Kilpailija foorumi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Sapru, 11.2.2008.

  1. Sapru

    Sapru 1st gear

    Toiveitanne toteuttaen, uusi kilpailija foorumi on nyt avattu.

    Tänne foorumille päästäkseen toimikaa seuraavalla tavalla:

    Käyttäjätunnus (omalla oikealla nimellä ja kilpailunumerolla varustettuna) osoitteeseen webmaster (at) fhra.fi tai vesa.raiski (at) fhra.fi niin avaamme sitä mukaan kilpailija-foorumin näkyville.

    Hanski
     
  2. DS 325

    DS 325 Double Gearhead


    Kiva kun tämmönen paskanjauhamiseenkin soveltuva foorumin osa on nyt avattu, mutta kysymys kuuluu miksi :eek: Siksikö, että vain kilpailijat saavat ottaa osaa keskusteluihin vai siksi, että Ryn sääntöihin kuuluvia julkisia asioita puitaisiin salassa ilman ulkopuiolista mielenkiintoa. Miksi meidän sitten pitää keskustella julkisiksi luokiteltavia asioita salassa yhteisön ulkopuolisten tavoittamattomissa. Onko meillä jotain salattavaa, laittomuuksia tai arveluttavia tapahtumia, joita ulkopuolisten, mutta asioista kiinnostuneiden ei tulisi tietää. Ja miksi näin on, sillä tällaisen julkisen yhdistyksen asiat ovat käsittääkseni ainakin kaikille jäsenille avoimia tai jopa kaikille näistä asioista kiinnostuneille.

    Kummallista touhua tällainen sisäpiirimäinen salamyhkäisyys. Mihin me tätä tarvitaan kun jäsenillä on kumminkin oikeus tietää mitä yhdistyksesä tapahtuu varsinkin kun tiedottamista ei ole laisinkaan tai se ontuu pahasti ja asioista kiinnostuneiden ainoa tapa on kysyä niitä tällaisellä kaikille harrastajille tarkoitetulla keskustelupalstalla. Vai eikö me tarvita uutta kiinnostunutta verta näihin touhuihin mukaan :eek: Kummallista touhua ja ilmeisen sekopäisiä ajatuksia ainakin tässä kirjoituksesa, mutta silti mä vaan ihmettelen :eek:
     
  3. OL550

    OL550 1st gear

    Oiskohan sen takia ,että välttämättä ei kaikkien sponsoreiden tarvisi nähdä näitä "kädenvääntöjä" ja huutoäänestyksiä kirosanojen saattelemana. Ei ehkä luo hyvää mielikuvaa että tuohon lajiin kannattaa sijoittaa, kun lukee joitakin topikkeja täällä..
    Muuta syytä mä en keksi tuolle suljetulle foorumille :odroll:
     
  4. Jza

    Jza Double Gearhead

    Helpottaa myös ihan hemmetisti uusien kuskien kärryillä pysymistä. Varsinkaan jos vielä ei ole sitä kilpailunumeroa :poff:

    Raottakaapa nyt sen verran kuitenkin sitä isojen poikien takahuoneen ovea, että missä vaiheessa toi numero meikäläiselle lätkäistään käteen? Lisenssimaksun jälkeen? Ajotutkintojen jälkeen? Kirjallisten kuulustelujen jälkeen? Heitetään tikalla?
    Säännöissä asiasta ei ole haisuakaan, ei liioin fyyran "ohjeita kilpailijoille" -dokkarissa, ei AKK:n lisenssidokkarissa, eikä nähtävästi missään muuallakaan.
     
  5. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Kauniita ajatuksia sinänsä, mutta ....., kyllähän jokainen vastaa vain ja ainoastaan omista kirjoituksistaan, joten ei muiden "kiroileminen" ja vääntäminen pitäis koskea toisten sponsseja. Sitäpaitsi jos osoitat olevasi Fiksumpi kuin muut erottumalla käytännöllisyydelläsi, taidoillasi ja ajatuksillasi täällä yleisesti vallovasta massasta, luulisi sponsseja slelanen kaveri kiinnostavan :odroll:

    Mä vaan pelkään, että tolla salaamisella mennään liian pitkälle siinä salaamisesa sinänsä, sillä näiden asioiden pitäisi kestää päivänvaloa myös ns. Wannabe kilvanajajien ja tulevaisuuden kuskien sekä heidän sponsoriensa silmissä. Sitäpaitsi kun toi tiedotus ei muutenkaan täällä pelaa ovat huolestuneet kuskit ja kuskiksi aikovat oikeutettuja kyselemään vaikeitakin kysymyksiä johtokunnalta ihan omalla värikkäällä tyylillänsä. Näin mä sen näkisin ja en alkaisi salailemaan asioita, jotka vaikuttavat myös tulevaisuudessa. Näin ainakin tulevien kuskien tapauksessa, sillä tässä suljetussa piirissähän he eivät saa sitä vähääkään tietoa tai omaa mielipidettään esiin.

