Volvo F10 harrastelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja ChevyCaprice, 20.12.2016.

  1. 59Bel-Air

    59Bel-Air 3rd gear

    Tuo Volvo oli Kurikan Ammattikoulun autopuolen tai tarkemmin auto ja kuljetuspuolen harjoittelu laite joskus yhdeksänkymmentä luvulla. Itsekkin ajelin sillä 95-96 sitä säilytettiin silloin aina sisällä hallissa. Matkamittarissa oli muistaakseni kokolailla paljon kilometrejä oli ollut ulkomaan ajossa viirejä oli hirmuinen määrä hytissä kun niitä joskus ihasteltiin.
     
  2. ChevyCaprice

    ChevyCaprice 2nd gear

    Kiitoksia tästä; Olen tuota historiaa yrittänyt selvittää, mutta trafilta näkyy vain 2000 luvun omistaja historia. Et 59bel-air tiedä tarkemmin, mitkä vuodet tuo on ollut siellä ammatikoululla? Ja miettinyt tuota vaihtolavalaitetta, onko se alkuperäinen vai myöhemmin laitettu...?
    Sen verran volvosta, viikottain sitä olen käytellyt ja ajellut hieman, nestevuodot saatu kuriin ja nyt kun ilma lämpenee, pikkuhiljaa purkaa runkoa ja maalata se kesän aikana... Hitaasti etenee, kun auto ulkoruokinnassa ja iän myötä alkaa kehtuuttaa enempi tuo rassaaminen:)
     
  3. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Todennäköisesti myöhemmin laitettu kun auto on ollut ulkomaan ajossa.
     

Kerro tästä muillekin!