Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. hyeena

    hyeena 1st gear

    Ongelmahan nayttaisi sojottavan tuonne autontuojat ry:n suuntaan, ihmettelen kovasti miten tama _27 jaseninen_ yhdistys saakin niin suuren vallan asioista paatettaessa..
    Ainoa asia mihin tama uusien ja vanhojen autojen erillainen kasittely vaikuttaa on nimen omaan tuon yhdistyksen intressit, heidan kauttaan kun maahan tulee 98% uusista autoista. Heille kaytettyjen tuonte tekee hallaa.

    No, mamasanin mikko alkaa ainakin potkia asiaa eteenpain kotimaisella tasolla, ilmeisesti noita kuvia kaytetaan asian selittamiseen niille jotka eivat asiaa ymmarra.

    Tietysti, joku journalisti voisi pikkuhiljaa alkaa tutkia tuon yhdistyksen saunailtoja. TM ja Tuulilasi on pois pelista, niilla ei ole varaa suututtaa tuon yhdistyksen jasenia..
     
  2. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Tuulilasi ja TM pois pelistä...häh ?...noitako maahantuoja-pellejä pitäs jonkun muka pelätä...hoh hoijaa...TERVAA ja HÖYHENIÄ sanon minä !!! :mad:

    Tollanen roskasakki ajaa vain ja ainoastaan omaa etua = rahaa omaan taskuun ja ainoa tavoite on saada sitä lisää hyväuskosilta ja ymmärtämättömiltä kansalaisilta.

    Etunenässä on se vatun Puputti joka jauhaa skeidaa yleisesti tiedotusvälineissä ja typerä kansa uskoo...kumpa ihmiset ymmärtäisivät ja lakkaisivat ostamasta virallisten maahantuojien tuomia autoja...minä EN AINAKAAN OSTA !!!! :mad:
     
  3. hyeena

    hyeena 1st gear

    [OT]
    Ei ole hirveasti noita lehtia asia kiinnostanut, TM tuntuu muutenkin olevan enemman tai vahemman eurooppalaisten autonvalmistajien tiedotuskanava.
    Tuulilasissa sentaan kasitellaan vanhempia autoja joka numerossa.
    Moottoria en ole pitkaan aikaan lukenut, silla on kuitenkin takana vakiintunut isohko yhdistys..
    Siina ne kotimaiset (vakavasti otettavat) taisikin olla, V8 ja Spinneri taitaa ikava kylla menna saman kategoriaan tuuninki lehtien kanssa niiden silmissa joiden nimen omaan pitaisi lukea faktaa aiheesta..
     
  4. sincere 51

    sincere 51 1st gear

    Vielä muutoksista lakipykäliin...

    Hi !

    Oli sitten noita painostusryhmiä tai ei ,niin virkamiehet nuo lakipykälät/asetukset ja tulkinnat sorvaa ja hyväksyttää päättäjillä = eduskunta / pressa ( siis noi meidän valitsemat edustajat ja se maailmanparantaja punapää ) !!!

    :argue:
     
  5. hyeena

    hyeena 1st gear

    [OT] Eduskunta valitaan vaaleilla, ei osaamisen perusteella (ja eduskunnan pitaisi tietaa kaikesta kaikki, eli mahdotontahan se on). Myoskaan virkamiesten valintaperuste ei ole asiantuntemus. Asiantuntemus loytyy asiantuntijoilta.
    Hyvaksytyt asiantuntijat valitaan niissa saunailloissa. Pahimman molyn vaimentamiseksi paneeleissa on myos oikeita asiantuntijoita, niiden hopinat vaan skipataan.
    Asiasta mitaan tietamattomiin vaikutetaan tehokkaimmin kayttaen sanaa "turvallisuus", taivuttaen sita tarpeen mukaan (nettisensuuri, lex karpela, ajoneuvotekniikka).
    [/OT]
     
  6. sincere 51

    sincere 51 1st gear

    6.5 TD moniurahihnan kiristäjästä

    No välillä asiaakin ... eikä vaan mielipiteitä :poff:

    Tein tuossa omassa jäähdytysjärjestelmän päivityksen loppuun ( -97-> versio ) . Muu on tehty jo aiemmin, vain se 6 lapaisen tuulettimen vaihto 9 lapaiseen oli tekemättä. Siinä samalla tarkastin sen kiristäjän laakerin ja olihan siinä väljää :odroll: Ei pitänyt ääntä eikä mitenkään huomannut muuten kuin, että kiristäjän asteikko oli loppupäässä. Väljää laakerissa ei nyt viellä ollut kovin järkyttävästi,mutta vaikutti noin 10 mm kiristäjän asteikon mukaan,kun uusin rullan. :eek: Siis tuo täällä jo aiemmin muutaman kerran esillä ollut asia kannattaa tosiaan tarkastaa. :poff:

    Ps. Jäi muuten sitten toimiva propelli/visko yhdistelmä jouten...joten jos joku sattuu tarvitsemaan.

