Yksityistilaisuus/yleisötilaisuus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mietmi-3, 15.5.2015.

  1. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Kertokaas joku (varmaa tietoa ei essonbaarin juttuja) missä menee tilaisuuksien "raja" . Vaikuttaa aikas saakelin paljon tapahtumien järjestämiseen.
    Tulee kaikkia järkkäri tarvetta ja alkoholin nauttimis kieltoja jne.
     
  2. ari2004

    ari2004 Gearhead

  3. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    En ota missään tapauksessa aukomisena sillä juuri tänään sain poliisilta luvat käteen missä meidän kutsu-/yksityistilaisuus oli käännetty yleisötilaisuudeksi. Tästä sitten seurasi järkkäripakko jne.... No järkkärit löytyy mutta se muu asioiden hankaloituminen..... Ilmeisesti kyseinen poliisi oli niitä jotka osaa kirjoittaa ei lukea.
     
  4. SpW66

    SpW66 Gearhead

  5. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Toi oli aika selventävä juttu. Siinä on näköjään jätetty viranomaisille porsaanreikiä tehdä mitä haluavat.....
    Pitää varmaan tehdä valitus päätöksestä.
     
  6. M

    M Gearhead

    Mielenkiintoista. Kun kyseessä on hengellinen tilaisuus, ei tarvitse ilmoittaa. Räsäsen myöntämä erivapaus :) Toisaalta voihan sitä oman uskontokunnan tai lahkon laittaa pystyyn.
     
  7. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Saakahan sitten kun on perustanut hengellisen lahkon ottaa ehtoolla viiniä........
     
  8. timppa50

    timppa50 3rd gear

    Kun on valmiina, v-8 lhko, niin ei kun
    kokoontumaan seuroihin kuuntelemaan
    tupla pöntöistä kuuluvaa pöpinää,mutta
    varokaa että ei tapahdu Yli-Vainioita
    ....pako katku voi olla hetkellisesti
    kaaduttavan hyvää..
     
  9. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Älä sinä moiti Yli-Vainiota :soosoo: Asui aikoinaan tossa parin kilometrin päässä :odroll: :odroll: . Joo se oli lekenda eläissään. No hieman od:ta juttuun niin saadaan lisää keskustelua.
    Onks muilla mitään tietoa alkuperäiseen ongelmaani. Esim millä oikeudella virkamies voi määritellä jo kahdeksan vuotta toimineen tapahtuman yht`äkkiä ongelmalliseksi? KOSKAAN ei ole ollut mitään ongelmia ja eka vuonna kun oltiin nykyisessä paikassa niin poliisit kävi moikkaamassa meitä ja tuumas että tänne olis mukava jäädä viettämään viikonloppua kun on hieno tunnelma. Olin silloinkon tehnyt poliisille ilmoituksen tapahtumasta ja papereita ei edes haluttu. Viime vuonna kun soitin tapahtumasta tuumasivat että kyllä te homman hoidatte hienosti. Nyt sitten kielletään kaikki.............
     
  10. NUS-50

    NUS-50 3rd gear

    Tää on Suomessa ihan yleinen ongelma aika monessakin asioinnin yhteydessä, on lukemattomia instansseja joissa yksittäisen asiaa hoitavan työntekijän/virkamiehen henkilökohtainen sen hetkinen mielipide ja harkinta kyseessä olevasta ihmisestä ratkaisee asian, ei niinkään kylmät faktat.
     
  11. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Jossain oli juttua, et on todella hyödyllistä kuulua lupaviranomaisen facebook ryhmään

    Siellä kun on aamulla viestinä "kiva yö, ei tullut nukuttua :wink: "

    Niin voi olla et kehnompikin hakemus menee läpi, sit kun lukee "akka per*le lähti taas sinne 'seuroihin'"

    Niin voi olla, ettei kannata hakea tapahtumalle lupaa




    Tää tosin oli hieman rypistelyä kun on jo housuissa :oops:



    Toisaalta pitäis olla sellainen et hakemuksia pitäis direktiivien mukaan käsitellä kahtena ei peräkkäisenä päivänä, niin ei vaikuttaisi sen hetkinen mieliala
     
  12. umpio

    umpio 3rd gear

    Jos et peri pääsymaksua, ja tilaisuuteen on pääsy vain erikseen kutsutuilla, niin ei tarvitse mitään lupia; menee yksityistilaisuutena. Jotain voi jopa tarjotakin niin halutessaan. Raha on aika hyvä kriteeri; jos otat maksun jostain, niin lupamelko varmasti vaaditaan. Jos taas tarjoat ihmisille jotain, niin luvatta aika hyvin voi toimia. Kukaanhan ei voi kieltää ihmisiä lahjoittamasta tilaisuuden järjestäjälle satunnaisen suuruista rahaa ex tempore...
     
  13. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Mites saako vain lahjoittajat kutsua, eli kun kuitenkin suht pienestä ja tiiviistä porukasta on kyse, eli jos homma on maksullinen, niin voiko siihen kerätä lahjoituksia, jollain sopivalla summalla ettei tartte lupia siihenkään ja sit lahjoituksen tekijät saa kutsun?
     

Kerro tästä muillekin!