Mistä tilata osia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja Lokari, 15.10.2008.

  1. Lokari

    Lokari 1st gear

    Erehdyin ostamaan Ford Torinon ja jostain pitäisi tietysti osia tilata...

    Onko kokemuksia tästä puljusta?
    http://www.dearbornclassics.com/
    Tuleeko tilatut osat luotettavasti perille suomen kamaralle?

    Muita suosituksia Torinoon sekaantujalle osatarpeiden tyydyttämiseksi?
     
  2. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

  3. ls1978

    ls1978 Gearhead

    Dearborn classic

    Ensinnäkin onnea "erehdyksestäsi"! :lol: Vanhan Fordin ostohan on fiksuin teko, mitä ihminen voi tehdä...

    Omien kokemusten perusteella Dearborn Classic on asiallinen firma. Pari settiä kaikenlaista sälää sieltä on tullut Mercuryyn ja tulee lisää talven aikana. Asiallinen palvelu ja ihan riittävän nopea. Kaikki osat ovat olleet tilauksen mukaisia ja tulleet perille niinkuin pitääkin. Hinnatkin kilpailukykyiset. Kaikenlaista kulutus- ja huolto-osaa (alusta, kone) kannattaa tutkia www.rockauto.com ja www.summitracing.com

    Eikä tietenkään kannata unohtaa kotimaisia osatoimittajia. Heiltä kun lisäksi saa kaikenlaisiin kysymyksiin vastauksia ja neuvoja. Ja aika usein hinnatkin ovat varsin kilpailukykyisiä. Noihin amerikan tuliaisiin kun tulee kaikenlaisia lisämausteita ostohinnan päälle (tulli, alv, rahti). Tarjouksia kannattaa aina kysyä ennen USA:sta tilaamista. Omakohtaisin kokemuksin hyväksi todettuja Ford-spesialisteja ovat ainakin seuraavat:
    T:mi Seppo Niemensivu puh. (02) 538 7091
    Trade Parts www.tradeparts.info
    HH-performance www.hhp.fi
     
  4. Jukka

    Jukka 3rd gear

    Ehdottomasti yhdyn edellisen kirjoittajan mielipiteeseen vanhan Fordin ostosta!

    Kannattaa tutustua Ford-Freak Clubin Webbimuumion kotisivuun!
    http://www.torinoproject.com/
     
  5. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Lisätäkseni tohon omaan viestiin. Tilasin just äskettäin Bird Nestistä Seattlen läheltä tavaraa. Meni viikko ja yks päivä ni hain ne tullista. Mun mielestä aika nopeaa. Ja tämä ihan Postal Servicenä ilman kuriirifirmoja.

    Ainakin noi Concours Parts ja Mac's Autoparts vastailee sähköpostikyselyihin kiitettävällä varmuudella. Aina olen saanut postituskulut tarkasti etukäteen ja osakyselyihin on annettu selvennystä. Mac's lähettelee nykysin jopa tollasia "alennuskuponkeja" sähköpostilla.

    Ja toi hinta. Jotain yleismallisia osia esim. tiivisteitä ei kande ulkomailta tilata. Hinnat sopivia joskin pikkasen korkeampia täällä Kotomaassa. Mutta sitten eräs esimerkki. -64 Thunderbirdin valokatkaisija. Bird Nestissä 79.95USD. Postitettuna Suomeen tulleineen kaikkineen about 80EUR. Suomalainen osatoimittaja kehtaa pyytää samasta namiskasta 271EUR!!!! Kyllä 271 EUROA! :eek:
     
  6. Lokari

    Lokari 1st gear

    Kiitoksia! Eiköhän noilla päästä alkuun. Keväälle varmaan menee, että pääsee oikeasti tutkimaan mitä kaikkea tarvitsee, mutta onpahan nyt paikkoja mistä osia katsella.
     
  7. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Ihan vaan mielenkiinnosta Torinoita kohtaan... Mikäs vuosimalli ja korityyppi tuli erehdyksessä ostettua?
     
  8. Lokari

    Lokari 1st gear

    70/71 GT Torino oli hakusessa jenkkilästä jonkin aikaa, mutta päädyin sitten kotimaassa myynnissä olleeseen -71 convertibleen.
     
  9. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Jaahans.... Jos jotain käytettyä tarvitset, niin tässä on yksi vaihtoehto Atlantasta.
    http://www.blueoval6079.com/

    Uusia osiahan saa vaikka mistä :eek: .
     
  10. terence hill

    terence hill Gearhead

    Loistava valinta,pirullisen hieno korimalli!
     

Kerro tästä muillekin!