Pelastetaan Ahvenisto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja laundrybros, 4.2.2009.

  1. jalluvaari

    jalluvaari Gearhead

    http://www.markusrimon.fi/

    Siviilipalvelus: terveyskeskuslääkärinä ja tutkijana



    Saavutuksia:

    - Kambodzhassa ja Fidzillä lasten perusterveydenhuolto-ohjeistojen (IMCI) muokkauksen vetäminen ja loppuunsaattaminen sekä niihin liittyvän koulutuksen käynnistäminen
    - Tutkimus malarialiuskakokeiden käytöstä Kambodzhan maaseudulla: Rimón MM, Kheng S, Hoyer S, Thach V, Ly S, Permin AE, Pièche S. Malaria dipsticks beneficial for IMCI in Cambodia.
    - Neuvoloiden ’Meille tulee vauva’ -oppaan uudistamiseen osallistuminen vuosina 2005 - 2006
    - Vihreiden eduskuntavaalikampanjan taustavaikuttaja v. 2007
    - Hämeenlinnan Vihreiden Eteläranta-kannanoton pohjatyö (ks. http://www.hameenlinnanvihreat.fi/?p=58 ja http://www.hameenlinnanvihreat.fi/?p=60)
    - Tarpeeksi hoitopaikkoja ja riittävän hyvät päiväkotitilat Hätilä- Sairion lapsille -adressin (http://www.adressit.com/hatilanpaivakoti) pohjatyöhön osallistuminen ja sen toimittaminen Hämeenlinnan kaupungin päättäjille.

    :argue:
     
  2. Adenoid

    Adenoid 1st gear

    Ei noissa saavutuksissa muuten ole mitään moittimista, ihan arvokasta työtähän toi on. Mutta, Rímónin sivuilta:

    "Onhan tiheän asutuksen keskeltä pääkaupunkiseudulla siirretty pois mm. aikoinaan Eläintarhan ajot ja Keimolan moottorirata - parhaillaan on suunnitelmissa Malmin lentokentän siirto."

    Eltsu taidettiin lopettaa liiallisten onnettomuuksien vuoksi, ja jokainen voi käydä Keimolassa katsomassa sitä tiheää asutusta. Varokaa vaan ettette törmää esim. traktoriin tai karhuun. Malmin kentän siirrossa ei taida olla kuvitelluista ympäristöhaitoista, vaan alueen haluamisesta betonihelvettirakentamisen tontiksi.
     
  3. Jordan

    Jordan Gearhead

    :rotfl: :rotfl: :poff: :rotfl: :rotfl:

    Itse ahvenistolla asuneena, tosin vain vuoden ja senkin oleskelin puoliksi muualla, mutta kuitenkin...

    Ei ainakaan minua äänet häirinny, tai siis moottoriradan äänet. ennemminkin viereisien baarien ääni häiritsi. ahveniston ääniä ei edes noteetrannu ennen ku alko tosissaan kuuntelemaan ja silloinkin se lämmitti sydäntä..
     
  4. mikamaalainen

    mikamaalainen 1st gear

    Iloa niistä on äänistä vaan on. Alkaa paremmmin jöpöttämään niistä ääänistä mitä sieltä kuuluu kuin läheisellä uimarannalla olevista misuista. :eek: Ja eihän niitä "haittoja" ole kuin 3-4 kk.
     
  5. juro the dog

    juro the dog 1st gear

    On se perkele kumma, ettei kukaan ole vielä hämptonissa huomannut, että kaupungin halkaisee MOOTTORITIE!

    Oottakaapa vaan, kohta vaaditaan linjauksen siirtämistä... :rotfl:

    Mikä siinä on, että kun aina näihin ympäristö asioihin vedotaan, mutta koskaan ei puhuta esim. golf-kenttien ympäristövaikutuksista?

    Mieleeni tulee esim. Kytäjä... kartanon pellot on kymmenien hehtaarien alueelta muokattu herrojen ja narrien huvipuistoksi, peurat ja ilvekset häädetty asuinalueiltaan lähemmäs vilkasliikenteisiä teitä ja aiheuttamaan lisää liikenne onnettomuuksia, jotta vakuutusyhtiöt voivat nostaa hintojaan ja maksaa osakkailleen lisää, jotta heillä olisi varaa lunastaa golf-klubin jäsenyys! On se bärkkele kumma! :mad:

    Entäs se liikenne sitten kytäjälle? Jouduttiin tuhoamaan kaunista harjumaastoa, että saatiin vedettyä kunnon leveä ja suora pikitie, että herrat shitti-maastureillaan pääsevät ronkkimaan palleja koloon. :mad:

    Kaiken lisäksi joku urpo menee ja ostaa kesämökin Räyskälästä. Alkaa sitten ulisemaan, ettei kukaan kertonut, että lähistöllä on lentokenttä!

    HUH-HUH! Nyt syö jo itseäkin niin paljon, että taidan lähteä vastustamaan vaikkapa naisten etuoikeutta ynnyttämiseen! :mad:

    Okei. meni vähä OT, mutta ymmärtänette???

