vetolevyn vaihto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja jumani, 9.1.2008.

  1. jumani

    jumani Gearhead

    Onko mahdollista saada vetolevyä vaihdettua pudottamatta laatikkoa kokonaan pois eli löyhäämällä laatikon pultteja sen verran että sais levyn luiskautettua pois laatikkoa taaksepäin kampeamalla? Auto on lyhyt gmc pikkari vm.84 kone olds 350d ja laatikko 350.
     
  2. Antti P

    Antti P Gearhead

    No jos sä sen laatikon löysäät niin sama se silloin on kokonaan kokonaan puottaa ku koneen joudut kuitenkin tukee.
    Mut varmaan onnistuu sen laatikon ja turbiinin saat tarpeeks taakse siitä välistäkin. Ahdasta vaan
     
  3. jumani

    jumani Gearhead

    Näin on, mutta mukavempi kun ei tarvittis punnata laatikkoo yksin takas kun autokin on pihas eikä millään pukilla joten ei oikeen häävi homma jos pitää ottaa loota kokonaan pois, levyn pultit on auki ja turpaanin kampuran pään välis on jo about sentti mutta kun sais edes pari lisää. (ikuinen ongelma, kun sais edes pari senttiä lisää niin olis tyytyväinen.)
     
  4. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Mä olen ainakin pari kertaa vetolevyn vaihtanut laatikkoa kokonaan pudottamatta.
    Laatikko vaan on ollut tuettuna.
    Kardaanin on joutunut irroittamaan ja takapään kannatus-kumin...
     
  5. DX

    DX Double Gearhead

    Vaihtaa pari alimmaista kaavelinpulttia väliaikaisesti niin pitkiksi kuin rautakaupasta löytyy tai tekee itte ohjuritapit niin eip tartte kannatellakaan millään tunkilla sitä lootaa etupäästään ja ohjautuu nätisti takaisin paikalleenkin.
     

Kerro tästä muillekin!