Rengasonlinen renkaista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja jone-70, 16.4.2009.

  1. jone-70

    jone-70 2nd gear

    Minkälaisia on rengasonlinen renkaat? Ei ole ainakaan hinnalla pilattuja, mutta lyökö niissä kätensä paskaan? Halvimmat 235/55/16 noin 60 eeroo kpl, paikallisesta rengasliikkeestä kun kysyin, niin halvimmat 230 eeroo vanteille laitettuna, siis pari.
     
  2. tabs

    tabs Gearhead

    Riippuu merkistä mitä ottaa...Goodridessä on ollu pystyheittoja, nankang,nexen parempia.
    Vähän tietysti makuasia mitä muita ominaisuuksia mustan värin ja pyöreyden lisäksi renkaalta odottaa...
    Itelle on tulossa Nankang ns-2 215/45/17 käyttikseen
     
  3. idiot

    idiot Gearhead

    ite tullu muutamat kierrokset amatsuunii renkaita ostettua.
    paukku baarumit 195/50 oli ekat ja ei ollu ongelmia.

    toiset oli toyon 205 & 225 ei ongelmia, ainut mikä nyt
    ei kauppaan kuulu oli pito :oops: :poff:
     
  4. tw

    tw 1st gear

    Mulla on ollut jo parivuotta 255-50-16 Nakangit Transamissa. Ihan toimivat renkaat ei pahaa sanottavaa.
    Maksoi sillon noin satasen kappale.
     
  5. TTA

    TTA 1st gear

    En kyllä uskaltais merkittömiä ostaa. Muutamat Falkenit tilannut tuolta eikä niissä ollut ainakaan mitään valittamista.
     
  6. Ana67

    Ana67 Gearhead

    No nää vinkuintian nagkogit tms toimii kohtuullisesti kuivalla, mutta sateella ovat aivan liirum laarum. Ja ajomukavuus kehnohkoa, kovia...

    Mutta kuten sanottu mitä renkaalta vaatii, oha ne mustia ja suurinpiirtein pyöreitäki :D . Itse EN ostaisi, ostaisin seuraavan hintaluokan merkkejä.
     
  7. Jape105

    Jape105 Gearhead

    Juu itte kans tilaillu tuolta monet vuodet.
    Ei oo ollu valittamista mutta ei noi ''OIKEIDEN'' rengasliikkeiden halppis renkaatkaan oo mistää kotosin kaverit aina hakee halppis kumeja noista liikkeistä ja kehuu et ei maksanu ku 400 euroo sarja ja pito on kans sen mukasta.

    mutta verratkaa aurora/nankang yms. renkaiden hintoja liikkeestä ja verratkaa samoja merkkejä rengas-onlinessa.
    tohon scorpioon kyselin pirruuttani kumeja noista liikkeistä ja sanovat että 500 alle asennettuna 430€ ilman töitä samat kumit onlinessä 240 ja ne kumit on KOTIOVELLA.

    Kaveri osti tuolta kumit rengasliikkeessä haukuttiin koko pulju ja niistä ei oo kuulemma maksettu mitään maksuja?
    EU:n alueelta kuitenkin ostettu.
    Kysyin asiasta ja niistä ei kuulemma enää mee mitään maksuja.
    Rengasmyyjä veti pojot kotiin ja sano että olisit MEILTÄ saanu paremmat samaan hintaan. :eek:

    Rengas työt kannattaa käyttää jossain pikkupuljuissa.
    Ite ei huvita tehdä rengashommia enää, kukin tietää joka on ollut joskus nuorin työntekijä korjaamoilla että kuka ne renkaat vääntää vanteille ja autoihin alle. :lol:
     
  8. Henkseli

    Henkseli Gearhead

    Englannista saapi myös aika halvalla renkaita punnan kurssin takia camskill.co.uk . Ite tilasin viime ke ja ovat nyt Vantaalla.
     
  9. Dna Kerma

    Dna Kerma Gearhead

    Nii eikait se myymälä merkkaa että onko hyviä vai ei, vaan että mitä sieltä rengasonlinestä ostaa, onhan siellä kalliitaki..
     
  10. retro

    retro Gearhead

    Joo, ei kai se kauppa merkkaa, mistä on ostettu, vaan mitä ostaa. Edullisestihan tuolta saa kumeja, vaikka ostais kalliimpaakin merkkiä, niin tulee useinmiten halvemmaksi kun sama rengas vaikka "Vianorin Veijolla".

    Viime kesällä tuli mopoonkin tialttua pari kumia ja pelkässä takarenkaassa oli hintaeroa noin 50 euroa. Enkä kyllä kakspyöräseen uskalla mitään halvinta laittaa vaan ihan Pirelleillä mentiin, niin pääs vähän kanttailemaankin.

