Lamborghini

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja unknown, 2.2.2007.

  1. Stahl-Ville

    Stahl-Ville Gearhead

  2. jknR

    jknR Gearhead

  3. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Kellään Lontoossa ei ollut sammutinta? Taloja vieressä sentään. Palokuntakaan ei tainnut tulla ihan 5 minuutissa kuten Hämeenlinnassa kun oma auto paloi. Ja siinäkin ajassa ehti suomalaiset sivulliset tarjota sammuttimia oman lisäksi.
    Tuossakin olisi ekan minuutin aikana (ennen kuvaamisen alkua siis, filmin alussa oli palanut jo ainakin 2-3 minuuttia) saanut ainakin hillittyä paloa käsisammuttimella.
    Ei kun me katotaan täältä ja kuvataan kun sun romus palaa. Uskomatonta. No nyt niitä on yksi vähemmän, pomppas ainakin loppujen hinta taas hiukan. Sapettaa ja sen varmaan huomaa.
     
  4. ata

    ata Gearhead

    Eikä se palokunnan toiminta ihan kauhean ammattitaitoiselta vaikuttanut sitten kun lopulta paikalle saapuivat. Yksi suihkuttaa vettä johonkin päin autoa ja muut palomiehet katselevat vierestä kun arvoauto palaa. Sitten suihkitaan vähän sinne päin ja lopetetaan aina hetkeksi, kun kukaan ei huomaa että auto palaa edelleen sieltä alta...

    Ilmeisesti paloauto ei päässyt ajoissa paikalle kun muun liikenteen autot olivat pysähtyneet keskelle tietä eikä paloauto päässyt niiden ohi ajamaan... ja tosiaan KENELLÄKÄÄNKÖ ei ollut minkäänlaista sammutinta, vaikka porukkaa oli paikalla niin paljon ettei palokuntakaan päässyt heidän ohitseen kulkemaan. Harmi homma tuon Miuran kannalta.
     
  5. J.J.

    J.J. Gearhead

    Oli kyllä sääli katsoa klassikon häviämistä savuna ilmaan.

    Ihmeen flekmaattista toimintaa ihmisiltä jotka olivat paikalla, itselle olis tullut melkonen tohina päälle jos vastaavaa olisi kohdalle sattunut.
    Varmaan olisi puutarhaletkua, sammutinta jne noista taloista löytynyt.

    Motivoi kyllä pitämään omissa harrasteromuissa kuudenkilon sammutinta mukana. Vaikka on vakuutukset tietty mutta erikoisempia vehkeitä kun ei rahallakaan saa takaisin.
     
  6. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Joo lisätään täältä että se 2kg sammutin ei riitä bensavuototapauksessa, suosittelen 6kg sammutinta kaikkiin harrastautoihin.
     
  7. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

    Muutaman Lamborghini Aventadorin ja Countach LP400S:n pakoputkien pauketta ja vähän lieskojakin Gumball 3000 päättäjäisistä Monacosta... http://youtu.be/fFIjsgjKIQo :D
     
  8. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

    Faceliftatun 2013 Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyderin bongasin Cannesissa Verde Ithaca värissä... http://youtu.be/FcgqLu0WpXo
    Mitä mieltä ootte uudistuneesta ilmeestä?
     
  9. Juspen

    Juspen 1st gear

    Joutuu taas toteamaan että ihmisillä ei ole vanteiden kanssa minkäälaista silmää. Muuten auto on hieaano!
     
  10. unknown

    unknown 3rd gear

    Jos pitää arvioida; mikä auto on muotoilullisesti ollut 2000-luvun kaunein auto, niin kova kilpailu on Gallardo:n ja Maserati Granturismo:n välillä.
     
  11. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Viime viikolla tuli bongattua uusi Aventador Kuopion nurkilla!
     
  12. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

  13. Raimo Miettinen.

    Raimo Miettinen. 1st gear

    http://www.youtube.com/watch?v=DeCZe04p5V4

    Aikasta ripeä Gallardo itänaapurissa ja uusi ennätys maililla! Alkaen kohdasta 3:00, mutta kannattaa katsoa alusta niin näkee kuinka "hidas" Bugatti Veyron on.
     
  14. silirimpsis

    silirimpsis Gearhead

    :eek: 2005hp? :eek:

    Vissiin hieman piristetty jos noin todellakin on.. :D
     
  15. jknR

    jknR Gearhead

    JukeR vaikutti ihan ripeeltä laitteelta ennen kuin ajoi tuota Gallardoa vastaan. Toi Datsuni oli ilmeisesti tullut toiseksi SUV-luokassa. Ilmeisesti se Jeeppi oli ollut nopein?
     
  16. unknown

    unknown 3rd gear

    :D Italialainen voitti myös SUV luokan? Ne sehän on hyvä.
     
  17. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Jep, auto on jenkkiläisen Underground Racingin tekemä.
     
  18. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Jännä ettei noi mene kummiskaan 1/4 ton nopeammin.
     
  19. rwrw

    rwrw 1st gear

    Diablojen hinnat alkavat olla maailmalla jo kohtuullisella tasolla, esittäkääpä valistuneita arvioita Suomen verotusarvosta. Itsellä ei edes harmainta aavistusta. Olen noiden hintakehitystä seurannut mielenkiinnosta jo vuosia ja jotenkin ihan yllättäen vasta tajusin, että lapsuusajan komeimman julisteauton hankinta voisi olla näin köyhälle ja kipeällekin jopa realistinen haave.

    Sukan varresta ei löydy, mutta jos nyt aloittaisi vaikka tiukan ~viisivuotisprojektin. Muutaman vuoden päästä tilanne voi toki olla täysin toinen niin hintojen kuin autoveronkin suhteen, mutta ei murehdita sitä tässä kohtaa.

    Tekniikka noissa on ilmeisen pomminvarmaan, olen antanut itseni ymmärtää, että sähkömurheita suurimmaksi osaksi? Onko jotain oleellista mikä pitäisi ottaa huomioon, kun tällaisen spekulatiivisen skenaarion järjettömyysastetta arvioi?
     
  20. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Unohda koko juttu.

    Pirtin pihassa auto on ihan naurettavan näköinen. Tarttee kunnon puitteet.

    Satunnaiset vastaantulijat luulee replikaksi ja esson baarissa tiedetään, että esimerkiksi kytkin maksaa biljardin eikä sitä kukaan osaa vaihtaa. Unohtamatta sitä faktaa, että edes Vesa Keskinen ei moisesta laitteesta piitannut vaan laittoi samantien myyntiin/arvontaan ja hommasi tilalle käytännöllisemmän italianihmeen.

    Pienoismallit ja julisteet sopii paremmin Diablojen harrastamiseen.

    Niin se verotusarvo. No jos päädyt myymään sen suvulla olleen kesämökin (jossa nuoret ei ole enää vuosikausiin käyneet ja wanhemmat ei jaksa/pääse), niin hankkiessasi Diablon odota vielä muutama vuosi ja verota se vasta sitten kun se on 30-vuotias. Pääset muutaman tonnin verolla.
     

Kerro tästä muillekin!