48' anglia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja J-peg, 15.9.2003.

  1. J-peg

    J-peg Gearhead

    Lähdin tuossa viikonloppuna hakemaan ruostunutta peltiä pihamaalle. Paikanpäällä ilmeni, että auto on 48' 4d anglia, ostin pois.

    Ruostetta kyllä löytyy kivasti, lattiat ovat kadonneet ja...aika lohduttoman näkönen. Seuraavaksi pitäisi saada koriin ryhtiä ja tietty saada se suoraksi. Ei siittä muuhun ole kuin korinvaihtoon. Kysymys kuuluukin, minkähän rungosta saisi tehtyä sopivan anglian kapeaan koriin?

    BTW, taitaa olla aika vähän harrastettu biili Suomessa päin? Huomaan ainoastaan sen Antti Kivinummen anglian.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Jp83 2003-09-15 15:52 ]</font>
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    eik kupla ois aika hyvä....
     
  3. KST2

    KST2 3rd gear

    Kupla???
    :grin: :grin:
     
  4. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Eiks tää mikkeliläinen rakentaja ollut sovittamassa jotain tuollaista Duettin rungolle?
     
  5. Ranex

    Ranex 3rd gear

    jos se on neliovinen niin se silloin prefect,nimellä ei oon niin väliä mutta korjattakoon nimi. ainut on toi duett tai sit japsi, eli toyota grow:n tai sitten noista japsijen maasturi/pickupit.

    Tai sit teet ns. rungon siihen, on sen verran tolla projektilla ikää että ei kaikki katsastus sedät erota sitä.

    eikun vaan pilli palamaan.
     
  6. J-peg

    J-peg Gearhead

    Aika kinkkinen tilanne on kyllä. Voi olla, että täytyy vaihtaa johonkin toiseen, kun neloskonetta ei inspaisi siihen sovitella. Pitäisi pitentää keulaa ja leventää koria, kaikkea sitä:D. Täytyy pohtia, mitä tekee.
     
  7. Vicky55

    Vicky55 1st gear

    80-90 luvun vaihteessa pyöri näyttelyissä rakenneltu anglia. Se oli pää osin melko orkinaali mutta viimeistely taso oli melko hyvä. Väri oli kirkkaan punainen ja sisusta oli muistaakseni tummaa plyyssiä. Jos oikein muistan niin mulla videolla pätkä jostain näyttelystä missä tämä anglia oli.
     

Kerro tästä muillekin!