Öljyn täyttö/tarkastusputki 904

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja jumani, 1.5.2004.

  1. jumani

    jumani Gearhead

    Millä kyseinen laitos on liitetty laatikkoon? meneekö pätkän verran lootan sisälle ja jos menee niin kuinka pitkälle? Omassa vuotaa putken ja laatikon liitoksesta öljyä ja täyttöputken alapää näyttää luhmuiselta, joten voiko olla että on katkennut sisään laatikkoon?
     
  2. kole

    kole 3rd gear

    Menee muutaman sentin laatikon sisään ja putki tiivistyy laatikkoon O-renkaalla.
    Jos putki on lommoinen ei tahdo tiiviste pitää. Vedä putki suoraan ylöspäin pois laatikosta ja yritä oikaista se. ja uusi O-rengas kehiinn..
     
  3. jumani

    jumani Gearhead

    Putki on poikki O-renkaan kohdasta, Millähän jämän saa pois laatikosta pudottamatta sinne mitään ylimäärästä?
     
  4. kole

    kole 3rd gear

    kyllä sinä saat sen pätkän kaivetua meisselillä pois. irtohilut menee öljypohjaan, eikä sieltä kiertoon jos sulla suodatin pelittää. joudut hommaan uuden putken, saa uusio-osina tai osta käytettynä.
    Putken tekee mistä vaan mutta se pituus on tässäkin kaiken valtti. :wink:
     
  5. jumani

    jumani Gearhead

    Ajattelin tehä 20mm alumiiniputkesta, taivutusjousella vaan oikeen muotoseks, en tiä vielä millä sen saa tiiviiks, ulkomitat on vähän isommat kun orkkiksessa jote O-rengas ei kai sovi väliin.
     
  6. Fireball

    Fireball Gearhead

    Zilipooni tiivistää, Musta Loctite tai Hylomar on mulla pitäny tossa(kin) kohteessa.
     

Kerro tästä muillekin!