Lahti Classic Motorshow 2-3.5.09

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja dean66, 15.4.2009.

  1. SamiL

    SamiL Gearhead

    Niitä klassikkoparkkejahan on kaksi. Toinen toisella puolella tietä jäähallin edessä.
     
  2. Alabama Chrome

    Alabama Chrome 1st gear

    Tämä (ja se, ettei tarvii kuulosuojaimia teknohumpan ja muun paskanjytkeen takia) on juuri syy, miksi mieluummin kannan kalkaanit tähän näyttelyyn.
     
  3. jaketin

    jaketin Gearhead

    kelpo näyttely oli...

    ainoa moite jota annan, oli parkkijärjestely. pienellä valvonnalla/opastuksella paikkoja olisi ollut enemmän käytössä.. :soosoo:
     
  4. blandis

    blandis 1st gear

    mukavasti kaikenlaisia pikkufirmoja oli esillä kanssa mitä ei noissa isommissa suomen tapahtumissa juurikaan ole.

    johtuu varmaan siitä että muissa paikat maksaa paljon enempi !?
     
  5. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  6. SamiL

    SamiL Gearhead

    Niin, vielä enemmän. Kyllä nämäkin hinnat jo menevät pikkufirman sietokyvyn rajoille ja ylikin...
     
  7. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    Hyviä kuvia!
    Olipa tuonne yhteen kuvaan eksynyt meikäläisenkin nato ohjus.... :odroll:
     
  8. nassesetä

    nassesetä 1st gear

    Tänään lauantaina ei kello 12 riittänyt 28 vuotta Corvetten ikä, eikä 52 vuotta edelläni ajaneen Dodgen ikä P25 parkkiin, jota mainostettu 25 vuotiailla tai sitä vanhemmille ajoneuvoille. Parkissa oli kuitenkin kymmeniä vapaita paikkoja, joihin päästettiin kyllä mm 124-mallisia 80-lukulaisia Mersuja joista useimmat olivat kyllä kaukana harrasteajoneuvoista. Yli puoli tuntia etsittyäni löytyi p-paikka lähes 2 km päästä näyttelyalueelta sorapintaiselta p-alueelta yli 25 vuotiaan Ferrarin vierestä, joka sekään ei ilmeisesti pysäköinninohjaajan mielestä ollut riittävän mielenkiintoinen P25 paikalle. Omaani huomattavasti heikkokuntoisempi saman ikäinen Corvette oli kyllä näyttelyhallissa nähtävänä...

    Jos parkkia mainostetaan 25 v tai vanhemmille ajoneuvoille, niin kyllä minusta sinne sellaiset pitäisi päästää. Jos parkki täyttyy, niin ymmärrän kyllä siinä tapauksessa, ettei mahdu, mutta tänään klo 12-17 välillä P25 alue ei ollut kertaakaan lähelläkään täyttymistä.

    Viimeinen kerta minulla tähän tapahtumaan. Viime vuonna vastaavaa ongelmaa ei ollut.
     
  9. S.A

    S.A 1st gear

    Tulipahan käytyä, American Car soun jätin väliin ja menin mielummin sitten Lahteen ja kannattihan tuo!
    Upeaa tietää ja nähdä, että joku on raahannut UK:sta KVA (FORD) GT40 MK1:sen tänne. Upean näköinen laite, vaikka olikin replika. Silti upea juttu. Että voi auto olla sitten matala ja lätty! 8)

    Myös ilmeisesti Juha Kankkuselle kiitokset siitä, että oli antanut näytille tuon B-ryhmäläisen Quatro S1 Audin, helvetin upea historiallinen laite. Olisi ollut upeaa edes hissukseen nähdä tuon kulkevan tuo EK pätkä.

    Mitäs muuta, Maseratien poissalo ihmettytti kuten myös yksi ja ainoa Ferrari oli läyttelyhallissa. Uskomatonta. Vanhat Ferrarit kuitenkin ovat harvinaista tavaraa.

    Kuitenkin sielä sitten oli kaikenlaista, en ole elämässäni nähnyt kertaakaan Fordson pakua, nyt tuli sekin sitten kortille ikuistettua harraste parkista. Upeaa, että on harrastajia, joilla riittää sisua lähteä tälläsiä super harvinaisia laitteita kasaamaan uudelleen kokoon. Ja harrasteparkista löytyi kaikenlaista, halleihin ehdottomasti kuuluvaa tavaraa, mutta.....

    Silver Meteop oli kyllä varsin upea myöskin, vaikka olikin kaukana alkuperäisestä sinäänsä vaikka esikuvaansa mukaili tarkasti. Mutta 27 litrasta V12:Sta harvemmin näkee.... Upeaa työtä!