    Eli ei salaukselle :mad:
     
  6. Harri Sassi

    Harri Sassi Gearhead

    Kilpailunumeron saat soittamalla toimistolle
     
  7. Weba63

    Weba63 1st gear

    " että missä vaiheessa toi numero meikäläiselle lätkäistään käteen? Lisenssimaksun jälkeen? "

    Tai sitten lisenssinmaksun jälkeen odottelet soittoa, jossa tiedustellaan haluamaasi numeroa... Soitto tulee varmaankin 2 viikossa :lol:
     
  8. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Ohjeeksi kaikille FHRAn kilpailutoiminnasta kiinnostuneille: Hankkikaa toimistolta itsellenne kilpailijanumero vaikkapa mielenkiinnosta, niin pysytte "salaisella" foorumilla mukana. Se nimittäin ei näy päävalikosta kuin niille, joilla toi numero on :soosoo:
     
  9. Harri Sassi

    Harri Sassi Gearhead

    Onks sulla oikeesti paha olo ?
     
  10. OL550

    OL550 1st gear

    Niinkuin huomasit tuo oli minun villiarvaus tuolle suljetulle foorumille, todellista syytä voi kysellä fyyrasta. En minäkään kannata minkäänlaista salailua, ja totta jokainen saa esittää asiansa ihan haluamalla tavallaan ,se ei kuulu muille.
     
  11. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Ei ole, kiitos kysymästä :rotfl:

    Voin oikein mainiosti johtuen siitä yksinkertaisesta syystä, että olen syntynyt onnellisten tähtien alla, olen Sunnuntailapsi ja vieläpä Jousimies horoskoopiltani. Mutta kuten aikaisemminkin sanoin: Mä en pidä siitä, että asioita salataan, varsinkaan tapauksissa, jotka pitäis olla lain mukaan julkisia. Näin olen ainakin aikaisemmin ollut lukevinani yhdistyslaista kun erästä yhdistystä pyöritin. Salailemalla kilpailijoiden asioita, ei mielestäni voiteta mitään, ainoastaan tehdään uusien mukaan haluavien tie rosoisemmaksi.

    Kiitos kuitenkin huolenpidostasi :rotfl:
     
  12. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Eihän asia niin yksoikosta ole, ei kaikki aina johdu siitä, että on poäivän lääkkeet syömättä. Ite en tosin oo tuolla kilpailijafoorumilla käynyt, kun on toi jäsenmaksu edelleen maksamatta, mutta edesauttaaks toi salainen foorumi jotain vai ei? Onks se täynnä kiroilua ja kädenvääntöä, vai onko se kiroilu ja kädenvääntö edelleen vain täällä? Ja jos aiheellinen tieto ei leviä sieltä tänne, niin mun mielestä se on melkosen kehno asia, kaikki asiasta kiinnostuneet ei oo niin aktiivisia, että viittis hankkia erillisiä oikeuksia, ja sitä kautta jos se tieto pysyy vain tuolla suljetulla foorumilla, huhumylly pyörii ihan yhtä tehokkaasti kuin kokonaan ilman tällaista foorumia. Toi on yks oleellinen asia jota Jza kysyi, mistä saa kilpailjanumeron, että pääsis tuolle "suljetulle osastolle" kyselemään konkareilta neuvoa. Se on vähän huonoo ehkä olla mistään perillä ilman sitäkään tietoa. Vai onks se niin, ettei sitä siellä oo sen enempää kuin täälläkään, tässähän tulee ihan uteliaaks ja joutuu vielä luopumaan 40€:stä.
     
