Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. freeride

    freeride Gearhead

    tua on suomeks kytkentäohjeita eberin lämppäreihin,jos noista olis apua.asennuksesta en tiä sen enempää ku oma eberi laitettiin alan liikkeessä.sähkökaaviot dokumentin lopussa.
    http://www.preheat.eu/
    http://www.preheat.eu/index.php?page=ohjeet

    komee rämistely keli tosiaan :lol: tekis varmaan hyvän tilin ku lähtis ajeleen huvikseen,kiinnijääneitä ja metsähallituksen puolelle vetäneitä varmaan riittää..
     
  2. bikerer

    bikerer Gearhead

    Mitta arvot HX35:lle:
    välys sivusuunnassa 0.330-0.508mm
    päittäisvälys 0.025-0.127mm

    Jos jotakuta sattuis kiinnostamaan.
     
  3. sakuc

    sakuc 1st gear

    Kaks autoo hinannu tänään( yks M bemari ja Vito joka oli jääny tasamaalle jumiin), parin lumikinoksen läpi ajettu ja nelivedolla suditellut. Hieno keli joo. :)
     
  4. Mäxä

    Mäxä 3rd gear

    Jonsen nyt IHAN VÄÄRIN muista niin hanskalokeron takana/alla violetti piuha..?

    Joo, kelit oli kohdillaan ramistella vaan ite heiluin savupiipun nokassa nokipaloa samuttamassa kun freeride "lipui" rasittavan-ärsyttävän hitaasti ohi, ikäänkuin ivallisesti tietäen että kaikkien ei sentään tarvi olla sunnuntaisin töissä :poff:
     
  5. freeride

    freeride Gearhead

    eeehe..no mä koitin kattoo et,mitä toi yks on noin eksyneen näkönen tua porukassa :lol: ja spägrgele,mihin luulet mun siitä lipuneen..ja taas kohta :odroll: nyt ku viä on mihin mennä.. :cry:
     
  6. BlackVan

    BlackVan 3rd gear

    Mä hain Dodgen rengasliikkeestä. Alla nyt BF goodrich 295/75/16 AllTerrainit.

    Si oli pakko käydä kikkailee ( Tosin ilman kilpiä ;-) )
    Kokoajan teki mieli ajaa ojaan, mut ei arvannu.....

    Hitto ku olis aikaa et sais kilpiin.
     
  7. Aki_A

    Aki_A 1st gear

  8. persus

    persus 3rd gear

    tulipas autettuu äsken rekka liikkeelle ku oli ajanu risteykses penkan puolelle :rotfl: tosin kitkaketjut meni ihan silpuks ku kaivo asfaltin esii :oops: :cry: :cry:
     
  9. BlackVan

    BlackVan 3rd gear

    Olis ollu kiva saada videolle...... :lol:



    Mistäs sais kaukalokuramattoja Ramiin??? Vielä ku olis pässin päällä varustettuna niin hyvä....... 8)
     
  10. sepi 74

    sepi 74 1st gear

    mutta sittenhän ei oikeen tahdo jalat mahtua sisään :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  11. BlackVan

    BlackVan 3rd gear

    Mut jos sen pään heittää aina ajon aikana vaikka takapenkille??? :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    Olis ihan sikahyvä muuten jos olis oikee pää siinä..... Vähän vois auton lainaaja paskoo housuu ku oven avaa......... :lol:
     
  12. Erska

    Erska Gearhead

  13. leka1

    leka1 3rd gear

  14. vahvajussi

    vahvajussi 1st gear

    2003 5.9L RAM OSIA

    Olen koittanut tonkia täältä muutamaa perusosaa joita tarttee. Lähinnä mistö näitä Suomessa sais tilattua ja millä osanumeroilla...

    1) Ilmansuodatin...sellanen mika nyt mene virittelemättä 2003:n (onko eri kuin 1996:n esim?

    2) Polttoaineen suodatin?

