Ford 1936 Cabriolet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja jspakkan, 15.8.2008.

  1. jspakkan

    jspakkan 1st gear

    Perin kyseisen Suomi-auton osiksi purettuna. Mukana on myös sedanin osat ja ainakin useampia osia on 2 kpl. Yritän hahmotella kasausta ja etsiä mahdollisesti puuttuvia osia. Onkohan missään saatavilla auton räjäytyskuvia? Kyselin Ford-museosta Detroitista, mutta en ole saanut vastausta.
     
  2. radio_king

    radio_king 3rd gear

  3. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Hieno ja arvokas auto! Kannattaa tutkia ennen kuin hutkii... esim. Hambista löytynee vastauksia kysymyksiin. www.jalopyjournal.com
     

  4. Et ole ajatellut suomalaisten perikuntien perusratkaisua tuollaisiin perintöihin?

    Siis kilauttamista Kuusakoskelle tai paikalliselle romumiehelle? Noinhan moisiin perintöihin yleensä reagoidaan? :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!