street ryhmät

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja jouzo, 14.7.2008.

  1. Ck

    Ck Gearhead

    Palkintona mainetta ja kunniaa. Eipä juuri muuta. Mutta eipä kai sillä väliäkään oo.
    Sponsoreita saa olla vaikka 100 kunhan sulla on rekisteröity yhdistys (maksaa 60e) joka voi ottaa sponsorirahaa vastaan.

    Streetissä käy mikä auto vaan mutta siinä pitää olla siihen autoon tarkotettu moottori, esim välikoppa eskorttiin kun tunget ison v8 koneen niin streetissä ei sillä saa ajaa. Spettiä vissiin saa.
    Alle 4litraset omassa luokassa. A
    Alle 4litraset ahdetut omassa. B
    Alle 6litraset vaparit ja rootsit. C
    Alle 480cid vaparit ja turbot. D
     
  2. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    On monesti käyny mielessä että pitäskö streetryhmiin saada jotain rahapalkintoja jotta olis enemmän mielenkiintoa niihin? Juu, tiedän, tonnitolkulla niihin satsataan talven mittaan ja kisamaksutkaan ei ole pelkkiä kymppejä, mutta jos kuitenkin olis hiukan "porkkanaa"?

    Tai ainakin enemmän näkyvyyttä! Siihen voidaan ainakin me "nettikuvaajat" vaikuttaa jotta striittikaluston tukijat ym sponssit sais enemmän näkyvyyttä kun valtakunnallisessa televisiolähetyksessä tuo koko asia on painettu hiljaiseksi..

    :odroll:
    Voisin toki omalta osaltani painottaa hiukan enemmän tuon street-ryhmän julkista näkyvyyttä kohdistamalla kameraa entistä enemmän siihen suuntaan, ja jos muitakin nettikuvaajia on lähdössä samaan kelkkaan niin ensi viikonloppuna on mahdollisuus kokeilla uutta näkökulmaa..?
     
  3. jussi308

    jussi308 1st gear

    k

    Kannatan :D

    Juha
     
  4. Sittana

    Sittana 1st gear

    Ja ei kai sen palkinnon ole pakko olla puhdasta rahaa. Ei varmaan ketään vituta jos saisi vaikka laadukkaita työkaluja. Näitähän voisi saada jostain liikkeestä vielä pikku alen kera, kun esim. mainitaan yhteistyöstä kuulutuksissa jne.
     
  5. gremlin

    gremlin Gearhead

    Mehan jarjestettiin rahakisoja 4 vuotta missa jaettiin 6-7te/kisa.
    Eipa tolla rahallakaan nayttanyt olevan merkitysta kun ei osallistujia ollu autoluokassa kuin 24-29kpl/kisa... :mad:

    Et kylla toikin on mielestani nyt kokeiltu
     
  6. sampop

    sampop 1st gear

    Toi on varmaan semmonen juttu, että ne tiimit jotka voittavat, ovat todennäköisesti hoitaneet rahoituksensa kuntoon muutenkin. Nämä tiimit osallistuvat joka tapauksessa oli rahaa jaossa eli ei. Ehkä ne palkinnot pitäisi olla enemmän semmoisia "kiva kun kävit" palkintoja? Tai semmoisia, että koko turneen kaikki osakilpailut käyneet saisivat jotain palautusta osallistumisista.

    Tämä on tietysti kärjistys, ja tottakai ymmärrän että kaikilla on tiukkaa. Olemme oman urheilulajimme piirissä kuitenkin havainneet, että ne täydellisessä amatöörilajissa menestyvät, menestyvät palkinnoista piittaamatta. Meillä jopa SM-liigan osakilpailuissa on luovuttu kaikenlaisista pytyistä ja prenikoista. Sen sijaan kauden lopussa palkitaan parhaiten kokonaiskisassa menestyneet.

    Lasten kohdalla ilmeisesti palkitaan vuositasolla vain aktiivisimmat, edes menestystä ei katsota niin tarkasti. Tosin lapsille lätkäistään aina mukaan joku mitali ja diplomi, jotta on mitä isovanhemmille ja kavereille esitellä.
     
  7. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Isoja lapsiahan me ollaan kaikki noissa kisoissa ajamassa kiertävät tiimiläiset, tai ainakin kovin lapsenmielisii :rotfl:

    Toi Rinnewoodin esiin tuoma kuvausjuttu olis kova sana ja mukavastihan nytkin ainakin muutamat tosi aktiiviset nettikuvaajat onkin kuvanneet myös noita Streetti-autoja kaikkien nähtäville joten kiitos heille ja vielä kun joskus tosiaan sais vaikka jonkunlaisia pieniä videokoosteita noista Streetti-lähdöistä niin sehän olis jo aivan mahtavaa :D
     
  8. gremlin

    gremlin Gearhead

    Me jaetaan myos kauden loputtua cupissa parjanneille palkinnot, siis rahaa ja pokaalit. Ja lisaks tietenkin joka osakisassa omat pokaalit.

    Tassa nyt kun tota cuppia (ja muita kisoja) on jarjestetty 14 vuotta putkeen niin tolla ei nayta olevan mitaan merkitysta mita sielta ketakin voittaa, niin ihmeelliselta kuin se tuntuukin.
    Ekoissa kisoissa jaettiin lounaslapuista ja pensaseteleista oljykannuisiin kaikennakosta tavaraa, ja sittemmin vaan rahaa. Tolla rahalla kun saa aika katevasti kukin ostettua mita haluaa :eek:
    Viinapullojen jakamista ei oo (VIELA) koitettu, mutta se saattaskin olla avain onneen osallistuja maarien kohotuksen suhteen :odroll:
    Ja lisaks osallistumis maksu on cuppiin 25e ja FHRAlla 260e eika sekaan tunnu vaikuttavan kun kummissakin kisoissa on aika surkeesti noita ''street''autoja.
    Tai toi surkeesti on vahan suhteellinen kasitys, mutta vahan niita kay kisoissa siihen nahden kuinka paljon on saannot tayttavia ja/tai nopeita autoja pitkin nurkkia milla ei kayda kisoissa.
     
