Merc-O-Matic (Ford-O-Matic) tiivistevuodot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Catiska, 15.4.2020.

Tags:
  1. Catiska

    Catiska Gearhead

    -57 Merkkarin vaihteisto merkkaa reviiriään mikä ei ole kovin haluttu ominaisuus. Vuotoa on lähinnä kickdown/vaihdevivuston tiivisteistä.

    Jos olen oikein ymmärtänyt, näitä tiivisteitä ei helpolla saa vaihdettua vaihteiston ollessa autossa paikoillaan. Onko näin?
    Onko tuon lootan huollattamisessa mitään erityistä, eli onnistuuko tiivisteiden vaihto ilman erikoistyökaluja vai toimittaako se suosiolla jonnekin?
     
  2. Terpatin

    Terpatin 1st gear

    Venttiilikoneisto pitää ottaa pois jotta saa vaihdettua.. näin ainakin kolmevaihteisessa.
     
  3. Catiska

    Catiska Gearhead

    Eli parempi toimittaa jonkun sellaisen hoteisiin joka automaattien kanssa on touhunnut. Mieluitin vielä näiden Fordin vanhojen lootien kanssa.
     

Kerro tästä muillekin!