mersun hintaa???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja Matti, 1.10.2003.

  1. Matti

    Matti Gearhead

    isäukollani on uudesta asti ollut
    -73 vuoden mersun 200d muistaakseni mallin oikein,auto on täysin alkuperäinen ja siisti
    sisustukseltaan,maalaamossa maalautettu alkuperäisellä värillä 90-luvun alussa.
    ajettu varmaan n.300tkm. seissyt n.15 vuotta lämpimässä tallissa odotellen parempia aikoja.täysin toimiva! paljonko tälläisestä voisi pyytää €uroja?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    120e ja pieni kalja?
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    joo... ei tuollaisista nokivasaroista tartte täällä puhua yhtään mitään.
    Olet varmaan sellainen paskamahainen äijä kun siinä kahvimainoksessa, jossa se jätkä peruuttaa isänsä merrrrsun perunakuokkaan.
     
  4. Fastback

    Fastback Gearhead

    käytettyjen autojen hinnat ovat aika hantaakista uustuonnin kasvettua, mutta hyvällä tuurilla joku mobilisti voisi auton ostaa itselleen. Hinta-arviota en osaa antaa, laita mobilistiin ilmoitus.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Fastback 2003-10-01 11:02 ]</font>
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    eikös ton messen voi museokatsastaa?? onkos tuo mese siinä kunnossa että se kelpaisi museokilpiin?
     
  6. Matti

    Matti Gearhead

    kelpaahan tuo museokilpiin



     
  7. Matti

    Matti Gearhead

    parempi poika pitää pikku suukki supussa kun et ees uskalla käyttää omaa nimimerkkiäsi:)
    nimittäin jos olisi, niin löytäisit nokivasaran hanuristasi:)
    sitäpaitsi vaikka olenkin vannoutunut amerikkaisten linttojen suurkuluttaja, osaan
    antaa mobilisteille ja hyvin säilyneille euroautoillekin niiden ansaitsemaa kunnioitusta!
    olet todennäköisesti finninaamainen keravan
    kolli jolla ei ole kunnioitusta vanhempiaan kohtaan:)




    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: matti 2003-10-01 12:10 ]</font>

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Matti 2003-10-01 12:12 ]</font>
     
  8. mörkö

    mörkö Gearhead

    Mun mielestä tommonen "perusMegekin"jos ompi
    hyvässä kunnossa, niin pyörii hintaluokassa
    1000-1500 Egee. Ajamallahan noita ei saa loppuun ja kyllähän germaaninen laatu läpi paistaa. Missään tapauksessa EI OLE väheksyttävä auto.
    PS. Olen ite myöskin perehtynyt huolella amerikkalaisvalmisteisten autojen ympärivuotiseen käyttämiseen normaaliin työmatkailuun.
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mulla oli alla just samanikäinen mese -vanha taksi- joka museokatsastettiin heittämällä, vaikka pohjassa oli selvä reikä, uus mankka, pantterikuvioiset sukoliitit penkeissä jne. Pellit oli kittien alta kehnot mutta tekniikka toimi, vaikka alla oli reippaasti yli miljoona kilometriä. Aiemmin en ollut näistä piitannut, mutta pakko oli myöntää että jostain on tuo maine syntynyt, aina lähti käyntiin ja meni maan ääriin kesät talvet. Ja oli tilava sekä lämmin. Näin, vaikka ole nk. jenkkijeesharrastaja.

    Myin pois hintaan 1700, ei ollut helppoa. Ostajat oli pahimmanlaatuisia viiskymppisiä renkaanpotkijoita ja asiantuntijoita, jotka räkivät aivolimoja kengilleni ja ilmoittiva kylmän viileästi että "kohta tosta sun johtotähdestä lähtee takaluukun paneeli ja syyläri halkeaa ja taitaa tupakansytytinkin olla paskana. Sataviiskymppiä saat jos lopetat ton silmienpyörityksen ja meet heti sen jälkeen äitis luo..."

    Tollainen hyväkuntoine mese on parhaassa käytössä tien päällä kesät talvet. Sen käyttöarvo on moninkertainen myyntiarvoon verrattuna.
    -peksu
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Täällä pikkukylässä myytävänä liikkeessä museokatsastettu saman ikäinen diiselmersu. 3500euroo.
     
