351W:ssä 302:sen nokka!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Mercury, 26.3.2004.

  1. Mercury

    Mercury Gearhead

    Onko kukaan kuullu moista,miun moottorissa nimittäin on!Eihän se oikein kunnolla toimi kun sytkät menee 302:15426378 ja 351:13726548.Voisko olla että siinä ois myös 302:sen kampura?Miks vitussa olis..Minun diagnoosi on että siihen on vahingossa pantu väärä nokka.Vastaväitteitä ja haukkuja otetaan vastaan!
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Käytettävä nokka määrää noissa sen sytytysjärjestyksen, kampurat niissä on "samanlaisia". Ihan yhtä lailla sitä sytkäjärjestystä voidaan vaihtaa, ja vaihdetaankin myös mopeissa ja seevuissa.
     
  3. Mercury

    Mercury Gearhead

    Valaise Mopeman vähän tyhmää,miksi näissä kyseisissä moottoreissa käytetään eri järjestystä??
     
  4. Mercury

    Mercury Gearhead

    Osaisko joku tältä istumalta kertoa..?
     
  5. triniemi

    triniemi Gearhead

    Mainoksissa ainakin lukee "smoother running" ja kai siitä hevosiakin saadaan muutamia irti. Ainakin uudet rallimmat cratekoneet jotka perustuu Chevyn isolohkoon sisältävät usein "4&7 swap" nokan.
     
  6. Mosse

    Mosse Gearhead

    Vaihtoivat sytkäjärjestyksen (eli 351 sama kuin 302 HO, 80-luvulla. uudemmista en tarkemmin tiedä miten jakautuu. perusteena oli ettei rasita, (oliko se 1)runko laakeria niin paljon. Eli toimii ihan ok, kun vaan sytkäjärjestys vastaa nokkaa.

    Itellänikin on 351:ssä 221-302 tavallinen sytkäjärjestys, kun ei noihin 351:siin tehä ihan kaikkia keppejä.
     
  7. Mercury

    Mercury Gearhead

    Kiitoksia vastanneille!
     

Kerro tästä muillekin!