Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. leka1

    leka1 3rd gear

    Mukana kun peräpukama!

    ja minä voin hoitaa ne alvihommat eli maksupuolen! :D
     
  2. lehtinen

    lehtinen 1st gear


    jos nuo 2"levittävät ei riitä niin lisää sit viel nää http://www.cros4wd.com/verkkokauppa/pro ... cts_id=642

    ei paha http://www.nettiauto.com/viewVehicle.ph ... 3E%253E&PN[0]=simp_search&PL[0]=simpleSearch.php?page=2@sortCol=@ord=@id_vehicle_type=@id_make=19@id_model=3353@id_car_type=@id_fuel_type=@id_gear_type=@id_drive_type=@pfrom=@pto=@yfrom=@yto=@engine_size=@show=inline@id_four_wheel=3@engineFrom=@engineTo=@mileageFrom=@mileageTo=@id_acc_air_auto=@id_acc_air_man=@id_acc_leather=@id_acc_traction=@id_domicile=@id_town=@posted_by=@new=@update=@show_search=1
     
  3. leka1

    leka1 3rd gear



    Mie saan tuota kumilerssiä myytyä vähän edullisemmin, 105€/6m jos joku tarttee.


    Leka
     
  4. Rämpylämpi

    Rämpylämpi 1st gear

    Miehekkäät kumit on noi 36x15.5, ja huomatkaa että kilvet on vaikkei takana ei "lisälärpäkkeitä" paikallaan (joskin työnalla kuulemma ovat). Katsastusinsinööri oli laittanut ensin huomautukseen että vain etupäähän laitettava lisälevikkeet ja nyt ne näyttää olevan... :lol:
     
  5. freeride

    freeride Gearhead

    talvi tulee..mulla olis myynnissä 245/75/16-Li 120/116 Q (kantavuus 1400kg single,1250kg dually) hakkapeliitta LT sarja.
    http://www.nokianrenkaat.fi/rengas?id=1 ... eliitta+LT ollu rotken alla ehkä tuhat kilsaa tai vähemmän.melkein ku uudet,just hyvin sisäänajettu.hintaa olis 550€.
     
  6. persus

    persus 3rd gear

    tietääks kukaa mihi kuuluu tossa 3" korottavassa korisarjassa ne n.50mm pitkät 75x50 rhs putken pätkät???niitä oli 4kpl :eek: ja mitä letkuja joutuu jatkamaan kone tilan puolelta ku siel tuli pari pätkää mukana?
     
  7. rötkö

    rötkö Gearhead

    putken pätkät on lavan ja rungon väliin.. ja letkut luultavasti polttoaine putkelle..
     
  8. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Eipä löytynyt jakolaatikosta mitään ihmeellistä, itseasiassa noin hyväkuntoista Dodgen jakolaatikkoa en olekkaan ennen nähnyt :odroll: :odroll: !! Laitettiin sitten stefat ja takapään hela uusiksi sekä se takalaakerin surullisenkuuluisa lukitussokka korvattiin TransferCase Saver Kitillä (TCSK)!!!!
     
  9. persus

    persus 3rd gear

    mutta kun minusta ne nylon palikatki riittäis jo pelkästään myös lavan korottamiseenkin :eek: sit siinä oli makana myös halkaisialtaan pienempiä korotus pötkylöitä 2kpl.ni mihkäköhän kohtaan ne kuuluu??
    ja osaako kukaan neuvoa siinä ohjaus akselin jatko kappaleessa mitä kyselin tossa aikaisemmin?
     
  10. rötkö

    rötkö Gearhead

    Siitä jatkon virheellisyydestä on varmaan syytä laittaa mailia valmistajalle..

    kyllä siell pirssin alla on pari pienempääkin pötkylää huomaa kyllä, ja ne putket tulee lavan puolen väliin lisä tuiks.
     
  11. persus

    persus 3rd gear

    ok! suurkiitos vinkeistä!eniten ihmetyttää se että kaveri tilas saman laisen samaa aikaa ja se sen ohjausakselin jatke on ihan saman lainen ja esim ku näitä kahta jatketta koitta sovittaa peräkkäin ni ne ei käy yhteen kun mielestäni ne pitäisi käydä peräkkäin! on vissii sattunu kahvitunti valmistajal tossa kohtaa ni on jääny vähä booritus kesken
     
  12. sepi 74

    sepi 74 1st gear

    Vaikka erskaa ottaa päähän niin SILTIKIN 600..... 8)
     
  13. Aki_A

    Aki_A 1st gear

    Tänään pääsi dodge kilpien väliin :D katsuri vähän(tai aika paljonkin) houkaili korotuksia ja renkaita mutta merkintöjä otteeseen tuli 8) aikansa muutostyöt kyllä otti :) tänään löysi 4kpl lisäpitkiä paikkansa lavakaaresta, kuvia sitten kun näkee ottaa :D
     
  14. freeride

    freeride Gearhead

    Do dii..asiallista!Onnea vaan kilvistä!!tulikos sulle se rajoitin?miten ne sen toimivuuden tarkistaa?
     
  15. Finterrier

    Finterrier 1st gear

    Hei, jahka mä selviän katsastusasemalle, miten mun pitäisi keskustella tuosta renkaiden koosta? Nykyisessä rekisteriotteessa lukee 245/70 R16 tai 265/70 R16. Oliko se niin että saa laittaa tuumaa kookkaammat ja 10 m leveämmät ilman muutoskatsastusta, mutta muuten pitää muutoskatsastaa?

    Mielestäni 265/70 R16 toimii talvella (leveämpi sutii liikaa syvässä lumessa), mutta kesällä mieluisin koko olisi 325/xx R17 (mahtuukohan kääntymään ilman muutoksia?). Yokohamalla ainakin ihan kivan näköisiä tassuja...
     
  16. Aki_A

    Aki_A 1st gear

    Kiitti :D Jep, pitää testauttaa joka vuosikatsastukseen jossain paikassa jossa niillä on valtuudet semmonen lappu kirjottaa, on joo vähän syvältä mutta ei auta :odroll: sentään on tarpeeks aikanen käyttöönotto päivä niin lasien vaiholta säästy.
     
  17. freeride

    freeride Gearhead

    joo se on kyllä syvältä ja poikittain..kuinka nopeeta se rajoittaa?juttelin yhen tyypin kans jolla on rajoitin,niin se sano,että ku täydet polkee paikaltaan lähtiessä,niin saa joku 130kmh vauhtia,sit alkaa hiipuun..kiros kyllä alimpaan helevettiin koko vehkeen..ohittelu aika jännää..
     
  18. Aki_A

    Aki_A 1st gear

    siihen 89km/h rajottaa pehmeesti, ei pääse kyllä mitenkää tommoseen vauhtiin :D
     
  19. freeride

    freeride Gearhead

    joo niitä on vissiin vähä erilaisia..se tyyppi sano,että tasaisessa kiihdytyksessä sillä kans rajottaa pehmeesti,mutta jos polkee kunnolla heti,niin se värkki jotenkin sekoo hetkeks ja alkaa sit vasta rajoittaa.
     
  20. persus

    persus 3rd gear

    vielä yks tyhmä kysymys kori´n korottamisesta! onko se rattiakselin jatko pakko laittaa sinne alapäähän vai voiko laittaa myös yläpäähän? ei tarvis ettiä vaa kynekologii toho hommaa jos se kävis myös yläpäähän!? :eek:
     

Kerro tästä muillekin!