Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Mikkelissä jonkin talon pihalla 30-luvun puolivälin vaalea todella siisti 2 d rodi, sellasella kyhmytakakontilla. Merkki ehkä GM..?
     
  2. Ace66

    Ace66 3rd gear

    Ylä-Savon bongauksiin vuelä lisätään kotimatkalla bongatut Koljonvirran pysäköintialueella sininen patinakuosinen 4d Nova -60-70-luvun raitteesta ja Pöljän kohdilla metallivihreä valkoisella rättikatolla vastaan ajellut -60-luvun puolivälin Mustang.
     
  3. CCZ28

    CCZ28 Gearhead

    Kuopiossa kaupungilla ajeli joku 1920-1930 luvun auto. En tiedä merkkiä, mutta hienolta näytti.
    Ja sit oli avo Wartburg, harald hirmuinen tai joku sellainen aihe maalauksilla tai teippauksilla.
     
    Muokattu: 6.8.2021
    isalmela tykkää tästä.
  4. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Viikko sitten läksin Harley -Davidson WLA -42 matkamoottoripyörällä tekemään pienen roadtripin.Iisalmesta ajelin Karvioon ja siellähän näkyi ihan mukavasti vanhempaa kalustoa,koska oli Cape Fear-tapahtuma.Sieltä ajeltiin sitten Karvio-Savonlinna-Juva-Mikkeli-Heinola-Vääksy-Sahalahti-Tampere-Hämeenlinna-Espoo-Hki-Porvoo-Loviisa-Kotka-Hamina-Lappeenranta-Imatra-Joensuu-Iisalmi ja ei kyllä hirveästi vanhempaa kalustoa näkynyt.Hämeenlinnassa Minnan Grillillä makkarapottuja syödessä ajeli rättikatto -55 Chevy siitä ohitse.Tattarisuolla joku revitteli sinisellä flathead V8 rodilla.Taisi ihan suttiakin ottaa.Porvoossa jotain Chargeria ja 70-luvun Ford-pikkaria tuli vastaan.Lappeenrannassa muutamia autoja näkyi mm. neitokaisen ohjastama Rambler Classic -63.1700 km lenkillä aika vaisu tarjonta,mutta ei kyllä tullut vastaan tommosia 40-luvun matkamoottoripyöriäkään:D.
     
    kuula, isalmela, Swinger71 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  5. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Minä just eilen teillä tallilla ihmettelin että millä oot liikenteessä kun kaikki sinun nelipyöräset aarteet oli pihassa. Mutta sitten mulle kerrottiin että oot mopolla liikenteessä.
     
  6. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Rambler Classic -63 (YS-6) Neitokaisen Ohjastama Lappeenranta 07.08.2021

    [​IMG]
     
    Muokattu: 7.8.2021
    CCZ28 ja isalmela tykkäävät tästä.
  7. CCZ28

    CCZ28 Gearhead

    ^ Nämä kilvet on kyllä näissä vanhoissa autoissa ihan huippuja vs. nykykilvet.
     
  8. Ace66

    Ace66 3rd gear

    Häijäällä pari tuntia sitten hieno sinivalkoinen -55-57 Classic Chevy 4d...tarkempi tunnistus ei pikaisesta havainnosta johtuen onnistunut.
     
  9. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Äitee tiesi kertoa että savolaisilla Possun omistajilla oli ollu joku rastityyppinen letka-ajelu. Alapitkä-Muuruvesi-Siilinjärvi-Maaninka-???? joku tuollainen. Jokatapauksessa äiti oli jollain rastilla jututtanut jotain noista autoilijoista. Matkalla jotain tehtäviä yms. (sen verran Äiti poikaansa tuntee että piristi päivää kuvalla jossa oli ainakin 3kpl 911 ja 928 Possuja)

    Ja aamun bongaukset. Siili-Kuopio-Riistavesi-Kuopio. uudehko Mustang Riistavedellä. Kuopion motarilla 1965 malibu chopattu. oli viime viikolla nettiautossa myynnissä...tuliko savvoon??? 2kpl 911 porscheja moottoritiellä.
     
    isalmela tykkää tästä.
  10. 383

    383 Gearhead

    70 "hemi" avo challenger :):):)
     
  11. AVRO

    AVRO Gearhead

    Herra "1320" lotkotteli aamulla Ramblerin sijasta Impalalla vastaan. On se hieno. :cool:
     
    isalmela tykkää tästä.
  12. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Eilen saaristokaupungissa 67-68 tumma "Bullit" Mustang ja tänään samanlainen vaaleankeltainen vironkilvissä oleva Matkuksen parkkipaikalla.
     
    isalmela tykkää tästä.
  13. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Pari Kenworthia Toijalassa kolmostietä kohti Härmää.
    Toisella kärry perässä.
    Se minkä maalaisia olivat jäi arvoitukseksi.
     
    isalmela tykkää tästä.
  14. 1320

    1320 Gearhead

    Joo, piti lähteä eilen Impalalla liikenteeseen, niin pääsi kurvaamaan duunista suoraan Riksun Turpakäräjille.

