Huono sää suistaa autoja metsään

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Deltapete, 9.3.2009.

  1. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    "Sankka lumentulo on haitannut työmatkaliikennettä Etelä-Suomessa. Huono sää on aiheuttanut lukuisia kolareita ja ulosajoja varsinkin...."
    Semmoinen on eteläsuomalainen sää!
    TAAS!
     
  2. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Joo, olipa joku onneton näköjään saanu tunaroitua uudehkon neliveto farkku audinsa ojan pohjalle, vantaan motonetin edessä. :odroll: Siis ei kehäIII:lla, vaan siinä pikkutiellä, mihin kehältä käännytään. Tää sankari näytti tosin jäljistä päätellen olleen menossa kehälle. Näytti kuski soittelevan hinaajalle ku siitä ohi ajoin. Tai ainakin luulisin niin... :odroll: Vaan näinhän se aina menee (varsinkin etelä-suomessa), et talvi yllättää autoilijat n.5-10 kertaa joulu- ja huhtikuun välillä. :poff:
     
  3. weard_racing

    weard_racing 1st gear

    Kieltämättä oli vähän luikasta.. Kävin äsken koiraa juoksuttamas yhdellä montulla ja matkalla vähen perä vaelsi puolelta toiselle vaikka kuin yritti nätisti ajaa. Mietin et jos vaihtas kesäkumit alle ku niissä on pintaa enemmän.. :poff:
     
  4. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Ei toi lumisade ainakaan mun matkaa haitannu
     
  5. Stance

    Stance Gearhead

    Mitenkä se siinäkin on onnistunut :rotfl: Kai siellä vähän oli liukasta, mutta ei mitään mikä ei kaasulla oikenisi.
     
  6. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    Niin, sehän on hienoa, että on nämä uudet turvalliset autot joilla voi ajaa
    säässä kuin säässä niin kovaa kuin on sallittua, tai lujempaakin . :D
     
  7. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Jäljistä päätellen ei tainnu kaveri osata sitä kaasun annostelua... :rotfl: Ilmeisesti vedetty lapikas lattiaan, ja odoteltu että millon ne esp:t sun muut tekniset hienoudet puuttuu peliin pitääkseen kulkineen tiellä. No kas kummaa, eipäs ne pitänykkään sitä tiellä. :poff:
     
  8. CandyBee

    CandyBee Gearhead

    no äsken todistin työpaikalla kun maatilapuolen opiskelijasällit auraili pihaa niin yksi vanhempi täti somasti hissukseen väisti pienellä kikottimella, ja sinnehän se humpsahti ojan pohjalle lunta ovien puoliväliin saakka.
    Mut olihan ainaki pehmee humaus :lol: mut näitä sattuu tääl etelässä :poff:
     
  9. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Tai ajatteli että kun on 4X4, niin off-road harrastuksen voisi aloittaa vaikka heti... :rotfl:
     
  10. iji-69

    iji-69 1st gear

    Huono sää on vaihdettava parempaan.
    Tai hallitus. Menen yleislakkoon.
    Perkele.
     
  11. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    :poff: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :poff:
     
  12. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    "Huono sää on aiheuttanut lukuisia kolareita ja ulosajoja varsinkin...."

    tätä uutista kommentoidakseni niin säähän ei aiheuta kolareita eikä ulosajoja. vaan se onneton tunari siellä ratin ja penkin välissä. :rotfl:
     
  13. lumlum

    lumlum Gearhead

    Aikanaan intissä AUK:n moottorilinjan johtaja veti välillä rautaketjun vanhan Golfinsa puskurista lampputolpan ympäri talvella, "kun noi autot suistuu tieltä". :D
     
  14. st. vitus dance

    st. vitus dance 3rd gear

    Tää on nyt tyhjänpäiväistä saivartelua...Näin edeten, eihän alkoholikaan aiheuta terveyshaittoja vaan se onneton tunari joka sitä aktiivisesti juo. Tai lumivyöry ei aiheuta kuolemia vaan ne tunarit jotka harrastaa laskettelua.....Jos kauniina kesäpäivänä sattuu vaikkapa 10 kolaria ja sitten tälläisenä "vähemmän kauniina" talvipäivänä 75 kolaria, ja autoilijoiden keskimääräinen älykkyys on varsin stabiili, niin kyllähän sää on siinä se muuttuja.

    Muuuuutta jatketaan, pilkun paneskelu on viihdyttävä laji.
     
  15. Antti the Mato

    Antti the Mato Gearhead

    Täällä muutama vuosi sitten yks sankari veti coupe dx:n ojaan yhdellä hiekkatiellä, lähi talon isäntä meni sitten traktorin kanssa katsomaan.
    Kun poju vähän turhan rehvakkaasti totesi, että auto oli ruvennut puskemaan, niin isäntä lähti äkkiä pois kun ei tiennyt mihin se seuraavaksi rupeaa puskemaan :rotfl:
     
  16. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    - :poff:
     
  17. mjsn

    mjsn 1st gear

    muutuja on saksan tuonti( nappas kenkä kaaharit )jotka luulee että niien bemut tai audit tai muut vw on pohjolan super autoja . meeppä tonne liikenteeseen ja aja 80kilometriä 80 alueella niin aivan varmasti kohta ohi paahtaa saksan tuonti super auto. ja sit kun se taito loppuu ja loppuu han se ojassa ollaan.
    nuo yleisimmät ulos ajot johtuu siitä kun muut yrittää ottaa homman rauhassa. saksan superi nappas kenkä tulee ja näyttää kaikille miten sitä mennään. ja sit ojaan.
     
  18. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    pakko revitellä vielä. :rotfl:
    muutama vuosi vai mitä tästä nyt on aikaa niin etelässähän kolaroitiin,
    (kehä 3 sisällä vai missä se oli) isot otsikot lehdissä.
    näinköhän autoilijat (vai mitä ne nyt oli) saivat paljonkin "huonolta säältä" korvauksia? :rotfl: :rotfl:
     
  19. Jza

    Jza Double Gearhead

    Niin joo, tosiaan kun ne sakasantuonnit oli ihan eri osista kasattu kuin suomesta ostetut vastaavat mallit :rotfl:
     
  20. mjsn

    mjsn 1st gear

    tyhmyys ihmisen tyhmentää saksan tuontia ne suomessa ostetut on vai tuskin siellä liukailla oli suomessa valmistettua super autoo mikä porcheko se oli vai sekin taitaa kyllä kiertää jonkun saksan vessan kautta ainakin verojen puolesta.
     

Kerro tästä muillekin!