onko kukaan avannu syslerin lootaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja T.N.T, 17.1.2009.

  1. T.N.T

    T.N.T 1st gear

    eli -95 ja 3.3v6 koneesa kiinni. Alko tossa jokuaika sitten paukuttaan kovemmissa kiihdytyksissä ja ei tunnu vika poistuvan ajamalla. Uusi loota turhan kallis vanhaan autoon joten ajattelin tuon nykyisen korjata. Väittivät vaan viisaammat että ei kannata/pysty? Eikö? Miksei?

    Ja jos jollain on nurkissa pyörimässä tommoseen passaava loota nin voi ottaa yhteyttä!
     
  2. virta

    virta Gearhead

    Kyllähän noita korjataan...ihmisen tekemiä nuo kuitenkin on.

    Harva vaan uskaltaa yrittää,on vaativa homma kuitenkin mutta toisaalta liian kallis viedä ammattilaiselle.

    Merkkiliikkeessä maksaa n. 4000 euroa kun vaihtolaatikon asentavat.
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Mikään muu ei kannata kuin rintaliivit kuulemma. Toi on aika vaativa toosa pistää ihan päreiksi ja uusia kaikki tavittavat osat ja vaatii pikkasen erikoiskaluakin jotta sen saa taas nippuun. Ei helppo mutta ei mahdotonkaan.
     
  4. BB Custom

    BB Custom 1st gear

    loota

    onhan noita tullu korjailtua harrastuksena enemmänkin... ja jopa onnistuneetkin. masterkit ei ole kauheen kallis, "kovat" osat maksaakin jo vähän enempi.
     

Kerro tästä muillekin!