Motoparkista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Dice, 20.8.2003.

  1. xtremer

    xtremer 1st gear

    Pitihän se nimmari laittaa !
    Mun mielestä Suomi tässä asiassa ei ole sen kusisempi paikka kuin muukaan maa, aina on kateellisia/tyytymättömiä ihmisiä joka paikassa.

    Toi adressi on meillä Suomessa se ainut 'järkevä' keino.

    Jossain Nigeriassa tulisi valittajan luo oven läpi kylään klo 0:00 5 isoa sikaniskaa karmien kera ja sitten kirjoitettaisiin lippuja ja lappuja itku silmässä !

    Rikkaissa maissa tyypit vain ostettaisin ulos sieltä mökistä 200 000 euroo rikkaampana viherpiipertäjänkin mielestä V8 kiihdytyspeli pitää oikean mukavaa ääntä.
     
  2. Dice

    Dice 1st gear

    Tähän mennessä kiitos kaikille! Lisää tarvitaan joten nyt värväämään jokainen tuttava ja sukulainen.

    ISO kiitos, olemme kaikki samalla, hyvällä asialla.

    Janne Salonen
    dice(at)kolumbus.fi
     
  3. Vicky55

    Vicky55 1st gear

    Suosittelisin näille valittajille vähän löysempää pipoa ,ei kiristä päätä ja peittää korvat "melulta".
     
  4. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Meiltä päin tuli 3 nimeä adressiin :smile: ...olin muuten 6357 nimen laittaja...


    _________________
    Fashions fade,real style never does.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Mr.Speed 2003-09-05 21:27 ]</font>
     
  5. Dice

    Dice 1st gear

    Motopark-vetoomukseen ei enää valitettavasti saa laittaa nimiä, aikaraja siinäkin on oltava.

    Siinä vaiheessa kun itsekin tiedän montako nimeä tuli listaan, valaisen täälläkin moisen asian.

    Nimilistan luovutuspäivämäärä on vielä hämärän peitossa muttei siihen kauaa mene. Listasta pitää vain siivota pois kaikki turhat, eli jos jonkinlaiset pellet h*levettihin.

    KIITOS jokaiselle listaan osallistuneelle! En lupaa tarjota kahveja/oluita mutta taputuksen selkään kun nähdään.

    Janne Salonen
    jannesalonen(a)luukku.com
     
  6. Vicky55

    Vicky55 1st gear

    Motoparkille tukea seudun kunnilta. Pieksänmäen seudun liiton mielestä motoparkin toiminnan tulee jatkua. Ryhmän puheenjohtajan, haukivuoren kunnanjohtaja Tapio Iso-Mustajärvi sanoo, että ympäristökeskuksen asettamat ympäristöluvat ovat kohtuuttomat. Esimerkiksi Alastaron lupaehdot ovat lievemmät kuin Motoparkissa on ollut. Virtasalmen kunnanhallitus on asettunut tukemaan Motoparkkia ja sen yrittäjää. Nähtävästi vain yksi ihminen TE-keskuksesta on tämän hetken tiukkojen lupien takana. Tämä kirjoitus on tämän päivän savon sanomista. Toivottovasti tämä on uusi käänne Motoparkin tulevaisuuteen ja näemme vielä uusia kisoja.
     
  7. Dice

    Dice 1st gear

    Lopullinen lukema oli sitten 7405 nimeä listassa. Kiitos jokaiselle osallistuneelle, toivotaan ainakin että tuo nimimäärä auttaa asiassa.

    Janne Salonen
    janne.k.salonen (a) kolumbus.fi
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ympäristökeskukselta muuten kerrottiin keväällä 2003 ettei ratayhtiö ole itse ollut kovin innokas toimimaan asiassa ja mm. lupa-hakemukset on jätetty "vähän miten sattuu".

    Tiedä sitten onko tuossa hyvin varmalta taholta kuullussa jutussa perää, mutta muutenkaan ei radan nykyinen vetäjä tunnu olevan täysillä mukana tuossa radan kehittämisessä ja tulevaisuuden turvaamisessa - lienee niin paljon muitakin bisneksiä että Motoparkin pyörittäminen on vain harrastusta?

    Ps. Nimettömänä huutelen ihan syystä, nimimerkkikin on =)
     
  9. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Totta toinen puoli. Viimeisessä Drag & Rockissa käydessäni katselin kun katsomorinteessä ja terassilla kasvaa ranteen paksuista koivua ja pajukkoa, käsittämättömiä lautakasoja on pitkin poikin ja leirintäalueen miesten saunahan on jo juhannuslegenda, kuten koskenkorva ja veneestä kuseminenkin. Joka kerta se on joko kylmä, palanut, kaadettu tai löytyy ulapalta seilaamasta. Tämä ei kuitenkaan estä pääsymaksun pyyntiä.
    Joku Motoparkin aktiivihan kirjoitti sen pitkän vuodatuksen, jota täälläkin siteerattiin. Siinähän todettiin mm. kuinka joka kerta, kun joku pyysi melumittausta, se oli pakko suorittaa ja laskut lankesi ratayhtiölle. Kyllä jossain vaiheessa motivaatio tipahtaa, jos samaa asiaa jankataan vuodesta toiseen ja selkäänpuukottajia löytyy. Motopark on kuin se kuuluisa "syyllinen, kunnes toisin todistetaan". Kaikesta huolimatta toivon radalle valoisaa tulevaisuutta.
     
  10. TeuvoSlam

    TeuvoSlam Gearhead

     

Kerro tästä muillekin!