Löytyykö Suomesta muita Plymouth Barracuda Sport Coupeja?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja sannukka1408, 4.12.2007.

  1. RT 70

    RT 70 2nd gear

    Vai niin päättyi Barracudan maallinen vaellus.Onko tietoa menikö pahasti ja kolaroiko jonkun toisen kanssa vai yksin.Yhdentoista vuoden yhteiselo oli antoisaa aikaa niin rakentelun kuin ajelunkin merkeissä. :cry: :cry:
     
  2. scamp

    scamp Gearhead

    yksin tietääkseni ,oli helv... komea berracuda ellei suomen hienoin :cry:
     
  3. MadMike

    MadMike Gearhead

    Kaksoisolento oli Turussa joskus ja joutui neljän auton ketjukolariin vuonna 1974/5 tuossa puuutarhakadun ja ursininkadun kulmassa...
    Kupla jäi Granadan ja Barracudan väliin ( tai Mopari oikeestaan kiipes päälle) ja jälki oli aikamoista mutta niin taisi olla vauhtikin.
    Joku väittää että tämä Turun Cuda oli orkkis 65 Formula S manuaali ja sen raiskasi sitten choppaamalla etc Saapola aikanaan tekemällä siitä ekan kilpurinsa.
    Se neljäs auto oli yksi Buick joka vaan hetkellisesti näytti resurssinsa ja se oli Mopar miehelle liian kova pala...
     
  4. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Aikoinaan Barracudaa hakiessani tuli käytyä katsomassa Kärsämäellä metallinhohtotummanvihreää projektia ja Kylmäkoskella punaista Valiantin maskilla olevaa, molemmat 65;ia. Myöhemmin vielä Tampereella tai oikeammin kai Nokialla Vaasan ohitustien lähellä olevalla teollisuus aluella. Muistaakseni hopea mutta mahdollisesti Valkoinen 65 Barracuda projekti punaisella sisustuksella. Olikohan jollain Drag Racing teamin jäsenellä.
     
  5. V.Kutvonen

    V.Kutvonen 1st gear

  6. sannukka1408

    sannukka1408 1st gear

    Re: Barracuda

    Juu, tuttu pelihän se sieltä löytyi... :D
     

Kerro tästä muillekin!