    Toinen mitä hieman ihmettelin oli kokonaan alumiininen syylari ( siis jäähykennosto ) :eek: Onkos muilla samanlainen . Ei tuo nyt näyttänyt mitenkään suolasta syöpyneen tai kärsineen,mutta :odroll:
     
  7. 95Sub

    95Sub 2nd gear

    Joo kyllähän noissa taitaa alumiinikennostot olla, niinkun varmaan suurimmassa osassa 80 luvun jälkeisistä autoista, taitaa syynä olla se että alumiini on halvempaa ja kevyempää kun kupari.
     
  8. Hatsku

    Hatsku 2nd gear

    subbe käytettu katsastuksessa ja leimahan sieltä tuli 8) savut oli 1.39 :eek:
     
  9. sincere 51

    sincere 51 1st gear

  10. the kuningas

    the kuningas 3rd gear

    jepjep.

    mulla näyttäs olevan pari äänenvaimenninta subbessa. ensimmäinen pienempi ja toinen paljon isompi. onko niillä käytännön virkaa siellä vai saako huoletta ottaa pois ja laittaa läpivirtauspöntön sinne nävöksi vaan?
     
  11. Hatsku

    Hatsku 2nd gear

    mulla on yhdellä läpivirtauspöntöllä ja toimii 8)
     
  12. oobee

    oobee 1st gear

    Mulla ei ole pönttöjä ollenkaan(paitsi kuskinpenkillä :rotfl: ) ja toimii.
    Se ensimmäinen "pienempi" pönttö on katalysaattori,HEITÄ MÄKEEN!!!
    Siellä taka-akselin tuntumassa on se äänenvaimennin, sellainen 60L tynnyrin kokoinen mehumaija.
    Putkistoa kun alkaa uusimaan, niin ENSIMMÄISEKSI Downpipe uusiksi. Sit se katti pois ja sit se läpihuutava vaimennin.
    Sit mono oikoseksi ja hymy korviin :D :D :D
     
  13. laulaja

    laulaja 1st gear

    kompressori

    Hei! Olisikohan kenelläkään ylimääräistä ilmastoinnin kompressoria?
    Oma taitaa vedellä viimeisiään.
    Autohan on 94 suburban diesel.
     
  14. Jza

    Jza Double Gearhead

    Mielenkiintoista kerrassaan. Pitkään tuo olikin hiljaa (tietysti alkaen siitä hetkestä kun mutaraaseri hyppäsi kyytiin kuuntelemaan), mutta nyt se tekee niin päin, että 90-120 vauhdissa jyrisee vain jos painaa kaasua. Muuten ei kuulu mitään :eek:

    Eikä niistä ristikoista ja muista tosiaan väljää taida löytyä... Ei tossa oikein jää kuin perä ja sen sisukset jäljelle :cry:
     
  15. jpaitala

    jpaitala 1st gear

    Kokeile seuraavaa... Nosta taka-akseli pukkien päälle jolloin voit renkaat ilmassa "ajaa" sitä vauhtia jossa vika ilmenee.... Jos vikaa ei tule niin tällöin sen on tultava etupäästä takapään sijaan. Edessähän tällöin vikana voisi sitten olla: alapallot, yläpallot, pyörän navat nyt noin suurimpina ongelmien aiheuttajina.
    Jos taasen ongelma tulee takarenkaat ilmassa ajettuna niin tarkista ettei renkaiden tasapainoista ole lennellyt osa taivaan tuuliin, eikä vanteet ole saaneet osumaa. Jos näistä ei ole apua niin pyydä kaveria "ajamaan" autoa ja katsele auton alle samaan aikaan jotta voisit nähdä missä "vippaa". Yksi mahdollisuus on eliminoida renkaat kokonaan ottamalla ne irti ja tehdä koeajo sitten. Tosin tällöin pitää muistaa laittaa pari pyörän pulttia pitämään rummut paikoillaan....
     
  16. the kuningas

    the kuningas 3rd gear

    kannattaakohan yrittää teurastaa se tynnyri ja ottaa sisuskalut pois ja kansi kiinni?
     
  17. jpaitala

    jpaitala 1st gear

    EI kannata.... laita vaikka ennempää suora putki tilalle tai vai vauhtiputkasta samanmittainen läpivirtaus vaimentaja.
     
  18. the kuningas

    the kuningas 3rd gear

    nii eikait siellä tarvis olla ku katsastus sedän iloksi joku vaimentajan näköinen....? vai vaatiiko sekään?
     
  19. Jza

    Jza Double Gearhead

    Puhut asiaa.... Jarrujen kanssa vois vielä kenties simuloida tota "vetoa päällä", niin ei tartte pyytää kaveria pitämään renkaasta kiinni :lol:

    Vaikea uskoa etupäähän tai rengaspainoihin, kun se tosiaan jurraa nyt vaan silloin kun painaa kaasua. Ja takaveto on ollut kokoajan päällä.
     
  20. jpaitala

    jpaitala 1st gear

    Kyllä katsastus vaatii vaimentajan.
     

Kerro tästä muillekin!