Milloinkas Kalajoelle?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja hejo, 13.7.2008.

  1. hejo

    hejo 1st gear

    Milloinhan mahtaa Kalajoen lentokentälle "päästä"sisään ton kuljetuskaluston kanssa?Muistelin että viime vuonna Torstaina iltapäivällä sinne saatiin laskeutumislupa ja siten jäi se Perjantai mukavasti Jukujukuiluun ja muuhun rentoutumiseen...Putte varmaan ainaski tarkasti tietää milloin saadaan laskeutua? :odroll:
     
  2. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Meidän tiimillä on sellanen suunnitelma että jos mukaan lähtevät vaan pääsee lähtemään niin ajellaan torstaipäivän aikana Kalajoelle ja mennään ens häiriköimään sinne rannan puolelle eli heitetään bussi sinne ties mihin särkkien nurkille parkkiin to-pe yöks jolloin sieltä olis sit näppärä siirtyä kisapaikalle ja varikolle joskus perjantaina iltapäivällä :wink: Siis heti kunhan joku tulee sit hinaamaan Bat-bussin ylös sieltä rantahietikosta :poff:
     
  3. Putte

    Putte 1st gear

    Torstai kello 18.00 on se maaginen aikaraja. Sen jälkeen voi varikolle saapua. Pitää vaan vielkä miettiä, mikä ryhmä laitetaan minnekin tällä kertaa. Paikkoihin ai saa liikaa tottua ja vaihtluhan virkistää, vai mitä...
     
  4. hejo

    hejo 1st gear

    Täh,siis vasta Perjantaina.....No sitten pitää keksiä jotakin muuta lomailuaktiviteettia. :(
     
  5. Putte

    Putte 1st gear

    Sori oikee päivä on tarstai. Piti korjata se tonne toiseenkin viestiin. Siis torstai kello 18.00 jälkeen pääsee varikolle.
     
  6. hejo

    hejo 1st gear

    Noo hjyvä,hjyvä,meillä kun matkan aikana dragsterin etupää lepää makuukammarissamme ja vähän paha ruvata tuota kalustoa leirintäalueelle purkamaan niin ainakin meitä helpottaa kummasti kun jo torstaina päästään ihan varikolle saakka ja kysytään sitten Putte-sedältä tarkat koordinaatit oikeasta paikasta... 8)
     
  7. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Älä nyt liikaa ala sotkemaan, ainakin me onnettomat lukutaidottomat REE ryhmän raukat pian eksytään siellä sit ties minne :poff:
     
  8. hejo

    hejo 1st gear

    Muutenhan tuo on sangen hauska paikka eksyillä mutta,hiekalle eksymistä kannattaa välttää ainaski painavalla kuljetuskalustolla. :oops:
     
  9. Putte

    Putte 1st gear

    Voishan noi REE-mieht pistää varikolle sillain, että ne joutuis ainakin kahdesta käännöksestä suunnistamaan, niin saatais siitäkin aikaan autosuunnisturyhmä. :rotfl: :rotfl:
     
  10. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Hyi sinuu Putte :soosoo: Älä edes ajattelekkaan tollaisia :poff:
     
  11. Käkö

    Käkö Gearhead

    :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  12. jussi308

    jussi308 1st gear

    l

    Ei haittaa kun mukana on navigaattori, laitetaan se vain perheooppeliin mutta en tiedä kuinka osaan line-uppiin kun en kuule niitä "käänny oikealle ym. opastuksia sinne kabiiniin, täytyy luottaa siihen karttaan :rotfl: Mikäs Putte muuten on indeksi line-uppiin REE:llä, sitä ei saa laittaa liian tiukaksi :rotfl:
     
  13. Chevi

    Chevi Gearhead

  14. hejo

    hejo 1st gear

    Kalajoki tuskin on enään entisellään tuollaisten turnajaisten jälkeen... :odroll: Siellä vissiinkin "varaslähtöläisiä"on paikalla jo nyt alkuviikosta.
     
  15. kime2

    kime2 Gearhead

    Ompa hienoa et tuo sea sand run järjestetään samaan aikaan FHRA:n kisojen kanssa :eek:
     
  16. Putte

    Putte 1st gear

    Re: l

    Taitaapi indeksi varikolta line-uppiin olla useita minuutteja, :rotfl: , tuo Kalajoen kulkuväylä kun taitaa olla kisakalenterin ruuhkaisin.
     
  17. Putte

    Putte 1st gear

    Taitaa siellä useampikin Piteåsta palaava viettää muutaman lomapäivän kisoja ootellen.
     
  18. Sittana

    Sittana 1st gear

    Voi hemmetti.. en mä oo tämmöstä huomannu ollenkaan. Näistähän tulikin ny aika kinkerit! :lol: :lol: Eipähän tarvi miettiä mitä sitä illalla/yöllä touhuaa :wink:
     
  19. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Onko etelästä tullessa n. 100km päässä Kalajokea jotain hyvää pysähdyspaikkaa ? Missä vois vaikka nukkua autossa ja aamulla saisi aamukahvia tms. Jotain huoltoasemaa, joka aukeaa 6:lta tms.
     
  20. jussi308

    jussi308 1st gear

    l

    Eikös siinä ole jos en väärin muista joku ABC 24h ainakin (älkää teilatko jos muistan väärin)
     

Kerro tästä muillekin!