Kuolonvarmat Tuparit 9.2.2008 Jyväskylä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja mach, 25.1.2008.

  1. mach

    mach 1st gear

    Kerho nimeltään Downtown Cruisers on ollut hieman maanpaossa Säynätsalossa, mutta muuttaa nyt nimensä mukaisesti Jyväskylän keskustaan.

    Tapahtumaa juhlistetaan tupareilla, jonne alan harrastajat ovat tervetulleet tutustumaan uusiin tiloihin ja muutenkin viihtymään.

    Lisätietoa löytyy vielä hiukan palvelimen vaihdon ym. johdosta vaiheessa olevilta kerhon uusituilta sivuilta vanhasta osoitteesta: www.downtowncruisers.com
     
  2. jkp461

    jkp461 1st gear

    onko muuten tänä vuonna näyttelyä paviljongissa?
    hot wheels vai mikä se nyt olikaan?
     
  3. TIMPPA V8

    TIMPPA V8 1st gear

    ei oo tietoo :pinup:
     
  4. mach

    mach 1st gear

    Ei taida niin rohkeaa löytyä, joka näyttelyn laittaisi pystyyn. Mahdollisten näyttelypaikkojen vuokrat on sitä luokkaa, että kävijöitä pitäisi tulla aika reilusti ja pienimuotoisempaa näyttelyä ei pysty järjestämään kuin ulkosalla tai parkkitalossa, mihin liittyy perinteisen kevätsään, eli räntäsateen riski...Onhan tuota vuosien varrella miettinyt monikin ja olihan se viimevuotinen messukeskukseen meno rohkea veto, mutta paljon on noita isompia ja vakiintuneita näyttelyitä samaan aikaan.

    Mutta ei tässä nyt kerkiä näyttelyitä miettimään, kun pitää muuttaa uuteen talliin talven aikana ja sielläkin pitää tehdä vielä monenmoista. Terveppä tuloa paikkaa ihmettelemään ja viihtymään iltaa. :pinup:
     
  5. jps

    jps 3rd gear

    Downtown Cruisers go downtown 8)

    Joo tervetuloa vaan kemuihin. Nyt on flipperikin tallilla, voi naputella sitä paremman tekemisen puutteessa :rotfl:
     
  6. mach

    mach 1st gear

    Kiitämme ja kumarramme kaikkia tupareissa olleita. Tulipa myös nähtyä tämä, että ameriikksn autoilijoiden musikkimaku on oletettua laajempi. Elikkä terveisä Nasty Rabitsien pojillle!
     

Kerro tästä muillekin!