blazeri vetelee neliveto päällä??(ja vieläkin vetelee)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja fairlane64, 19.9.2008.

  1. karjalai

    karjalai Gearhead

    Onkos nuo nuo 10-bolt etuperät 8,5" lautaspyörällä? Tuli villi ajatus mieleen sopisiko esim. STW 8,5" taka-akselista pinion ja carrier lautaspyörineen?

    Noitahan olisi pilvin pimein tuolla 2,73 välityksellä? Minultakin löytyisi semmoinen ehjä ylimääräinen.
     
  2. Miulla oli sama juttu ekan blazerin kanssa ,olikohan 78 kokoavo , ihmettelin kun löin nelikon päälle niin kyllä huomas että jotain on pielessä :lol: Siinäkin eri vällärit edessä ja takana. No takavedolla pärjäs kun se oli semmonen kesäauto ja jos kiinni johonkin jäi niin nelikkoa senverran peliin et liikkeelle pääs jne... mut kyl se ahisti :odroll:
     
  3. mä_vaan

    mä_vaan 1st gear

    kuten myös nykyisen pikkarin kun hain niin tekniikaltaan oli muka moitteeton ja tyhmänä ja tietämättä ko tekniikasta sen tarkemmin perus tarkistukset tehtyäni kaupat tehtiin jälkeen päin suorastaan vitutti kun katteli vikalistaa:

    1: orgis etuperä 3.08:1 välit, takaperä kokonaan vaihettu ilmeiseti blasukasta 3.41 vai olikohan 3.42! ja siitäkin poskilaakerit carrierista ihan loppu!!

    2:taka kardaani meinas tippua kotimatkalla etummainen ristikko ihan loppu(ei ainuttakaan neulaa kupeissa)!

    3:jakis kuluosat loppu hyppi pois nelikolta joko vapaalle tai takavedolle kun perät oli vaihettu!

    4:etukardaanin cv:n se kannatinlaakeri (vai mikäseoli) paskana!

    orgis etuperästä toinen napalukko paskana jonka takia ei ostaessa huomannu jakis tai perä vikoja!

    jonnin verran rahaa, aikaa ja hermoja poltelleena viisastunut pikkasen ja silti vituttaa :mad:

    ja mihin on saanu 2.56 välejä eteen ja millon? ettei kyseessä olis danan44?
     
  4. 00JONE00

    00JONE00 1st gear

    Mitkähän mahtaa olla tiiselin orkkis perävälitykset?
     
  5. mä_vaan

    mä_vaan 1st gear

  6. 944676

    944676 1st gear

    Tietääkö kukaan noita alkuperäisiä välityksiä kukaan? Vai muuttuuko iän tai jonkun muun mukaan? Ostettiin tossa pari viikkoo sitten -83vm k5 blazer alunperin 6.2 diesel ja 350 laatikko. Laatikko on ainakin jo vaihtunu 700:seen lopusta tekniikasta ei oo vielä tietoo. Nyt vähän tuntuis että on samaa ongelmaa ku tossa fairlanen autossa. Pitää nyt yrittää selvittää noi välitykset ja muukin tekniikka. Jos on eri välitykset edessä ja takana niin voitais vaikka kattoo että olisko ne just ristissä niin että voitais vaihtaa päikseen. :D
     
  7. Blazer79

    Blazer79 1st gear

    .

    No en sen paremmin tiedä mitä välejä näissä orkkiksena on ollut mut omassa ja velipojan -79 mallissa oli molemmissa 3,07 välit edessä ja takana,nää oli np203 jakiksella sekä 350:llä laatikolla ja nää menee kun kelillä kun kelillä kuin juna.
     

Kerro tästä muillekin!