Huijaus yritys?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Akseli von Gardan, 9.2.2009.

  1. Lienee jonkinsortin huijausyritys , auto epäilyttävän halpa eikä myyjä ole antanut mitään yhteystietojaan muuta kuin craiglist linkin johon hänelle voi sähköpostia laittaa ja nyt tuli tälläinen kysellessäni titleä ym lisätietoja , autosta tosin on kuvia joissa näkyy rekisterikilpikin.... hmmm Mitäs tuumaatte e-baykauppoja tehneet???




    Hi again,
    The car is right now at a storage facility in Bismarck,ND ready to be shipped.Since I am not home to handle the deal,the transaction is going to be supervised by Ebay, as I am affiliated with Ebay Vehicle Purchase Protection.Here is how everything works.
    First, I will need your Full name,shipping address and phone # so I can open a case at Ebay and they will then contact you and explain all the details of the transaction and how to make the refundable payment.
    I will then ship the car to your shipping address for inspection.According with Ebay you have 5 days from the time you receive the car to inspect it and decide if you want to keep it or not.You will receive the title and all the necessary papers along with the car. The shipping cost is included in the price. If you like the car, you just need to notify ebay so I can get the payment.If you don't like it, I will arrange a dealer to pick it up from you and Ebay will refund your payment. If you wish to proceed, let me know your details, so I can arrange the shipping process and also open the case at Ebay.Keep me posted.Adam
     
  2. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Niin onko tää auto nyt ebayssä myynnissä?
     
  3. blacknexion

    blacknexion 1st gear

    Ebaylla ainakin tosi usein vastaavia. Yhdelle lähetin mailiakin ja kutakuinkin samanlainen vastaus tuli, että ei itse juuri nyt ole paikalla. Ebaylta ei saa mitään rahaa takaisin epäonnistuneistakaan autokaupoista, ellei ole Yhdysvaltojen kansalainen. Samanlaista vedätystä... Ebaylla vielä usein sellaisia missä selvästi liian halpa hinta, ja kuvauksessa annettu joku email osoite minkä kautta voisi ostaa suoraan, erikseen vielä mainittu että ei saa ebayn kautta ottaa yhteyttä, kun ei muka pysty vastaamaan sellaisiin nopeasti (mikä logiikka?). Näissä tapauksissa siis myydään tavaraa muilta ihmisillä kaapatuilla ebay-tileillä. Mutta mutta. Epäilyttävän tutulta kuullostaa.
     
  4. NUTFINN

    NUTFINN Gearhead

    On on huijaus, samalla formaatilla olen ennekin nähnyt.
     
  5. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Ebaytä ei käsittääkseni voi pitää minään" kaupan välittäjänä" jos ei kohde ole ebayssä !! Huijausta 100% varmuudella
     
  6. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Juu tuota samaa paskaa on mulle selitetty ainakin 10 kertaa. Joku vitun nigerialainen asialla
     
  7. Jepulis , autohan on / oli 32 tudor ,viimosen päälle asiallisen näköinen (90´s look tosin) ja hinta 5200 taalaa , yleensä tommosissa yksi nolla enemmän pyyntiä.... Eipä löytynyt e-baylta tuota autoa , vaan craiglistalta. No jatketaan auton metsästystä....
     
  8. Jos Craigslist ilmoituksessa ei ole puhelinnumeroa niin kyseessa on yleensa huijausyritys. Tama on naiden ilmaisilmoitusfoorumeiden haittapuoli, huijausyritys kun ei siis maksa huijarille mitaan.
     
  9. pistons49

    pistons49 1st gear

    Jallu kuule, tuo on erittäin selkeä huijausyritys. Tyypillä kaatuu yritys jo tuohon, kun puhuu ilmoituksessa itsensä pussiin.. Tuo eBayn policy ei ihan toimi tuolla lailla kuin mainostettu...

    Anna olla ja siirry eteenpäin.. Lopeta etsintä ja tuu hakemaan tuo chopattu letukka itselles jatkojalostukseen. Päivitin ilmoitustani sen verran, että tämän viikon tiukka käteishinta on ilmossa.... :)
     
  10. Jep ,unohdettu on ...

    Katellaan nyt kuitenkin tajontaa tuolta merentakaa kun sinne tulee jokatapauksessa mentyä kalaan. :wink:
     
  11. gremlin

    gremlin Gearhead

    Samanlainen vastaus tuli kun yhta pyoraa kyselin. :wc:
    E-Bay mainostaa valilla sivuillaan ja maileissa etta varokaa juuri ton tyylisia yrityksia. E-baylla ei ole, eika ole ikina ollutkaan mitaan varastoja, lahetysterminaaleja tai muutakaan vastaavaa.
    E-bay on nettisaitti, eika mitaan muuta. :soosoo:

    Mutta laheta sille tonni kasirahaa jos se vaikka lahettaskin sen auton sulle :odroll:
     
  12. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    BULLSHIT!
     
  13. uffew

    uffew 1st gear

    Minulle tarjottiin 1969 Pontiac Bonneville samalla tekstillä. Pyysin Cambria Motors tarkistamaan auton mutta ne sanoi että tämä on selvä huijausyritys joka pyörii koko ajan craiglistilla
     
  14. akseli

    akseli 1st gear

    JOO TOTA SAMAA NIGERIALAIS NEEKERI HUUMORIA LÖYTYY MYÖS VÄLILLÄ MEIDÄN KOTIMAISESTA NETTIAUTOSTA NE TOIMII AINA SAMALLA KAAVALLA
     
  15. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :eek: Kaikenlaista sitä on... :mad:
     

Kerro tästä muillekin!