  11. JR

    JR Gearhead

    Juu, kävi vähän samanlailla kun myin joskus ´82 230E Mersua. Kaikki katsomaan tulleet oli lähempänä viittäkymmentä, ja tiesi mielestään kaiken ko. malleista. Ennusti jo autoon tulevat viatkin. No, myytyä sain sen kuitenkin...
     
  12. coupedeville

    coupedeville Gearhead

    Hinta asettunee tosiaankin kunnon mukaan välille 500-5000€
     
  13. HenkkaTurust

    HenkkaTurust 1st gear

    Sanoisin että on ilman muuta lähempänä ylläolevan haitarin ylä kun alarajaa. Alkuperäisessä hyvässä kunnossa olevat 115 Kiisselit (ja NIMENOMAAN Kiisselit) ovat harvassa, ja haluttuja.
     
  14. Ranex

    Ranex 3rd gear

    Naapurilla on nyt myynissä huippuhyvä 115 korinen entinen taksi mese taitaa olla perus 200d, on meinaan huippuhyvä, ei vielä MA kun pappa sillä ennen kuolemaansa ajoi. nyton jo tarjottu 3500 e eikä se lähtenyt. se vaihtanee omistajaa kans 5000 e nurkilla, jos jotain kiinostaa niin voin välitää tietoa eteenpäin. ainut silmään pistävä on apparin peili kun se on musta muovinen, eikä siro kromattu, jos jollain sellanen peilu olis niin naapuri siitäkin ilahtus
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kysyppäs Raidilta.

    Joo, oli pakko... :wink:
     
  16. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Juu, elikkäs tuo olin minä.
     
  17. Ranex

    Ranex 3rd gear

    eikös Raid euroopan viimeisen myönny sille polliisille :wink:
     
  18. pkorte

    pkorte 1st gear

    Bensakutosella oli tuommoinen hyväkuntoinen mersu itselläni. Meni muistaakseni hintaan 8500mk. Nurmeksessa oli myös myynnissä Auto Närvässä kesällä vähän ajettu (alle 200tkm).Oisko ollu pyynti vähän yli 2000 euroa.
     
  19. blazoffer

    blazoffer 3rd gear

    Yritin myydä -78 W123 250 Automatic:iani, jossa paljon uutta alustan ja moottorin osaa.

    Meisseli oli viritetty mm. AMG:n mallikohtasilla viriosilla, joita pitskun vehon asentajat kuolasivat pitkään. Voi sanoa että "vanha Matilda" kyllä poistui tarpeen tullen.

    Alunperin määrittelin tälle 240tkm ajetulle loistopelille hinnaksi 500€:tä, mutta noi vanhat MB:t ei taida kuitenkaan paljon kiinnostaa maksavaa yleisöä ellei joku supereksoottinen versio esim 300 SEL 6.9 V8 tai alkuperäinen Pullman.

    Loppujen lopuksi kun ei auto kelvannut kellekkään kahteenkaan sataan ekeen vaihdoin sen lopulta kahteen pariin autokaiuttimia (arvo yht.n.120€).

    Että näin sillä kertaa.

    Jos aikoo pelit myydä täytyy loppupelissä muistaa kuitenkin pitää housut jalassa...eiku olikose hampaat suussa äh jalat maassahan se olikin :grin:

    Toivottavasti saat sinua tyydyttävän hinnan Marsustasi.
     
  20. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joop, kyllähän tuo W115-kori alkaa olla jo siinä iässä, että autojen arvo alkaa uudelleen nousta. Etenkin, jos kyseessä on tosiaan hieno ja hyvin pidetty yksilö. Jokapäiväisessä käytössä näihin päiviin asti olleille, enempi pitsisille yksilöille on vaikea löytää ostajaa, jos ei projektiksi halua luovuttaa.

    Poikkeahan osoitteessa http://www.mersuforum.net
    Siellä voisit valaistua hintapolitiikan suhteen hyvinkin pikaisesti.

    Kannattaa muuten muistaa, että alkuperäiset kilvet ovat sinällään tärkeä osa auton historiaa -- jos esim. tuo mainittu MB on orginaaleissa vuoden -73 kilvissä, sitä ei mielestäni kannata hakea museorekisteriin, vaikka siihen edellytykset olisivatkin. Hyvässä kunnossa kun auton pitää ja arvokkaasti ajelee, väki kyllä ymmärtää että vanhaa tässä vaalitaan, vaikka ei peli MR-kilvissä olisikaan.

    ...toteaa mersuforumilta syrjähypännyt Aku P
     

Kerro tästä muillekin!