    :oops:
     
  6. ata

    ata Gearhead

  7. fisu

    fisu Gearhead

    johtunee siitä että ryhmien perustajat ei osaa etsiä jo valmista...
     
  8. fisu

    fisu Gearhead

  9. mikamaalainen

    mikamaalainen 1st gear

    Jos moottorirata saadaan suljettua niin sit pitää kyllä järjestää jonkunlainen mielenosoitus. Hirveä letka kasaan ja körötellaan kaupungin läpi maksimissaan kolmeakymppiä. Ja jonon eka voi vahingossa sammuttaa koneen keskelle risteystä. :rotfl:
     
  10. yoko1

    yoko1 1st gear

    Linnacruising 2009 voisi olla aika hyvä
     
  11. tjl

    tjl Gearhead

    Uutuspläjäys: Rengon kuntaa ei ole enää olemassa, eikä etenkään Rengon ja Hämeenlinnan rajalla voi olla mitään.

    Renko liittyi vuoden vaihteessa Hämeenlinnaan, eli entinen Rengon kunta on nykyään osa Hämeenlinnan kaupunkia.


    Okei okei, KaupunginOSAN nimeltä Renko jne.....javascript:emoticon(':wink:')
     
  12. MustangSally

    MustangSally Gearhead

    Mielenosoitus Ahveniston puolesta, 12.5 klo 17 Hämeenlinnassa torilla.

    Hämeenlinnan kaupungin ympäristölautakunta kokoontuu tiistain iltapäivällä raatihuoneella päättämään uudesta ympäristö luvasta. Tarkoitus on kokoontua RAUHALLISEEN mielen osoitukseen torille raatihuoneen eteen, ja näyttää että radalla on käyttäjänsä ja puolustajansa. Tärkeää olisi saada mahdolisimman paljon porukkaa paikalle. Yhtä tärkeää on että olemme asiallisesti näkyvillä suurella joukolla, muuten asia käätyy itseään vastaa, niinkun radan vastustajilla on jo melkein käynyt.
     
  13. juro the dog

    juro the dog 1st gear

    mänkäi hyvät immeiset hämptoniin huomenna!
    mä lähtisin kans, mutta iltavuoroo pukkaa... :-?
     
  14. arrakis

    arrakis 1st gear

    Sinne vaan kaikki kertoon mielipiteensä!
     
  15. human62

    human62 1st gear

    Hämeenlinnassa pitäisi sulkea kyllä moottoriradan lisäksi sitten moottoritie sekä sulkea kaupungin keskusta n. 10 km säteellä ja lähistöllä saisi ajaa vain 20 km/h ettei melusaastetta tulisi sekä kovaan ääneen puhuminen ilta 9 jälkeen kielletty sekä kaikkien lintujen ja eläinten melun estäminen likvidoimalla nämä...

    Toinen melko hyvä vaihto-ehto äänettömyydelle olisi se että niiden henkilöiden joita äänet haittaavat kävisivät leikkauksessa jossa kuuluaisti tuhotaan-näin äänet eivät häiritsisi Hämeenlinnalaisia. Eri asia sitten onko äänet psyykkisiä niitä ei voi vaimentaa oikein millään...

    Muuttovirta Amerikkaan alkaa poliisivaltion perustamisesta...
     
  16. Badgerroad

    Badgerroad 1st gear

    Mieltä tuli osoitettua, oikein ryhmäkuvaan taisimme päästä, huominen (13.5.)hämeen sanomat saattaa jopa näyttää kuvan paikalla olleista radan puolustajista.
     
  17. Temutin

    Temutin 1st gear

    Ei kehveli... sain tietää asiasta vasta nyt.. sattui silmään kun seikkaiin foorumilla... miten ne "johtajan" nulikat voi olla nuin pöllöjä... autoilu pannaa ja moottoriurheilu on kirous... mihin tää maailma on menossa..
     
  18. juro the dog

    juro the dog 1st gear

  19. Uoti

    Uoti 2nd gear

    Voiskohan tommoselle historialliselle radalle hakea museoviraston suojelua? Jollain ehdoilla että rata-aluetta saa kunnostaa tms. mutta ei saa käyttää kuin moottoriurheilu tarkoitukseen. :odroll:
     
  20. Jukka T

    Jukka T 1st gear

    Kaikenkaikkiaan olisi hyvä, jos Ahveniston ystävät ry:n vastustajat saisivat aikaan järjestäytyä virallisesti. Sitten ry voisi huudella apua museovirastolta, kulttuuriministeriöstä tai vaikka UNESCO:lta.
    Ry:llä on kuitenkin enemmän sanansijaa kuin muutamalla kymmenellä torilla seisoskelevalla rumalla äijällä (ml. kirjoittaja) tai heidän kanssaan mieltä osoittavilla daameilla.

    Yhtenä esimerkkinä vaikka Malmin lentoaseman ystävät ry, joka asiaa esillä pitämällä on vähitellen saamassa asiansa halutulle tolalle.
     

Kerro tästä muillekin!