalla sen lunastamaan.
     
    El 60 tykkää tästä.
  6. 1320

    1320 Gearhead

    Nyt on taas täysi satsi kapseleita, kiitokset nimimerkille El 60 hyväkuntoisesta ja edullisesta kapselista.

    Jos se irronnut kapseli nyt sattuu jonkun silmille hyppäämään, niin saa edelleen ilmoittaa, mut mikäli ei, niin mun osalta Case Closed.:odwink:
     
    FuryIII '71, isalmela ja passerby tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!