    Hieno on kyllä Roverikin, piristää kummasti kun tulee vastaan.:odcool: Onko muuten kasilla vai neloskoneella?


    Aika paljon näkyy kalustoa kun suhailee töihin tuota Vanhaa Lahdentietä, ei oo tänne tullut kirjoiteltuakaan, mut yllämainittu Rover P6 on tullut tälläviikolla nyt joka päivä aamulla vastaan, sen lisäksi maanantaina iltapäivällä Jäken kohdalla tuli vastaan '68-74 Ford Econoline ja punainen '61 avo Cadillac. Tiistaina iltapäivällä Kellokoskella hienokuntoinen valkoinen Siipi-Mersu ja eilen Hyvinkäällä valkoinen ekan sukupolven Ford Mustang.

    Tänään päivällä Kellokoskella sininen '75 Trans Am ja iltapäivällä kun lähdin duunista, niin huoltikselta lähti juuri tummanvihreä '80 luvun Fordin puukylkifarmari. Vähän kulahtanut, mutta ihan siisti ja ehjä kuitenkin, hieno peli. :odcool: Järvenpään puolella tuli vastaan tumma '60-'70 luvun taitteen Chevy Stepside ja vilaukselta näin myös valkoisen Fiat 500 tai 600:n. Sen verran pikaisesti näin, että tarkempi tunnistus oli mahdoton rasti. Ja Vanhalla Lahdentiellä Korson liittymän kohdalla vastaan tuli ruskea C-Kadett.
     
    isalmela ja AVRO tykkäävät tästä.
  15. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Kuopio Siilinjärvi akselilla tänään. Rodi Kunnonpaikan kohdalla. 33-34, mattamusta, chopattu, reipas etunoja. Tyttö 7-v tuumasi että pitäis olla kiiltävä, kun kysyin että onko hieno...
    96-saab punainen, Hillman imp minilitet alla ja numero kyljessä, valkea mini, se keltainen Toyota Corona mkII jonka kuvan jossain välissä laitoinkin, musta pystylamppu mese taksikyltin kanssa. Pari kuplaa ja rättisitikkaa...nuo bongaukset puolentoista tunnin aikana keskellä päivää...No olihan siellä joku uudehko Ferrarikin liikenteessä.
     
    isalmela tykkää tästä.
  16. AVRO

    AVRO Gearhead

    3,5 kasilla jossa 3,9:n ruiskulaite niin ei tarvi ähistä. Pikkuauto tosiaan kulkee tätä suolakaivos rundia Kisun kanssa kesäkauden, Range astuu remmiin kelien mennessä pilalle. Tulinkin sillä ehkä reilu kuunkierto sitten aamulla vastaan kun piti viedä kärryllä tyttären mönkkäri huoltoon työmatkan puitteissa. Moikkailin Ramblerille mutta arvelinkin ettei sieltä tunnisteta. :p

    Minäkin taisin bongata ton Ford Econolinen jos on se sellainen vanha lyttynokkainen kaappi. Erottuu kyllä massasta.
     
    Muokattu: 12.8.2021
    isalmela tykkää tästä.
  17. 1320

    1320 Gearhead

    Itseasiassa mä muistan kun Range tuli kerran vastaan, en olettanut et sieltä moikataan niin en kerennyt itse nostaa tassua pystyyn riittävän ajoissa. :odbiggrin:

    Ja joo, tän korimallin Econoline se tosiaan oli:
    [​IMG]
     
    Kustom STW ja faikku66 tykkäävät tästä.
  18. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Korjaus tähän et toinen oli petteri
     
  19. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Auliz oli roastedia ulkoiluttamassa anturajärvellä.
     
  20. hmr66

    hmr66 Gearhead

    Kolmostiellä Koskenkorvalla musta coupe quattro, kilpi oli UQ-20
     
    isalmela tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!