    Historic näytösajo oli toisinto viime vuodelta, ihan OK juttu mutta ensi vuodelle jotain uutta kiitos.

    Valaistuksesta, muistaakseni B-hallin valaistus oli toispuoleinen, vastavaloa oli tarjolla ja toinen puoli hallista oli sitten valojen osalta pimeä, vaikkei se kuvatessa näkynytkään.
    Mutta valaistus oli viime vuonna parempi.

    Ja ja....hienoa oli nähdä niin monia 1900 luvun alusta olevia luvun autoja, niitä ei todellakaan nää koskaan liikaa. Hattua nostan myös vanhojen kuormureitten entisöijille, upeaa työtä kertakaikkiaan.

    Ensi vuonna varmaankni taas paikan päälle, teemaksi vaikkapa vanhat kilpurit, rata-ralli-ym. laitteet, eksotiikkaa kiitos! Nyt jäi jotain uupumaan. Viime vuonna kuitenkin oli Countachia ja XJ220 Jaggea tarjoamassa sellasta, mitä ei joka päivä nää ees Euroopassa.

    Muuten upea näyttely, eikä yhtäkään pomppulinnaa. Pelkkiä moottoreita, autoja ja prätkiä. KIITOKSIA TÄSTÄ VUODESTA ja ensi vuoteen Lahden messun järjestäjille tosiaan toiveeksi, että jotain uutta kiitos, eksotiikkaa! :D
     
  10. MercComet

    MercComet Gearhead

    Tuli käytyä ja olihan kalustoa näytillä. Ja vertaansa vailla oleva harrasteparkki. Viime vuodesta ei itsellä ole kokemusta.
    Uusia tuttavuuksia autoissa näkyi (mikä on aina mielenkiintoista), mitä vain höpilistin kuvissa on aiemmin nähnyt. Myös samaa sosiaalista toimintaa oli ilmassa, mitä on totuttu muuallakin näkemään. Ja samoja naamoja laimennettuna laajempaan (harraste)väkijoukkoon.

    Hyvä tapahtuma ja mainiot kelit, jotta oikein harmitti hallissa kierrellä!

    Oheismenona otin parit: http://public.fotki.com/MercComet/cars/ ... sic-motor/
     
  11. petro_din

    petro_din Gearhead

    Käytyä tuli, samoin kuin viimevuonna.. Tuota parkkiongelmaa tuntuu olevan, mutta kaipa siitä jollain tapaa yli päästään.
    Itse jätimme auton suosiolla linja-autoaseman parkkiin, oli halpaa tilaa, 4:eurolla maanantai aamuun!

    Jokunen kuva nähtävillä:
    http://subbaservah.dy.fi/galleria/thumb ... p?album=54

    Todeta täytyy että tälläkin hetkellä paras tapahtuma mitä löytyy, monipuolisinta kalustoa samoissa tiloissa ehdottomasti ja jokaiselle jotain nähtävää..

    Hieman lapsiperheiden puolesta ihmettytti erittäin lyhyessä "mekossa" pyörinyt malli eräällä yritysosastolla, mitä lie välillä vilahdellutkaan!
     
  12. garage man

    garage man 1st gear

    Lauantaina tuli käytyä, oli tosi hieno tapahtuma ja monipuolinen.
    Jokaiselle jotakin, myös parkki ongelmia.
    Suomen parhaita tapahtumia, ensi vuonna udestaa :D
     
  13. S-A

    S-A Gearhead

  14. Tahavo

    Tahavo 1st gear

    Aika ei tosiaan riittänyt kaikkeen. C-hallin kiertämiseen jäi vain vartti aikaa. Ensi vuonna on syytä olla ajoissa paikalla ja tankata vatsa valmiiksi täyteen ettei nälkä yllätä.
     
  15. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    Olisipa joku räpsässy kuvan siitä vesirajan paljastavasta nartustakin..!!!
     
  16. BRC1

    BRC1 Gearhead


    Kuvia??? 8)
     
  17. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead


    No lapsia tuollainen tuskin kiinnostaa, isät onkin sitten toinen juttu :D
     
  18. BLLand

    BLLand 1st gear

  19. Ezzy

    Ezzy 1st gear

    pelastakaa lapset alastomuudelta ry. voi pyhä isä sentään :D
    tytöllä oli niin pitkät koivet, että niitä oli vielä metri jäljellä mekon allakin...
     
  20. tb60

    tb60 3rd gear

    Onko kellään videota Silver Meteorin käynnistysnäytöksestä?
     

Kerro tästä muillekin!