    3) Defa:n lokilämppärin olen laittamassa vaan kun Defan sivuilla on ihme merkintää koneelle... on ETH 5.9 TD joka Defan sivun mukaan olisi 2003 - kun sitten on merkinnällä Cummins joka näyttäisi olevan 2002 asti. Kumpiko noista nyt on oikea kone kun mulla on 2003 auto. Defan lämmitn on ilmeisen eri noihin.

    Kiitoksia avusta!!

    Jussi
     
  15. fourwheeler

    fourwheeler Gearhead

    1) Tilaat vaikka Racers Placen kautta

    2) Jossei muualta niin Machineryltä. Katot koneen laatasta CPL-numeron. Saattaa löytyy myös ilmasutikin tuolta.

    3) Melko vaikee vastata. Etkös voi kattoo viereisestä freeze plugista halkasijan niin sillä pääset eteenpäin. Ei näitten kanssa kannata varmaan pelkästään katalogeja katella. Kädet kainaloita myöten konehuoneeseen ni kyl se selvii :lol: Kyynärpääsyvyys ei riitä.
    Tai laitat letkulämppärin.
     
  16. Aki_A

    Aki_A 1st gear

    Re: 2003 5.9L RAM OSIA

    En tiiä onko tästä mtn apua mutta, ETC = 5.9 L 6 cyl. Cummins Turbo Diesel; ETH = 5.9 L 6 cyl. Cummins Turbo Diesel High Output.

    Eli ETH kertoo vain että on high out put malli(305hp)

    Ainoa ero 2003 ETC koneessa on softa kun 2003 alkuvuoden malleihin ei saanu ku 47re ja sen takia tehoa rajoitettu(250hp)... eli 2001-2002 2genreissä on ollu myös high out put konetta manuska laitteissa niin niissä kone merkintä sama "ETH 5.9 TD" vaikka on eri moottori :D
     
  17. Erska

    Erska Gearhead

    Voimasiirrosta hajos jotain, joku kertoili että "inputshaft" laatikosta jonka jälkeen kiertokanki tuli ulos moottorista ylikierrosten seurauksena... sieltä ne öljytkin tulee... :(
     
  18. persus

    persus 3rd gear

    mikäköhän näistä ensimmäisenä hajoais jos yrittäis vetää jotaa liian raskasta ja pitoa olis kuitenki!??tuli vaa mielee ku tuli riuhdottua sitä puoliperävaunu rekkaa ni ei sekä välttämättä mikää järkevä veto ollu :eek: varmaan ihan hyvä että kitkaketjut meni silpuks,seuraavaks olis varmaan hajonnu jotaa kalliimpaa jos ne olis kestäny ja pitoa olis riittäny!!??
     
  19. Tapsala

    Tapsala 1st gear

    Soittelin tänään katsatuskonttorille ja kyselin 95 kesäkuun jälkeen valmistetun dodgen rekisteröintikatsastuksesta. Valoista siinä eniten kyselin ja sain vastaukseksi, et saan rakennella suurinpiirtein millaset valot haluun, kunhan ne on e-hyväksytyt ja korkeussäätö löytyy, eikä tartte mitään lippuja ja lappuja niihin valo muutoksiin. Tietty tartee lisätä sivuvilkut ja kylkivalot.

    Eli eli mihin sitä tyyppihyväksyntä lappua oikeesti tarttee mitä kauppaillaan? Kun oon saanu jotenkin sellasen käsityksen et se lupalappu tervittas valomuutoksia varten, mutta kun tuo konttorin ukko taas höpötti toista??? Eli onko pakko ostaa sellanen lappu vaikka esim. 96 vuoden auton kilvitystä varten?

    Hankalasti selitetty mutta koittakaa ymmärtää...
     
  20. Mäxä

    Mäxä 3rd gear

    Re: 2003 5.9L RAM OSIA

    Edelleen itse itseäni kompaten: Jos orggis-länppäri on paikallaan, tee nyt hyvä mies se 0,50€ diodi-muutos ja anna lämmön tulvia kauttaaltaan... 8)


    Nimim. PRKL kun tarvii sepinkin puolesta ottaa "tuotetta", lausunnotkin on vähän mitä on eli melko korkeelentosia mutt asian/tiedon jyväset niistä voi poimia...
     

Kerro tästä muillekin!