ratrod projektia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja teesus, 14.1.2008.

  1. teesus

    teesus 1st gear

    sellainen tavoite on ettei autoon saa mennä yli 3000e rahaa ja tuon nyt luulisi riittävän. runkoa pitäisi huomenna mennä katsomaan raumalta. siellä pitäisi lojua sopivainen paketti. siitä sitten muutellaan "hieman"
     
  2. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Yritän saada sen flipin pian,ostivat sakut tuon Latukone oy:n tulee viimeinen tilaus lähiaikoina ja pojat sitten avautuu todella tämä HOT ROD taivas tehdään vain rodeihin ja vastaaviin osia.
     
  3. Wolfman500

    Wolfman500 1st gear

    Juu ei ressiä, ei sillä kiirettä ole mullakin riittää näitä työkiireitä.
     
  4. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Kyllähän näitä vanhoja runkoja voitas korjata tein joskus tuonne ruotsin pojille korjaustyön vanhaan runkoon siinä oli vanhaa vain pultin reiät
     
  5. teesus

    teesus 1st gear

    perä gm 10 pulttinen
    runko hankittu myös.
    eikun liimaileen.
    salosta etuakseli tulossa.
    koppa sunnuntaina kotiin.
    kuvia vkl aikana.
     
  6. teesus

    teesus 1st gear

    takse järkeiltiin linkkejä ja coilovereita. ei kenelläkään satu olemaan linkeistä mitään piirroksia? mistä vois sitten itse leikkaa ja liimaa periaatteella tehdä toimivan paketin. eikös noissa linkeissä ollut aika tarkkoja kulma ym juttuja jotka pitää ottaa huomioon? toki toi rotta ei tule kurvi ajoon eikä kiihdyttelyyn eli kunhan ne nyt siellä päin on niin pelaa... mistä todella halvalla coiloverit?
     
  7. jylhä

    jylhä 1st gear

    eiköhän hyvän rotan tee tonnilla, loput kaks voi vaikka heittää pois.
     
  8. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead


    Teetkö vaikka neljä kappaletta mulle, yks roadster, toinen coupe ja kolmas pikuppi, neljännestä Seedani, ja jos valitsemaan pääsee niin mielellään 30-luvun alusta, kasilla ja manuaalilla sekä jäykällä etupäällä. Orkkis peltikoppa ja alustan madallukset sekä kuusi kaasutintahan ratrodeissa on toki jo itsestäänselvänä!
     
  9. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    No perhana. Myytkö mulle sen sedanin 1200 egellä? Saat pitää 5 kaasaria. Ostin työmatkakulkineeksi Tunturi-mopon, mutta näyttää, että sen kunnostus tulee kalliimmaksi kuin ratrod.
     
  10. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Mulla vois olla käyttöä niille poisheitettäville kahdelle tonnille.. :wink:
     
  11. Wolfman500

    Wolfman500 1st gear

    Ja mä voin auttaa niitten ryyp... hukkaamisessa :rotfl:
     
  12. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    Paskapuhetta! Vai montako tonnin rottaa olet rakentanut?? Kyllä rullaavan rungon varmaan tohon hintaa tekeekin jos osat löytyy tallin nurkista! mutta nehän on silloin ilmaisia. Entäpä jos ei ja ostat joka osan ympäri kyliä ajelet näillä bensan hinnoilla ympäri suomea mukamas halpojen osien perässä! Ei oo halpaa! sitten kun ostelet siihen jarru letkut yms. pakolliset osat ja niin että se näyttää vielä rodilta tulee huomaamaan että se loppu summa alkaa karata alkuperäisestä suunitelmasta
     
  13. Ruutihattu

    Ruutihattu 3rd gear

    täytyy määritellä rottarodi ja paskaläjät erikseen.

    Jos kasa silkkaa shittiä maksaa ajokunnossa tonnin, niin se on mahdollista.

