Toyota Carina E, v. 1992?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Deltapete, 26.5.2008.

  1. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    Kokemuksia?
     
  2. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    -1995 mallissa on kai jo turvatyyny(-t?)
    On kai se kai turvallisuuden kannalta merkittävää...?
    Eli kannattaako pistää rahaa lisää tyynyjen takia ja hankkia uudempi malli ?
     
  3. Ja tehdas takaa tyynyille toimivuutta muistaakseni 10 v. Eli taas saa pistää lisää rahaa uusien tyynyjen vaihtoon, jos tosiaan osti auton tyynyjen takia :poff:
     
  4. dean66

    dean66 Gearhead

    niin jos auton ostaa pelkän turvallisuudentunteen vuoksi, niin täällä varmaan ajeltaisi panssarivaunuilla..

    varmasti joissain tilanteissa tuo kuljettajan turvatyyny on hyväksi, mutta jos tarjolla olisi siistimpi -92 kuin nuhjuinen -95, niin enempi itselläni todellakin ratkaisisi auton yleisilme kuin muutamat turvallisuusvälineet.

    mutta muuten kokemukset tuon ajankauden tojotoihin taitavat olla pelkästään se, että naapurilla on sellainen ja toisinaan sen vaimo pysäköi sen hurjan lähelle omaa autoani :)

    -a-
     
  5. Niin tekisin minäkin. Mutta tosiaan jos ostaa auton turvalaitteiden takia, kannattaa muistaa tuo, että niillä on elinkaari, joka on lyhyempi kuin auto. Siis jos tosiaan haluaa ollla varma, että ne toimivat.
     
  6. cam68

    cam68 1st gear

    ja kaiken lisäksi 92-94 on japanissa tehty(huom! huomattavasti perempia) kuin 95 mitkä englannissa kasattuja.. meidän entinen 94 on mun siskolla ja ajettu +300 tuhatta enkä valehtele yhtään mut alkuperäinen pakoputkikin vielä, mukaan luettuna katti.. leimasta aina heittämällä läpi ja korkeintaan tarvinnu polttimoita katella ja vaihdella ennen leimaa.. kuluvia osia kuten jarrut ja iskarit on siihen vaihdettu..
     
  7. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    Eikö tuo E-kirjain tarkoita, että on kasattu euroopassa?
     
  8. slant six

    slant six Gearhead

    EI tarkoita.
     
  9. W201

    W201 3rd gear

  10. GARAGE_INC

    GARAGE_INC Gearhead

    On kaverin vankkaa kokemusta noista, on ollut toyotia enemmänkin. just tuo '92- 93 mallit on PAREMPIA kuin tuon jälkeen tehdyt. Nimittäin nuo on kasattu japanissa, uudemmat englannissa. Vaikka joitain varusteita ei vanhemmassa ole, on luotettavampi.
     
  11. slant six

    slant six Gearhead

    Wikipediassa vain osatotuus asiasta, mallia myös valmistettu japanissa, joita Suomessakin myyty paljon. mallimerkinnät erottavat toisistaan, oliko Japsi AT190 ja AT191 Englantilainen?
    Oli kuinka oli, mutta edullinen ja pomminvarma käyttöauto (yleensä)
     
  12. rusty rocket

    rusty rocket Gearhead

    Omat kokemukset Toyotoista kattavat lähinnä tuon aikasemman mallin kaarinan, eli vm-91 (taisi olla viimeinen vuosi, kun tuo "kakkonen" oli käytössä :odroll: ) Joka tapauksessa, sen ajan, mitä tuo kyseinen peli porukoilla oli, eli jonkin verran yli 15 vuotta 8) Niin asiallinen ja kestävä laitos, ei oikein muuta voi sanoa 8)

    Jos ja kun taas menen vielä enemmän sivuraiteelle tästä alkup. aiheesta tällä kirjoiuksellani, niin kerrompa sen, että kävimpä tänään koeajamassa tuollaisen -01 vuotisen Avensis farkun :D Piru vieköön kun on tuo (käyttö)autokuume nyt niin kovana, että joku uudempi härveli pitää lähiaikoina saada 8) Pari muutakin varteenotettavaa ehdokas kandidaattia on kyllä kiikarissa...
     
  13. W201

    W201 3rd gear

  14. ganada

    ganada Gearhead

    kummastuttaa tuo että -94 eteenpäin ois huonompi :eek: . mulla oli -96 n.3ja puoli vuotta, eikä siinä ainakaan ollut mitään vikaan. todellakin pmminvarma. joskus kuullut että englannis tehdyissä ois lucaksen sähköt ja niissä ongelmia, mut mul ainaki oli boschin himmelit vaik oli engelsmanni. jokatapaukses erittäin hyvä auto, suosittelen. ja ainaki mun -96 oli 2xairbag
     
  15. J-peg

    J-peg Gearhead

    Ainakin nuo japseissa tehdyt E:t on ikiliikkujia, ajaa varmaan mittarin ympäri jos vähän muistaa huoltaa. Englannissa kootuista ei tietoa, mutta ainakin se tuosta sävelletty avensis on sitten jo aika lastentautinen.
     
  16. GARAGE_INC

    GARAGE_INC Gearhead

    No, siis ei se englannin E ole HUONO mutta jotain pientä niissä oli kuitenkin, joita ei ollut japanin mallissa.
     
  17. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Hyviä autoja tojotat kaikin puolin! Itsellä kokemusta parista vm. 88-91 corollasta ja nyt käyttöpelinä carina 2. Ei ole mitään varsinaisia vikoja ollu koskaan, normaalia kulumista ja huolto-osia on joutunu niihin laittamaan.
     
  18. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    No niin se vaan on, että Englannissa tehdyt ovat huonompia. Englantilaiset eivät vaan osaa tehdä laadukkaasti autoja. Tosin vähän on niissäkin vikoja mutta huollon mukaan on huomattavissa ero japsin ja brittituotteen välillä. Ja viat ei ole mitään suuria vaan jotain pikkunippeliä yms. mikä ei nyt varsinkaan jenkkiharrastajalle ole edes vika :odroll: Ei ne tielle jätä ihan hevillä.

    valmistenumeron alusta se selviää, missä tehty. Brittituotteet alkavat kirjaimilla GB. Tai ainakin jossain kohti valmistenumeroa on tuo GB.
     
  19. lake ender

    lake ender Gearhead

    Ei oo kyllä gb:tä valmistenumerossa... JT... alkaa japsien numero ja SB.... englannissa tehdyn. Itsellä on ollu 97 engelsmanni, eikä siinä ole ollu mitään. Ekoissa Englantilaisissa oli tosiaan laatuongelmia, samoten kun ekoissa Anjoviksissakin. Johtui ihan eurooppalaisista alihankkijoista ,eli japsi anto mallin ,et tehkää tollanen ja fiksut insinöörit teki melkein yhtä hyvän osan halvemmalla=huonommin.
     
  20. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    No melkein muistin oikein nuo valmistemerkinnät. Molemmissa yksi kirjain oikein.
     

Kerro tästä muillekin!