Kotkaan lisää säpinää?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Kapok, 17.5.2009.

  1. buick1955

    buick1955 Gearhead

     
  2. Delvis

    Delvis 1st gear

    Juuri näin autot on ajamista varten ja paikalliset kemut juopottelua varten! :D
     
  3. Kata

    Kata 3rd gear

    Juuri tämä on Torimiittingin perusidea, että pari kertaa kuussa on joku tietty paikka ja aika jolloin voi tulla moikkaamaan tuttuja ja tuntemattomia harrastajia ja juttelemaan asiaa tai asian vierestä (yleensä jälkimmäistä) ja perheelliset voivat tuoda jälkikasvuakin mukana hörppimään mehua kun itse siemailee terassilla kahvia. Ja janoisemmille kuitenkin löytyy se olut, jos se maistuu paremmin. Samalla kaupungin väki voi tulla katselemaan hienoja autoja ilman pääsymaksua, ainakin viime kesänä kalustoa kuvattiin melko paljon. Ehkäpä ne nuoret kundit jotka napsivat kuvia kamerakännyköillään ovat tulevia harrastajia! Blandis tuolla aiemmin mietti, että onko torstai-ilta huono, mutta itse en usko sen olevan yhtään huonompi kuin tiistai tai keskiviikko. Viikonlopuille tällaista on ihan turha tunkea, koska niitä tapahtumia kyllä kesällä riittää. Ja tässähän meillä ei ole ollut suuren suurta järjestämistä, lupa vaan on täytynyt kokoontumiselle anoa.
     
  4. blandis

    blandis 1st gear

    joo kesän viikonloput on kyllä täynnä !?
    ja onhan se kiva vaikka arki-iltanakin lähtee kruisaileen !
    eli ihan hyvä on toi torstai !
    eli seuraavaan tulossa !
     
  5. garage man

    garage man 1st gear

    Kyllä tää on kumma juttu, nykyään tarvii kaikenlaisia houkuttimia ( musaa, köydenvetoa, kaljapiste, tikan heittoa, ym..) että saadaan porukka kasaan, melko väkinäistä toimintaa. Se mitä vanhat karvanaamat ovat kertoneet aikaisemmasta alan toiminnasta, eli kokoonnuttiin iltaisin ja turistiin porukalla, musaksi riitti se mitä autoista kuului ja juotiin mitä mukaan tuli, tuntui luontevalta. Porukkaa riitti vaikka kalustoa oli vähemmin kuin nyt.

    Nykyään kuulee kyllä että jengi kävi illalla kaupungilla mutta kukaan ei nähnyt toisiaan, on se vaan kumma juttu. Onko tosiaan niin että kaikki sattuu ajamaan just eri kadulla ja just eri aikaan kun muut, heh.... sit ihmetellään että missä ne muut luuraa. Ei nämä Hamina ja Kotka niin isoja kaupunkeja ole että yksin tarvisi gruisailla.......tehkää jotain, nii....mut mitä.
     
  6. kantri64

    kantri64 1st gear

    Kuten tässäkin ketjussa jo on turistu niin ne jotka kaipaavat lisää "säpinää", varmaan tekevät asialle jotain. Itse harrasteauton omistajana en jostain syystä juurikaan kaipaa mitään yhteisiä tapahtumia-Ajelen kesäisin vekottimellani töihin ja kauppaan, välillä kenties pesasen tai vaihtelen öljyt. Joka kesä on jotkut peijaiset jotka sytyttää ja sitten myöskin riittää... Nyt ne taitaa olla nuo oman tallin 666-kemut. Yleensä jos jotain kaipaa, kannattaa aktivoitua koska juuri puuhamiehistä on pulaa ollut. Sitten kun olet puuhamiehenä touhuillut, saat palkkioksi kuunnella tapahtuman jälkeen kritiikkiä kaikista pieleen menneistä yksityiskohdista.
     
  7. Delvis

    Delvis 1st gear

    Aijaa mulle ainakii on aina tullu pelkästään positiivista palautetta,esim kuinka bändit oli hyviä ja kaikki toimi moitteettomasti itsestään!(eli ei todellakaan näin) ja nykyään minua ei ees kiinosta mitä muut on mieltä,ennen saatto vähä vitutta se ainainen natina kun mikään ei ollu hyvin kaikkia kun on mahdoton miellyttää.
     
  8. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Just näin se oli parikyt vuotta sitten. Mut silloin ei itsellä ollut perhettä, jaksoi duuniviikon jälkee vielä lähteä iltamyöhällä kartsalle ja kalenterissa ei ollut muita menoja kuin autotapahtumia. Nyt on pikkasen toisin eikä tuo nuorisokaan enää näytä innostuvan torilla notkumisesta.
     
  9. TheJokke

    TheJokke 1st gear

    Toinen merkittävä ero aikaan 20 v. sitten on kännykät. Ei tarvi enää lähteä cruisaileen, että tietää onko kylillä ketään.
    Ja vaikuttaa siltä, että sohvateknologia on mukavoittanut kotisohvia siinä määrin, että niiden viihtyisyyskerroin ylittää autonsohvan kertoimen mennen-tullen :odroll: . Tätä tutkimustulosta tosin en henk.koht. allekirjoita.


    edit: liikaa näppäimiä, liian vähän sormia. Tai toisinpäin.
     
  10. Jordan

    Jordan Gearhead

    Tai liikaa jotain muuta :lol: Ei kai nyt sentään...

    Muta tosiaan, eroja on "luultavasti" 20v sitten.
    Eikä tarvitse mennä kun 5vtakaisinpäin niin esim kotkassa torilla ei kunnolla mahtunut ajamaan, mutta miten on nyt? Ei paljon autoja näy viikonloppuisin... Syynä kenties ihmisten muuttuminen, kaupungin laatimat uudet sännöt vai mikä on?

    Itsellä ei nykyään enää kiinnostusta tuntitolkulla kaupungilla kruisata, mutta jos esim tori olisi entisensä niin varmaankin Camino näkyisi siellä pyörähtävän...
     
  11. paja1

    paja1 Double Gearhead

    ei tartte kruisaa kylille jutskaa ku voi mesettää ja koodaa feispuukis ja pistää textarii ja lähetellä kaiken maailman linkkei s-pöstil kaikille. :poff: :rotfl: :wc: :wc: :wc: :soosoo:
     
  12. Kata

    Kata 3rd gear

    Tori oli tosiaankin ennen hyvä kokoontumispaikka, mutta nykyään saa sakot jos sinne erehtyy ajamaan :mad:
    Poikkeuksena siis nuo Torimiittinki-illat joille lupa on anottu.
     

Kerro tästä muillekin!