Hiacen perä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja joona, 22.10.2007.

  1. joona

    joona 1st gear

    Olisko kellään tietoa mitenkä olis helpoin sovittaa hiacen perä tommoseen mk1 ecortttiin?? Kuulin huhuja että ladan vetarit käy mutta onkohan leveys silti läheskään oikea?
     
  2. kime2

    kime2 Gearhead

    Luulisin et Hiacen perä ois leveämpi,mut suuntaapa kysymyksesi jollekin "hanaa-palstalle" niin saat varmempaa tietoa kuin täältä!
     
  3. joona

    joona 1st gear

    Niin se on 110mm leveämpi mut miten se olis helpoin kaventaa vetareita ei vissiin voi miten sattuu pätkiä ku ne on karkaistu. tietoa kaivattas jos jollaki olis kyseisestä hommasta kokemusta!!
     
  4. belve

    belve Gearhead

    jokos sinä olet hommannut sen perän?
     
  5. laiska`s custom

    laiska`s custom 1st gear

    .

    kyllä ne hiacen vetarit voi poikkasta keskeltä ja hitsata,ja kyllä kestää
     
  6. joona

    joona 1st gear

    joo on mulla se perä jo jarruja suunnittelen jos laittas levyt..keksis vaan minkä satulat sais sovitettuu
     
  7. Fence

    Fence 1st gear

    Hiacen taka-akselii ovat sovitelleet yhteen jos toiseenkin vekottimeen kestävyytensä vuoksi mutta jos en väärin muista niin joutuu muuttamaan laakerointia ettei si pääse elämään sivusuunnassa nuo vetarit.

    AE86:sen (corolla GT) takasatuloita ovat sovittaneet noihin.
     

Kerro tästä muillekin!