  13. Harri Sassi

    Harri Sassi Gearhead

    Mulla on / oli kyllä sellainen käsitys että täällä jatketaan edelleen keskustelua
    ja tiedotusta niin kuin tähänkin asti, ett toi tarkoitettu enemmänkin niiden määrättyjen vääntöjen käsittelyyn. Myös luulin että johtis voisi käyttää tota kanavaa sellaisten vähän " keskeneräisten " juttujen esilletuomiseeen.
    Toisaalta tonhan voi sulkea jo tänään, onhan se jo julistettu vaikka miksi.
    Sit taas jos toiset uskaltaisi tuodakkin oman mielipiteen rohkeammin esille " ovien takana " pelkäämättä julkista puukotusta
     
  14. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Ihan vaan hypoteettisenä kysymyksenä ihmettelen, että mikähän sitten estäisi näitä "irvileukoja" kuten esimerkiksi allekirjoittanut joka ei kuvia ja auktoriteettejä kumartele ilman syytä, lainaamasta noita "ujojen tietäjien" mielipiteitä ja siirtämään ne esim. tänne, jos siltä tuntuu :eek:

    Tää oli vaan ajatus, ei siis uhkaus :soosoo: Toi on kuitenkin mahdollista, eli ei mitään pysty netissä salaamaan,sillä aina joku saattaa noi tiedot julkisiksi saaden "huhumyllyn vellomaan :eek: Näin se vaan valitettavasti on :soosoo:
     
  15. atobee

    atobee Gearhead

    Viestiketjun aloittajahan valitsee missä haluaa keskustelua käytävän.
    Pidän hyvänä myös et on foorumi jossa vois kysyä/keskustella asioista jotka koskee ainoastaan kilpailijoita.

    T: Ato ET 1313
     
  16. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

    kilpailija taholta on tullut pyyntö ko foorumin parustamiseksi. Hitto ku taas mentiin kilpailijoiden toiveita toteuttamaan, eikä asiasta keskusteltu edes vuoskokouksessa, eikä edes johtiksessa..... Kummaa touhuu! Nyt siellä varmaan normi kuluttajan seläntakana kupataa jäsenistön rahoja ja poljetaan koko lajia suohon!!!!!

    :mad:

    Sit sinne kirjautumis tunnuksiin ei vaadita edes akk:n lisenssiä eikä edes kilpailija numeroa, hitto ku riittää pelkkä et on voimakkaasti lajissa mukana.... Törkeetä!

    kohta varmaan mullekin perustetaan oma foorumi jonne on vaan mulla yksin tunnukset ja kukaan muu ei pääse sinne, sit menee kyllä tää salailu jo vähän liian pitkälle!

    Toivottavasti nää sisäpiiri foorumit tajuttais lopettaa, ettei vaan joku asia vahingossa lipsahda jonkun taviksen ohi, ihme touhuu....

    Mun mielstä foorumi fyyran etusivulle ja kaikki rajotukset pois, sieltä sit kaikki kiinnostuneet saisivat heti sitä oikeeta faktaa ja ei tarttis asioista paljon fyyrasta kysellä..... Kyllä toimis!

    :argue:
     
  17. samppa.s

    samppa.s 1st gear

    Se on näköjään ihan sama mitä fhra tekee, mut aina löytyy joku
    vihtiläinen joka löytää joka asiasta jotain valittamista!
     
  18. KULPETO

    KULPETO 1st gear

    Mutta se vihtiläinen puhuu asiaa. :soosoo:
     
  19. gremlin

    gremlin Gearhead

    Ja jos ei joku ole samaa mielta niin se kirjottaa sen saman jutun useempaan kertaan useempaan paikkaan etta sita varmaan heikompihermoset alkaa kylla uskomaan. :odroll:
     
  20. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Alkoivatko taas korvantaukset märkimään kun tällaisia "matoja" päästelet suustasi. Vai olisiko tossa sittenkin jotain totuuden juurta tai edes siementä :eek:

    Toi sun mainitsemasi tapa muuten saattaisi olla ainoa tapa, jolla sitä tietoa oikeesti FHRAlta saisi, siis jos sattuu olemaan kilvanajoasioista kiinnostunut noviisi, joka ei vielä ole riittävästi tietoa FHRAn toiminnasta ja tavoista saanut. Ettekö te FHRAn palkolliset oo just sitä varten siellä toimistolla töissä, että sitä tietoa saisi. Tuli vaan mieleen :poff:
     

Kerro tästä muillekin!