Chevy 305 ei ota kunnolla kierroksia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja kd0264, 2.10.2008.

  1. kd0264

    kd0264 Gearhead

    Tollanen ongelma tuli itselle ja koitettu jo korjata, mutt laihoin tuloksin. Auto on 82 Caprice HA farkku joka on muutaman vuoden seissyt ja ajoittain käytetty ja liikuteltu. No, ajattelin alkaa autoa kauppaamaan pois pihalta ruostumasta ja tarkoituksena oli myydä se toimivana, mutta pirulainen ryttyilee. Viime vuonna oli sama homma, työläs saada ensinnäkään käyntiin ja sama homma, kierrokset kateissa. Silloin asia hoitui, kun vaihdoin uudet bensat tankkiin, virranjakajan kannen ja johdot sekä tulpat.

    Nyt vaihdoin vain bensat, kun muut on vaihdettu. Tosin uusin nyt myös kaasuttimen polttoainesuodattimen uuteen ja putsailin jakajan kannen ulkoa ja sisältä. Tyhjäkäyntiä tosin käy nätisti, mutta ne kovemmat kierrokset ovat kateissa. Autolla pystyy ajamaan, mutta vääntö ei ole parhaimmillaan. Liikkuu sentään eteen ja taakse. Välillä tuntuu ettei kävis kaikilla, mutta välillä ok. Välillä epäilin nostajien olevan jumissa, mutta koneesta ei kuulu kilinää eikä kolinaa ja auto ei savuta ollenkaan, paitsi lämmetessä tulee vesihöyryä näillä keleillä. Sytkä nyt on vielä tarkistamatta. Entäs EGR-ventiili (vai mikä se oli), voiko vaikuttaa, jos on jumissa. Läppä putkessa liikkuu ainakin käsipelillä.
     
  2. kd0264

    kd0264 Gearhead

    Johan pelittää, kun vähän jaksoi paneutua. Jo aikaisemmin vaihdetut tulpanjohdot tuli vaihdettua uusiin ja ennakkoa säädettyä aikaisemmalle niin jopa alkoi pellin alla tapahtumaan. Kierrosherkkyys parani huomattavasti.
     

Kerro tästä muillekin!