Rodiator 3/2008

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Street Rod Association ry', aloittaja Riviera 1995, 4.8.2008.

  1. Riviera 1995

    Riviera 1995 3rd gear

    Moi kaikille,

    uusin lehti ilmestyi ja ilmeisesti lehti on taas ihan ok, mutta napinaakin on kuulunut. Tällähetkellä lehteen kirjoittelu painottuu tänne Salpausselän eteläpuolelle, joka ei todellakaan ole kerholehden tarkoitus. Hyvät jäsenet, kirjoittakaa juttuja ja laittakaa kuvia texteineen tulemaan, jotta saadaan parempi, kauniimpi, värikkäämpi ja maantieteellisesti laajempi seuraava numero.
    Nyt tarvitaan talliesittely seuraavaan numeroon ja se voisi olla jostain muualta kuin täältä kaukaa etelästä.

    Pohjanmaalla, Savossa ja Karjalassa sekä ympäri suomenniemen on paljon aktiivisia rodi & custom talleja joista olis kiva saada juttua. Tehkää ihmeessä juttua, sehän on kerholehden idea. Samoin jos olette huristelleet eri tapahtumissa Suomessa, Ruotsissa tai muualla, laittakaa pientä juttua kuvien kera niin saadaan lehteen uutta luettavaa.

    Kiitos

    Masi

    :lol:
     
  2. Riviera 1995

    Riviera 1995 3rd gear

    Nyt herätys kaikki ja juttuja väsäämään. Kaivataan juttuja + kuvia seuraavaan lehteen. Talli esittely olisi poikaa. Tehdään taas hyvä tai jopa parempi seuraava numero. Laittakaa jutut + kuvat (kuvatextit mukaan) Sarille. Mikäli on paljon kuvia (älkää pienentäkö niitä, jotta ovat painokelpoisia) niin voitte laittaa myös kuvia mun postiin masi.jukonen@gmail.com Tarkoitus olis tehdä hieman tuhdimpi numero seuraavaksi jos vaan saadaan juttuja ja kuvia tarpeeksi.

    Masi
     
  3. supo

    supo Double Gearhead

    terve,tehdään taas juttu tulevan viikonlopun jälkeen kun tiedetään lopulliset sijoitukset jonkinmoinen tarina kesän kiihdytyksistä -37 Pontiacilla.Terv:Kari Laitinen,Kuopio,Pro Et 1337 Ps.Alastrolla Pe-Su tapahtuu eli jos ei muuta niin katsomaan nopeita vehkeitä radalle!!!
     
  4. lake ender

    lake ender Gearhead

    Koskas kusti polkee?
     
  5. nash

    nash 3rd gear

    Ei vielä. Varmaan tossa marraskuussa sitten, kun on vuoden vika numero
     
  6. nash

    nash 3rd gear

    No niin lehti menee kohta painoon ja postittelen sit kun jaksan :rotfl: no ei vaineskaan. Nyt onkin tulossa hieno numero ja rahastonhoitajalle tiedoksi, että kannessa tavataan :rotfl: :rotfl:
     
  7. nash

    nash 3rd gear

    Lehti on postitettu ja putkahtaa luukuista varmaan vielä tälläviikolla
     
  8. Riviera 1995

    Riviera 1995 3rd gear

    Hieno läpyskä onkin. Kiitos vaan kaikille juttuja kirjoittaneille ja kuvia ottaneille sekä "toimituksen" väelle! Iso Käsi!!

    :D
     
  9. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Hyvät jutut oli. Jokos saa seuraavaan numeroon alkaa kirjottaa?
     
  10. nash

    nash 3rd gear

    Jos sulla on jotain juttuja ni laita vaan tulemaan
     
  11. lake ender

    lake ender Gearhead

    ja pöytälaatikkoonhan saa aina kirjottaa.
    Muistutetaan nyt jälleen kerran ,että lähettäkää niitä juttuja ja kuvia muualtakin Suomesta. Nyt oli hieno lehti, mutta kovin oli kuvat ja jutut PK- painotteisia.
     

Kerro tästä muillekin!