OneDay tapahtuma Riihimäki 14.6.2014

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja mr.X, 29.4.2014.

  1. mr.X

    mr.X 3rd gear

  2. MarkoT

    MarkoT 2nd gear

    Minkä takia tuo on samaan aikaan kun hyvinkään Street& Slide?
     
  3. raaseriruiseri

    raaseriruiseri 2nd gear

    Ei voi olla totta! :poff: Älytön haitantekoyritys vai rikollista lähentelevää huolimattomuutta/piittaamattomuutta järjestäjiltä? :soosoo:
    Kaksi samalle yleisölle suunnattua tapahtumaa, välimatkaa 30km. StreetSlide kuitenkin järjestetty sentään jo "aika monena" vuonna! :mad:
     
  4. TiM

    TiM 1st gear

    Välimatka on kuitenkin vain puolet tuosta eli 15km.

    Hitto vieköön, kuinka kaikki näillä kulmilla aina järjestetään samana viikoloppuna kuin meillä on jo pidemmät perinteet omaava automerkkitapahtuma... :( Sen takia Street Slidekin on aina jäänyt käymättä, vaikka mieli olisi tehnyt.
     
  5. mr.X

    mr.X 3rd gear

    Hyvä kysymys, tuohon vois vastata vain OneDay järjestäjä, joku muutos aikatauluun taidettiin jo tehdä jostakin syystä, mutta ilmeisesti ihan pieleen. Voi olla että käytössä oli kalenterit jossa näkyi kansallinen museoajoneuvopäivä yms mutta ei tuota Street & Slide tapahtumaa?
     
  6. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    viewtopic.php?f=1&t=268300

    Tapahtumissa oli alkuvuodesta tammikuussa tämmöinen. Ei siilloin kukaan älähtänyt. Mutta ehkä nyt saa paremmin näkyvyyttä "yleistä rakentelusta" nimikkeen alla.

    Hyvinkäälle käy meikäläisen tie vaikka sinne on pidempi matka....
     
  7. B

    B Gearhead

    Hyvinkäälle käy meikäläisen tie vaikka sinne on pidempi matka....


    Asiaa.......
     
  8. merc

    merc Gearhead

    Niin mullakin vaikka on lyhyempi matka...
     
  9. RixuX

    RixuX 1st gear

    Päällekkäisyys lähialueen tapahtumissa on harmillista. Talvella kun OneDay-tapahtuman ja amerikanautonäyttelyn aika on sovittu, ei ole ollut tietoa Hyvinkään päivästä. Päällekkäisyys paljastui vasta hiljattain, harmillista...

    Riihimäellä jenkkiautonäyttelyyn ovat kaikki alan harrastajat tervetulleita, ja näyttelyyn kelpaavat eri merkkiset ja eri kuntoiset menopelit. Sapuskat tarjotaan auton tuojalle, joka ilmoittautuu nyt etukäteen. Autonäyttelyn yhteydessä on kaikenlaista ohjelmaa kaikenikäisille, ja paikalla on kymmenittäin julkkiksia.

    Lisätiedot: oneday.rhra.fi/auto/
     

Kerro tästä muillekin!