Ratahanke!?!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja B.B.Chevy, 3.4.2008.

  1. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Iittiin Kouvolan ja Lahden välille uusi rata :eek:
    Heti ens alkuun vaikutti että onks kyseessä aprillipila mut nyt alkaa näyttämään että kyseessä olis kyllä ihan todellinen suunnitelma ja hanke ison moottoriurheilukeskuksen ja radan rakentamiseks tuonne Iittiin joten nostetaas asiaa esille täälläkin.
    Tossa Kouvolan Sanomien uutisointia:
    http://www.kouvolansanomat.fi/page.php? ... 0825028939
    Ja AKK:n sivuilta löytyvä tiedote samasta aiheesta:
    http://www.autourheilu.fi/18277.html

    Ja tostahan heräs heti omaan pieneen mieleen ajatus jotta onkohan FHRA:n taholla huomattu ja huomioitu tää juttu ja olisko tossa mahdollisuus sotkeutua samaan kuvioon uuden mahdollisen kiihdytyspaikan saamiseks kun sijaintihan tolla olis mitä hienoin, reilut 100 km pääkaupunkiseudulta ja melko keskellä Etelä-Suomea :D
    Ja vaan 20 km meiltä kotoa :poff:
     
  2. luppes

    luppes 1st gear

    ON.

    sääli että homma tuli yleiseen tietoon näppärän toimittajan myötä sillä asiahan on aivan alkuasteella.

    - Luppe -
     
  3. Jza

    Jza Double Gearhead

    No sepä se. Nyt piipertäjät ehtivät aloittaa kansallisen taistelun... Ihmettelen kyllä, että vesivehmaan lentokenttää ei olla saatu tuohon käyttöön. Sitähän on muistaakseni levennetty ja jatkettukin joku aika sitten?
     
  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Hieno juttu :D

    Toivotaan nyt ettei mitkään pipertäjät kuitenkaan pääse sotkemaan kuvioita vaikka se jo julkastiinkin ihan lehdessä. Tosin aika positiivisesti täälläpäin on tähän asti suhtauduttu noihin juttuihin jos aatellaan jo olemassa olevaa Kouvolan Tykkimäen rataa ja sinne nyt äskettäin valmistunutta uutta lisäystä eli kansainvaliset mitat täyttävää kartingrataakin :wink:
     
  5. OL550

    OL550 1st gear

    ...keleen yli innokkaat toimittajat :soosoo:
     
  6. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Vattu joo...alueellehan täytyisi saada nyt jatkuva vartiointi ettei nämä "tyhjäntoimittaja-puunhalaaja-viherpipertäjät" pääse ripottelemaan netistä ostettuja liito-oravanpapanoita puitten juurelle...
     
  7. turbofriik

    turbofriik 1st gear

    Vesivehmaalle ei ole mitään asiaa edes katuautoilla.
     
  8. Jza

    Jza Double Gearhead

    No ei ole ei, mutta ihmettelen silti että miksi.
     
  9. pontso

    pontso Gearhead

    kauvan sitten kun asia oli esillä lahtelaisessa autokerhossa , niin armeija vastusti hanketta . nyt ei ole tietoa nyky hetkestä
     
  10. Putte

    Putte 1st gear

    Alue on edelleenkin armeijan harjoituskäytössä ja siellä lienee edelleen vastustusta.
     
  11. Jza

    Jza Double Gearhead

    No damn. Paikka olis vaan mitä mainioin ajatellen kulkuyhteyksiä pitkin suomea. Ja jatkopaikkakin illaksi olis helposti järjestettävissä ihan naapurista.

    Ja mikäs sen hienompaa suomessa, kuin cruisailla kesäpäivänä/iltana pulkkilanharjua pitkin ylös kisojen jälkeen (vaikkei sinne olisi asiaakaan).
    Vaikea kuvitella että torni niin paljon haraisi tuota vastaan kun sielä kaiken karvasia mopoilijoitakin käy harjoittelemassa, mutta en väittelemäänkään lähde, kun ei ole kokemusta aiheesta...
     
  12. turbofriik

    turbofriik 1st gear

    Mä oon luullut ettei sinne noilla bomber-motoristeilläkään olisi mitään asiaa? Joka tapauksessa katu-autoja sinne ei päässyt, vetosivat ympäristölupaan joka moiset kieltäisi.
     
  13. SC 285

    SC 285 1st gear

    Ymmärtääkseni puolustusvoimat ei suoranaisesti olleet rataa vastaan, mutta lentokerhot olivat. Näin ollen puolustusvoimat eivät myöntäneet lupaa kisahommille, vedoten lentokerhojen (pääkäyttäjäryhmä) vastahankaisuuteen...
     
  14. Mopar

    Mopar Gearhead

  15. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Joo, ainakin ne näyttäis saavan hommalle suunnittelurahaa ihan kunnolla joten kyllä tossa ilmeisen tosissaan ollaan asialla :)
     
  16. Putte

    Putte 1st gear

    Hienoa, että näitä suunnitellaan ja toiviottavasti joku joskus toteutisikin ja vielä kaiken päälle saisi olla rauhassa valittajilta, mikä kyllä lienee utopiaa, mutta toivossa on hyvä elää.
     
  17. elky_^^

    elky_^^ 1st gear

    Noh nii... sittehän vaan kaikki räkrääsinki ihmiset huomenna pankkiin ja ostetaan koko suunnitellun radan ympärystö omiks kesämökki tonteiks ja talli tonteiks. Sitten ja heti mökin/tallin papereihin merkinnät että koskaan tulevaisuudessa omistajaa ei saa häiritä tulevan moottori radan melu/muu haitta. :rotfl: :rotfl: sittten myyntiin. tahi pitää itellään jos on tarvetta 8)
    Perustetaan oma räkrääsinki kaupunki sinne jossa viherpiipertäminen ja melusta valittaminen on laitonta.
     
  18. Jza

    Jza Double Gearhead

  19. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Oli ainakin alustavissa suunnitelmissa mukana niin että ton ratahankkeen puuhamiehet on ollu yhteyksissä myös FHRA:n suuntaan sillä mielellä että rataan tulis myös EM-kisatasoinen kiihotussuora tarvittavine juttuineen, ihan uusimmista käänteistä ei oo tietoo tai ei siis tietääkseni oo nyt kerrottu missään.
    Ilmeisimmmin nyt viime ajat asiassa onkin väännetty periaatteellisella puolella siitä toteutuuks toi rata yleensäkään ja ainakin sen suhteen näyttäs kaiketikin nyt sit aina vaan paremmalle :D
     
  20. Jza

    Jza Double Gearhead

    Alustavissa oli juu, mutta muistelen jossain kohtaa tämän pudonneen pois kuvioista. No oli miten oli, mutta toivotaan että se strippikin sinne tulisi.
     

Kerro tästä muillekin!