    Nyt keväällä ostin taas käyttikseen nangkangit, "ku halvalla sai". :lol: Jos nyt on sateella vähän huonot, niin onhan se komeeta, että edes joskus jaksaa tuoda perää sivuun. :oops: Kovat kumithan nuo on mutta ihan hyvin ne pitää, ja kyllä ne hintansa haukkuu. Vähän äänekkäämmät, kun jotkut TM-testivoittajat, mutta saattaa olla toista sataa (per rengas) hintaeroakin.

    Ja vajaa viikko niissä menee kotiovelle, eikä oo mitään ongelmia ollut, niin miksei tuota suosittelis. Renkaan merkki/mallihan se on sitten muuten mikä ratkaisee. Hinta ja toimitukset tuolla rengas-onlinessa ainakin toimii.

    Tämä ei ollut maksettu mainos, vaan ihan kokemuspohjainen mielipide asiasta. :wink:
     
  11. deme

    deme Gearhead

    itse tilasin

    itse tilasin rengastukku.fi nopee toimitus 2-3 arkipäivää pitäs olla ihan luotettava kotimainen toimittaja. eikä pahat toimituskulut kotiovelle
     
  12. willalande

    willalande 2nd gear

    Mikä firma myy haaparannassa renkaita ja toimittelee suomeenkin, esim 225/45/17 kesä hankook 320 eur olis kuulemma ollu hintaa matkahuoltoon toimitettuna.Vai onko ihan ankka juttu? Samat kumit ainaskin vidusti eur suomessa eikä varmaan yhtä alhaisia kuin ne goodridet?
     
  13. pontiac safari

    pontiac safari 1st gear

    onkohan kaikissa isommissa firmoissa työallergisia iskurityöläisiä jotka ei malta odottaa että tubeless posahtaa lukkkouran yli. nimimerkillä kokemusta itteltä ja yhen invalidin autossa kanssa kun oli rengas tyhjä seuraavana aamuna kun uudet renkaat alla. ja painetta muissa pääle 1
     
  14. stangrider

    stangrider Gearhead

  15. Turnn

    Turnn Gearhead

    Mulla pyörii eturenkaina 225/60x15 Nankangin muovit, ei siis kumit. :)
    saa....nan kovat, ei varmaan kulu ikinä.
    Pitäs koittaa niitä joskus takarenkaina,piirtäis varmaan kivasti.

    Jos ei tilaamalla aivan sikahalvalla renkaita saa,niin ei kannata tilailla,on nuo rengastyöt kuitenkin aika hintavia.
    Nimim: "summitista välittäjän kautta kontissa B.F Goodrichit tilannut ja todennut että halvemmalla ja nopeammin olis saanut alle asennettuna (siiis renkaat :lol: ) paikallisesta puljusta"
     
  16. the kuningas

    the kuningas 3rd gear

    itellä hyviä kokemuksia "keskihintaisista", esim. Kumho. Riippuu tietenkin että jos kesässä menee kumit loppuu joko ajamalla tai suttaamalla niin sama se sitten on mitkä lingkingkongit siellä alla pyörii. Mutta jos mummulles ostat joka ajaa 2000km vuodessa niin kannaattaa silloin panostaa merkki renkaisiin!
     
  17. HRA-47

    HRA-47 1st gear

  18. TTA

    TTA 1st gear

    Mun mielestä taas juurikin toisinpäin. Jos paljon ajaa niin silloin pitää ajaa kunnollisilla renkailla. Kakkos/ vara-autoissa taas ollut jos jonkinlaista pinnattua ja muuta epämääräistä mikä vaan katsastuksessa hyväksytään.
     
  19. Aako

    Aako 1st gear

    Eikö se juurikin ole niin, että se kauppakassi ja joskus mökilläkäyntiin oleva auto juuri voikin olla vähän heikommassa rattaassa, sillä jolla ajetaan paljon, ajetaan luultavasti enemmän myös sateessa ym kehnommassa kelissä. eli pidollakin on enemmän väliä, se kakkosauto kun voi vaikka jäädä sinne pihalle silloin kun on vaativampi keli ajella, sitäpaitsi nuo merkkirenkaat yleensä kestää enemmän noita kilometrejä, poikkeuksena tietty ne kivikovat jyrärenkaat, jotka ei kulu millään, ei ne kyllä pidäkään edes kuivalla asfaltilla...
     
  20. jenkkijussi

    jenkkijussi Gearhead

    Viikon ajellut nyt Vannetukusta hankituilla halparenkailla (Goodride) ja kokemuksia:
    Ajomelu pieneni verrattuna entisiin
    Uraherkkyys väheni
    Hinta alle puolet "merkkirenkaista"
    Ei ollut pystyheittoja
    Painoja tarvittiin todella vähän
    Kulutuskestävyys selviää sitten ajastaan
     

Kerro tästä muillekin!