  9. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Kyllä mun mieltä ainakin voitetut pytyt lämmittää, samoin mianosrekvisiitta; ei oo tarvinu paljo T-paitakaupoilla käydä viimiseen kymmeneen vuoteen. Tosin ne alkaa hupenee, tarvis varmaan tehrä jotain. :rotfl: Tääl Suomessa jotenkin häpeillään tota kilpailemista, samoin etenkin voittamista. Palkintojenjaotkin on enempi tuskasia anteekspyyntötilaisuuksia, joita ei yleisökään viitti jäädä just kattelee. Kai toi vaan on osa sitä kansanluonnetta, ettei viittitä laittaa itteään peliin.
     
  10. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ja vielä kun siellä palkintojen jaossa joutuu usein halailemaan nättejä tyttöjäkin niin häkeltyyhän siinä nyt suomalainen maalaispoika :oops: :rotfl:
     
  11. gremlin

    gremlin Gearhead

    Nii ja naapurit viela luulee koyhaks kun rupee ottaan rahapalkintoja vastaan :-?
     
  12. jouzo

    jouzo 1st gear

    niin no toi on kyl toisaalta ihan totta. nii muuten eiks lisenssi pidä srteet luokassa ajaa sit sillä autolla millä meinaa rupee ajaan? ja paljo noi maksut sit siin hommassa on sillee yleisesti? ja toi palkinto homma on kyl siin iha totta et kyl seki on jo kumminki jos jonku saa nii pääseehä siin sit naapureille sanoo et voitinpas :rotfl: et on siin sit se hyvä puoli ainaki. kuin paljo muuten street ryhmäläisiä on tällä hetkellä? nii ja maksaaks se jotai ku käy siinä jossai kirjallisessa ja sit se lisenssi?
     
  13. jouzo

    jouzo 1st gear

    nii ehiä street luokassa ollu mitää teho rajaa? ja onks teil jotai hyvi vinkkei mitäs esim vois tehä sit autolle ku sen hankkii? tai siis ettei tee ns mitää turhaa ja sillee?
     
  14. Dartblower

    Dartblower Gearhead

    taalalapio o hyvä hankinta enstex :rotfl: :rotfl:
     
  15. jouzo

    jouzo 1st gear

    juu :D se onki täs ensimäisenä hankinta listalla :D mut hitto ku ei niit meinaa joka kaupan hyllyltä löytyä :rotfl:
     
  16. skotikka

    skotikka 3rd gear

    missäs tollasen toimenpiteen vois suorittaa? oishan se hienoo et ois oma tiimi vaikkei sponsoreita helpolla varmaan saadakaan.. tai kuinka yleensä ootte omat tiiminne perustaneet virallisesti?
     
  17. Jza

    Jza Double Gearhead

    Muista en tiedä, mutta meidän tiimi on perustettu saunan lauteilla kaverin kanssa, jonka johdosta tilattiin tarrat, tehtiin nettisivut ja tuotiin auto kisoihin :wink: Tosi virallinen tiimi siis :rotfl:

    Mutt jos haluaa jotain yhdistystä pystyttää, niin tossa nyt on ohjeita aiheeseen: http://www.infopankki.fi/fi-FI/yhdistyk ... sterointi/
     
  18. gremlin

    gremlin Gearhead

    Maistraatissa saa yhdistyksen rekisteroitya. Sielta saa papperit missa on koko touhuun ohjeet.
    Saakohan sielta viela noita saanto-pohjia, sita en tieda. Pitaahan yhdistyksella saannot olla, ja niissa tarttis sitten olla aika tarkkaan mita toimintaa yhdistys harrastaa.
    Helpointa olis jos sais joltain kopsata saannot ja hiukan niita sitten saatas itelleen sopeviks.

    Sponssirahaa voi kylla ottaa vastaan yksityinenkin, ei siina pakko ole yhdistysta olla :soosoo: Eri asia sitten ilmotakko ne verotukseesi vai et, mutta verojen puolesta tietenkin yhdistys helpottaa juttuja. Ja oikee firmahan tosissaan helpottas sponssien saamista kun vois ALVllisia kuitteja kirjailla. Mutta siina on tietenkin sitten muuta ylimaarasta touhua.
     
  19. skotikka

    skotikka 3rd gear

    tuo epävirallinen tiimi kai se meillekin o iha passeli.. me ei niin tosikkoja ja virallisia osata ollakaan :odroll:

    raviympyröissä vaan tottunu et tollaset ´omat nimet´ kannattas virallistaa niin ei tuu kinaa ja sanomista..
     
  20. jouzo

    jouzo 1st gear

    nii eli perjaattees sit ku mäki pääsen kisoihi nii voin siis tavallaa keksii iha vaan jonku tiimi nimen ja sit maksaa se joku juttu nii voin sit siis ottaa sponsoreita vastaan.. eiks se sit vähä niinku näin oo? onks street luokassa joku aika muuten mitä ei sais alittaa? ku en mä nyt ainakaa oo viel niist säännöistä ymmärtäny et onko ku ei ainakaa selkeesti oo sanottu et olis.
     

Kerro tästä muillekin!