    Mutta rottarodi on ajokuntoinen rodi, jolla voi ajaa ja suditella vuodet läpeensä. jos niitä tehdään tonnilla, niin voisin ostaa tällaista palvelua.
    Siis :argue: :poff:
     
  14. dirty

    dirty 1st gear

    Juu. Kylläpä Tuppu asiaa puhuu. Peltoauto on peltoauto oli joku pellinkäikäle mitä vuosmallia tahansa. Eikä se että laite pitää pahaa ääntä ja omaa jonkun osan joka ehkä muistuttaa jotain 30-luvun tekelettä (esim joku GAZ hytti) tee siitä rodia. Asennetta voi olla vaikka muille jakaa silti. Sitä ei ole koskaan nakkikioski jonostakaan puuttunut viikonloppuiltoina. Mutta on hienoa että Suomessa on rakentajilla rima sen verran korkealla että tällaisiin tekeleisiin ei yleensä panosteta. Halvoista aihioista (siis ei 32 5 W coupe tms) tehdään todella näyttäviä laitteita niin auto kuin pyöräpuolellakin. Esim. T. Kankaan työnäytteet toimivat hyvänä esimerkkinä. Eikä se että autossa ei ole viimeistelyä tee siitä peltoautoa vaan se että se ehdoin tahdoin tehdään näyttämään siltä jo alusta alkaen. Jaksamista vaan kaikille laikkapölyä nieleville, jotka eivät nytkään istu netin ääressä.
     
  15. RabaFari

    RabaFari 1st gear

    Laitahan teesus sitten jotain infoa kun projektis etenee? Kiinnostaa nähdä minkämoinen siitä laitteesta tulee. Täälläkin jotain läjää liimaillaan kasaan aina kun inspistä ja aikaa on. :D Taidanpa mennä talliin taas ettei tule vaan istuttua kädet nivusissa. :rotfl:
     
  16. teesus

    teesus 1st gear

    laitan huomenna kuvia kun saadaan toi jimmy projekti valmiiks tallista ja se ulos. aloitellaan varmaan rungosta leikkaamalla kaikki ylimääräiset kiinnikkeet pois ja pientä tallin siivoustakin luvassa että saa projektin tosissaan käyntiin.
     
  17. Kait tuokin harmaa viritelmä täyttää rat-rod kriteerit http://s3.photobucket.com/albums/y58/Ak ... .jpg,mutta kyllä siinä karkas putjetti vähän yli :lol: mutta niinhän siinä tahtoo käydä , ei auta vaikka kuinka itse teet kun tuollaista koria on hiukka hidas ite tehdä tai moottorin lohkon valaminenkin on aika työläs (ja kallis) ni pakko on joitain komponentteja ostella.... Joo , kaikki työt on tehty ite ja esim kardaani kolmeen kertaan kun tahtoivat katkeilla viimekesänä :rotfl:
     
  18. teesus

    teesus 1st gear

    koppa kotona. todella upeassa kunnossa!
    ilta meni tallia siivotessa ja jimmy saatiin valmiiksi.6.2d 4x4 on kaupan. todella vähän ajettu ja ens viikolla leimataan. väri vielä päätettävissä...
    huomenna päivällä vihdoin kuvat, kamera unohtu halliin.

    millanen kone on 5.7 oldsin mylly vm79?
    onko mitään faktaa? gm tuote tietty mutta muuta tietoa pitäs saada.
     
  19. jylhä

    jylhä 1st gear

    jopas on meteli, ihan kuin olis kanalan seinään potkassu! pipoa löysemmälle. eiköhän oldsin kone ole ihan yhtä hyvä kuin muutkin, näyttävä kaikessa leveydessään. nimimerkki paulip muistaakseni omaa paljon olds tietoa.
     
  20. teesus

    teesus 1st gear

    odsin kone+laatikko myyty.
    eli ne haudattu tästä rodista!
    nyt hakusessa konepaketti.
    O:5-7 litran kone pick-up rodi projektiin
    tuollainen mylly.
    0468982972
    markus_ruhl@hotmail.com
    mopar tai gm tuote. mieluiten mopar
     

Kerro tästä muillekin!